donem impuls a l'emprenedor!

Empreses del viver

Empreses instal·lades al viver Moli Empresa i empreses amb domiciliació fiscal

Què és?     Serveis     Accés / Lloguer    Empreses del viver

 
 

Empreses instal·lades al viver Molí Empresa

 

 

Despatx 1: ORGAMICE

Aplicacions tecnològiques flexibles i dinàmiques, creades per augmentar la notorietat del teu esdeveniment, fomentar el contacte entre participants i descobrir punts de millora fins i tot abans del certamen. El nostre objectiu és ajudar-te a augmentar el retorn de la inversió en organitzar, invertir, exposar o assistir a qualsevol tipus d'esdeveniment.

www.orgamice.com

Despatx 2: TRANSPORT SOLUTIONS

Solucions per necessitats de transport amb garantia d'experiència i professionalitat.:
- Consultoria de costos i processos
- Posada a disposició de vehicles de flota (per als seus serveis de repartiment i recollida)
-Vehicles dedicats: Serveis personalitzats en base als seus processos operatius
- Serveis exprés: locals, regionals, nacionals i internacionals
- Càrrega Completa (FTL) nacional i internacional a qualsevol país d'Europa
- Grupatges (LTL) en tot l'àmbit nacional

Despatx 3:ANFINA

Anfina és el director financer de l'empresari PIME, en forma externalitzada. El seu objectiu és que l'empresari compti amb un acompanyament professional, i pugui dedicar-se a allò que realment importa, que és ocupar-se de fer que el seu negoci creixi.
La missió d'Anfina és portar tota la gestió administrativa i financera (comptabilitat, fiscalitat, nòmines), i que l'empresari disposi de tota la informació de la seva empresa en forma accessible a través de reports i alertes emeses per un sistema desenvolupat en forma exclusiva per Anfina, de manera que pugui prendre les millors decisions en forma segura i ràpida.

www.anfina.es

Despatx 4: VAYABITS 

Vayabits és una agència jove i emprenedora, especialitzada en disseny, desenvolupament web, aplicacions a mida i màrqueting en línia.
Amb més de 6 anys d'experiència en el nostre sector, amb moltes ganes d'innovar i renovar-se, som un grup de professionals disposats a oferir, els millors serveis al millor preu del mercat.

www.vayabits.com

Despatx 5: NEUROENERGÈTICA

Especialistes en formació per al desenvolupament personal / organitzacional i en Kinesiologia avançada de Formats d'Estrès i en la integració d'aquesta amb diferents tècniques: PNL, Hipnosi Ericksoniana, Coaching, Descodificació Biològica, medicina tradicional xinesa, Reimprinting, Treball sistèmic i transgeneracional, entre altres.

www.neuroenergetica.com

Despatx 6: CLARA PRAT BORRÀS

Acompanyament a persones i empreses a nivell nacional i internacional en el desenvolupament del seu talent, les seves competències i el seu estat de benestar i felicitat, a través de: sessions d'Executive Coaching, Gestió externa de RRHH a l’empresa (gestió i millora de la Comunicació i Coordinació, Treball en Equip, Clima laboral, Formació, Selecció de Personal i Headhunting, etc.), Canvi de Cultura a l'Organització (gestió de l'Ètica i la Felicitat a l’Empresa), Formació Transformacional per a Líders i els seus equips, Sessions de Psicologia Coaching (per a adults, pares, nens i joves).

www.claraprat.cat

Despatx 7: ON CONTROL

Enginyeria d'automatització industrial i control de processos, especialitzada en el sector life sciense i sector de l’automoció. Ofereix solucions tecnològiques que aporten valor, qualitat i eficiència als seus projectes. Realitzen projectes d’automatització industrial i robòtica, oferint solucions clau en mà.

L'experiència del seu equip humà està basada en l'execució i realització de multitud de projectes en quatre continents i en la formació continuada en el món de l'automatització i legislació actual.

www.oncontrol.es

www.obisualmedia.com

Despatx 8: OBISUAL MEDIA

Obisual Media és una empresa professional de realització i producció de projectes audiovisuals, fotogràfics i màrqueting en línia per a empreses i particulars.

També oferim un servei personalitzat de realització de plans de màrqueting en línia i publicitat en els mitjans socials dirigit especialment per a empreses, negocis, marques, productes i artistes. Mitjançant els processos de realització i producció audiovisual de guió, rodatge, postproducció i distribució utilitzem les millors tècniques digitals del moment i analitzem detalladament cada composició per crear una cosa única i especial.

www.obisualmedia.com

Despatx 9: HASPHAN IMPORT, S.L.

Hasphan Import S.L. és una empresa formada per un grup de persones amb una llarga experiència en el camp de la importació de materials per a la construcció en sec i peces metàl·liques a mesura.

La finalitat de Hasphan és facilitar l'accés dels seus clients al mercat asiàtic garantint que els materials que obtindran seran de primera qualitat i compliran amb totes les normatives europees i estatals actuals.


www.hasphan.com

Despatx 10: APLICACIONES NIVEL 4

Divisions interiors, aïllaments tèrmics i acustics, façanes i cobertes.
Empresa dedicada al desenvolupament de projectes, assesorament i la instal.lació de sistemes de guix laminat i aïllaments termo-acústics, tant per interiors com exteriors, així com tancament de cobertes façanes.

Amb 22 anys d’experiència en el àmbit de la construcció, concretament en el camp dels sistemes de plaques de guix laminat i sistemes termo-acústics, desenvolupant tot tipus de projectes, Aplicaciones Nivel 4, actualment orienta els seus serveis a la edificació residencial/comercial,  i al assesorament per desenvolupar de manera mes industrialitzada i mes profesional, tot tipus de sistemes de tancaments exteriors i divisories d’ interiors.

www.an4.es

 

Empreses amb domiciliació postal al viver Molí Empresa

 

 

 

 

OTEM2000 (GREEN SOLUTIONS & MANAGEMENT, S.L.)

OTEM2000 neix el gener de 2012 com la primera consultoria a nivell mundial en promoure el concepte enerCITic®: energia neta generada en la ciutat per a la ciutat. Aquest és un nou concepte de ciutat sostenible i respectuosa amb el medi ambient dissenyada per a ser capaç de generar energia neta procedent del sol i el moviment de persones i vehicles, per a ser una font d'energia essent respectuosa amb els seus ciutadans per a una gestió eficient dels seus recursos i serveis (enllumenat, escombraries, ...), la informació i la comunicació amb el ciutadà a través de la utilització de solucions TICs. El concepte enerCITic® serà una solució per transformar una ciutat en una "Smart Green City", una ciutat intel.ligent i respectuosa amb el medi ambient.

www.otem2000.com

MYAHRTECH

MYAHRTECH és una empresa dedicada al disseny i producció d'equips de control electrònic. Realitzem l'anàlisi, disseny i producció d'equips de control de màquines, així com el programari de gestió, monitorització i traçabilitat d'acord amb les especificacions del client.

www.myahrtech.com

          

ACCOUNTINGBARCELONA SCP

Assessoria integral: Coordinació de l'elaboració dels Estats Comptables i Financers, supervisió del Control de Gestió: definició de procediments, disseny dels processos pressupostaris ...
Gestió de les variables financeres: gestió de Tresoreria, Credit Management, Gestió de Cobraments, Optimització de la política fiscal de l'empresa i supervisió de la relació amb tercers: auditors externs, Administracions.

www.accountingbarcelona.com

Innovae Augmented Reality Agency, SL

Innovae Augmented Reality és una consultora tecnològica especialitzada en realitat augmentada i aplicacions mòbils.

Els serveis que oferim permeten als nostres clients innovar en tots els seus processos de comunicació estratègica (online, mobile, esdeveniments, punt de venda i visites comercials) gràcies a les tecnologies de realitat augmentada, l'animació 3D, les aplicacions mòbils i el cloud computing.

www.innovae.eu

MASER SERVICES

La professionalitat és la nostra millor referència. Una comunitat ben administrada fa que el valor del seu habitatge augmenti. Si vols estalviar amb Maser Services pots. L’equip professional que forma part de Maser Services, integrat per administradors de finques i altres professionals del sector immobiliari, compta amb una experiència de molts anys en l’àmbit de l’administració de finques.

Des de Maser Services SCP seguirem treballant diàriament per millorar en tot el relacionat amb la seva comunitat de propietaris i en el que ens diferencia de les altres administracions de finques: Claredat, Transparència i Comunicació

www.maserservices.com

              

AMB DRET ADVOCATS

Ambdret Advocats és un despatx multidisciplinar i ofereix els seus serveis jurídics a Terrassa, Catalunya ia la resta de l'Estat. Actualment el despatx el componen cinc advocats, col·legiats exercents del Col·legi d'Advocats de Terrassa, la qual cosa permet un servei d'assessorament ampli, integral i personalitzat als seus clients en qualsevol àmbit del dret, des del penal fins al civil, passant pel laboral, hipotecari, matrimonial i estrangeria.

www.ambdret.com

NEW EXPERIENCE

New Experience és un equip format per tres professionals que ofereix un servei integral a les empreses per millorar la gestió i el desenvolupament dels seus directius i col.laboradors. Des de New Experience donem un servei multidisciplinar amb un factor comú: el convenciment de què només les persones i el seu treball en equip poden asegurar el progrés social i econòmic.

www.newexperiencecompany.com
          

THE WAR EXPERIENCE

Empresa dedicada a l'organització de viatges culturals i altres activitats relacionades amb la Guerra Civil i Primera i Segona Guerra Mundial.
 

www.thewarexperience.com

 

 

TEMPUS VITAE

Empresa dedicada a la formació Sociosanitària en Centres Residencials, Centres Especials de Treball de persones amb discapacitat, i empreses de serveis d'ajuda a Domicili.


www.tempusvitae.cat

CIMA NUEVAS TECNOLOGÍAS INFORMÁTICAS

CIMA ofereix a les empreses de la meitat nord d'Espanya, des del seu naixement a l'abril de 1998, els seus serveis i productes de tecnologies d'informació i comunicació. Tot això agrupat al voltant de les següents àrees d'activitat:
-Seguretat i Sistemes (maquinari; Comunicacions; Cloud; Seguretat Informàtica)
-Consultoria de Projectes (Projectes AdHoc amb tecnologia emergent com RFID, geolocalització, sensors, CCTV, .; Aplicacions web i client-servidor pròpies i a mida; Business Intelligence)
- Formació (Consultoria necessitats formació i Gestion de fons de la Fundació Tripartita; plataforma elearning amb gran catàleg de cursos; formació d'oferta i de demanda; lloguer aules)

www.cimanti.es

OGM COACHING & CONSULTING 

Ens dediquem a serveis de Coaching Ontológic, de les Arts i Empresarial. Realitzem els nostres serveis de coaching de manera individual i personalitzada. Durant els procesos i training de Coaching Empresarial, acompanyem i guiem a desenvolupar, emprendre projectes.
Realitzem de manera pràctica la millora en el Negoci, Comerç o en el conjunt de la Organització.

www.ogmconsulting.co

 

 

Amb el suport de:

        

 

Tornar