donem impuls a l'emprenedor!

Empreses del viver

Empreses instal·lades al viver Moli Empresa i empreses amb domiciliació fiscal

Què és?     Serveis     Accés / Lloguer    Empreses del viver

 
 

Empreses instal·lades al viver Molí Empresa

 

 

Despatx 1: 

 

BRALEX

Despatx 2: BRALEX S.L. TRANSPORTISTA

Empresa de transporte de mercancias por carretera con un carácter diferente que piensa en sus trabajadores y tenga en cuenta sus necesidades

Despatx 3: ANFINA

Anfina és el director financer de l'empresari PIME, en forma externalitzada. El seu objectiu és que l'empresari compti amb un acompanyament professional, i pugui dedicar-se a allò que realment importa, que és ocupar-se de fer que el seu negoci creixi.
La missió d'Anfina és portar tota la gestió administrativa i financera (comptabilitat, fiscalitat, nòmines), i que l'empresari disposi de tota la informació de la seva empresa en forma accessible a través de reports i alertes emeses per un sistema desenvolupat en forma exclusiva per Anfina, de manera que pugui prendre les millors decisions en forma segura i ràpida.

info@anfina.es
www.anfina.es

Despatx 4: VILGAR INDUSTRIAL BATTERIES 

Vilgar es una empresa que  distribuye  baterías industriales de tracción y sus cargadores en diferentes sectores, carretillas elevadoras, maquinaria de limpieza, plataformas elevadoras, AGV’S.También suministramos baterías estacionarias para instalaciones solares, telecomunicaciones, UPS, etc...Ofrecemos  asistencia técnica, mantenimiento y asesoramiento comercial.


www.vilgarbatteries.com

Despatx 5: PSICOINTEGRADA

Psicòloga i Terapeuta EMDR
S’ofereix servei de psicologia per adults i infanto-juvenil. Especialitzada en el tractament del reprocessament del trauma, ansietat, depressió, fòbies, processos de dol, inseguretat i trastorns alimentaris. Utilitzo un enfocament integrador i personalitzat, fomentant una relació de confiança i seguretat, i potenciant els recursos propis de cada persona.

hola@psicointegrada.com
www.psicointegrada.com

Despatx 6: STREETWORLD RECORDS

Streetworld records és una empresa profesional de realització i producció de projectes audiovisuals i fotogràfics. Serveis orientats a artistes.
Oferim els processos de realització i producció audiovisual de guió, rodatge, postproducció i distribució.

www.streetworldrecords.com

Despatx 7: SAPMartorell

Servei d'atenció a les persones. Serveis autoritzats per la Generalitat de Catalunya. Nª registre: 00404850-0406

netegesdelbaix.teresap@gmail.com

 

Despatx 8: ANA CORTIJO

 

 

Despatx 9: PAUSBERT

Desenvolupament d'aplicacions informàtiques basades en ecosistema Java i suportades pels frameworks del moment. Més de 10 anys d'experiència en el sector. Gran experiència i certificació en gestió documental (Alfresco) i BPM (Flowable).

albertodp0000@gmail.com

Despatx 10: INÉS HORCAS

 

Empreses amb domiciliació postal al viver Molí Empresa

 

Innovae Augmented Reality Agency, SL

Innovae Augmented Reality és una consultora tecnològica especialitzada en realitat augmentada i aplicacions mòbils.

Els serveis que oferim permeten als nostres clients innovar en tots els seus processos de comunicació estratègica (online, mobile, esdeveniments, punt de venda i visites comercials) gràcies a les tecnologies de realitat augmentada, l'animació 3D, les aplicacions mòbils i el cloud computing.

www.innovae.eu

              

AMB DRET ADVOCATS

Ambdret Advocats és un despatx multidisciplinar i ofereix els seus serveis jurídics a Terrassa, Catalunya ia la resta de l'Estat. Actualment el despatx el componen cinc advocats, col·legiats exercents del Col·legi d'Advocats de Terrassa, la qual cosa permet un servei d'assessorament ampli, integral i personalitzat als seus clients en qualsevol àmbit del dret, des del penal fins al civil, passant pel laboral, hipotecari, matrimonial i estrangeria.

www.ambdret.com

HOMELIERS

Et seleccionem els millors vins i te’ls portem a casa

homeliers@homeliers.com

https://homeliers.com/

DIFERENTMENT FORMACIÓ

En DiferentMent treballem amb persones de perfils molt diversos, acompanyant-les en processos de formació i orientació. Oferim serveis formatius i d'orientació per a empreses, entitats, particulars i administracions públiques. També realitzem col·laboracions amb empreses de el sector.

Impartim formacions en diverses àrees i temàtiques, per tal d'adaptar-se a totes les necessitats de coneixement.

info@diferentment.com

www.diferentment.com

CLARA PRAT BORRÀS

Acompanyament a persones i empreses a nivell nacional i internacional en el desenvolupament del seu talent, les seves competències i el seu estat de benestar i felicitat, a través de: sessions d'Executive Coaching, Gestió externa de RRHH a l’empresa (gestió i millora de la Comunicació i Coordinació, Treball en Equip, Clima laboral, Formació, Selecció de Personal i Headhunting, etc.), Canvi de Cultura a l'Organització (gestió de l'Ètica i la Felicitat a l’Empresa), Formació Transformacional per a Líders i els seus equips, Sessions de Psicologia Coaching (per a adults, pares, nens i joves).

info@claraprat.cat
www.claraprat.cat

PROMAUT Services & Supplies 

Solucions en enginyeria d'automatització.

info@promaut.com
www.grupopromaut.com

 

MCP formación

Formació en línia, virtual i/o presencial. Cursos bonificables. Creació a mesura. Convertim necessitats formatives en objectius complerts.

info@mcpformacion.com

www.mcpformacion.com 

 

 

Amb el suport de:

        

 

Tornar