donem impuls a l'emprenedor!

10è ANIVERSARI MOLÍ FARINER

28/06/2022

El Molí Fariner celebra aquest any 2022 el seu desè aniversari com a seu del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

 

10è ANIVERSARI MOLÍ FARINER

 

Amb aquest motiu, el centre realitzarà una celebració presencial el propvinent 7 de juliol de 10.30 a 13.30 h al Molí Fariner (c/ Camí del riu s/n), per commemorar i celebrar aquests 10 anys al costat de la ciutadania des del Molí Fariner de Martorell, un edifici ple d'història.

El dia 7, les portes del Molí Fariner seran obertes amb accés lliure per tothom qui vulgui visitar el Centre de Promoció Econòmica. Des del centre, animem a tots els ciutadans de Martorell a venir a conèixer les instal·lacions del Molí Fariner així com els serveis i les activitats executades durant aquests 10 anys al centre i moltes altres labors que es continuen realitzant. Alhora, també volem celebrar l'aniversari amb tots els assistent i amb un refrigeri per tothom.

 

Sorteig

 

El Centre de Promoció Econòmica també farà un sorteig de lliure participació d'una tablet per a tota la ciutadania que vulgui participar. El requisit indispensable és realitzar un formulari per veure tot el que saps del Molí Fariner. Per més informació i per accedir al formulari, feu clic AQUI

10 anys creixent junts... 

 

US HI ESPEREM! 

 

 

Tornar