donem impuls a l'emprenedor!

Empreses del viver

Empreses instal·lades al viver Moli Empresa i empreses amb domiciliació fiscal

Què és?     Serveis     Accés / Lloguer    Empreses del viver

 
 

Empreses instal·lades al viver Molí Empresa

 

 

Despatx 1: ORGAMICE

Aplicacions tecnològiques flexibles i dinàmiques, creades per augmentar la notorietat del teu esdeveniment, fomentar el contacte entre participants i descobrir punts de millora fins i tot abans del certamen. El nostre objectiu és ajudar-te a augmentar el retorn de la inversió en organitzar, invertir, exposar o assistir a qualsevol tipus d'esdeveniment.

www.orgamice.com

Despatx 2: GAS PREMIUM, SL

Empresa dedicada a l'externalització del departament d'expansió per a empreses del sector dels hidrocarburs. Recerca de solars aptes tant urbanisticament, com económicament per a la implantació d'una benzinera.

Despatx 3: CULTIUS CAL MAS

Cultius Ecològics Cal Mas es dedica al cultiu d’horta de fruites i verdures ecològiques, estan consolidats al mercat abastint amb el seu producte a cooperatives de consum, botigues i col·legis. L’empresa actualment subministra fruita i verdura per més de 6000 menús setmanals de 12 col·legis a la província de Barcelona.

www.cultiuscalmas.com

Despatx 4: VAYABITS 

Vayabits és una agència jove i emprenedora, especialitzada en disseny, desenvolupament web, aplicacions a mida i màrqueting en línia.
Amb més de 6 anys d'experiència en el nostre sector, amb moltes ganes d'innovar i renovar-se, som un grup de professionals disposats a oferir, els millors serveis al millor preu del mercat.

www.vayabits.com

Despatx 5: NEUROENERGÈTICA

Especialistes en formació per al desenvolupament personal / organitzacional i en Kinesiologia avançada de Formats d'Estrès i en la integració d'aquesta amb diferents tècniques: PNL, Hipnosi Ericksoniana, Coaching, Descodificació Biològica, medicina tradicional xinesa, Reimprinting, Treball sistèmic i transgeneracional, entre altres.

www.neuroenergetica.com

Despatx 6: TU TERAPEUTA EN CASA

Tu Terapeuta en casa neix l'any 2012 amb la intenció de donar servei psicològic de psicoteràpia a domicili a través de dues modalitats: rebre a la professional a la pròpia llar o mitjançant videoconferència i/o e-mail. Actualment també ofereix servei presencial al seu despatx del Viver d'empreses de Martorell.

www.tuterapeutaencasa.com

Despatx 7: ON CONTROL

Enginyeria d'automatització industrial i control de processos, especialitzada en el sector farmacèutic, químic, cosmètic i de l'alimentació.

Oferim solucions tecnològiques que aporten valor, qualitat i eficiència als seus projectes. Ens basem en normatives actuals i en la nostra experiència, per aconsellar i millorar els seus projectes.
L'experiència del nostre equip humà està basada en l'execució i realització de multitud de projectes en quatre continents i en la formació continuada en el món de l'automatització i legislació actual.

www.oncontrol.es

www.obisualmedia.com

Despatx 8: OBISUAL MEDIA

Obisual Media és una empresa professional de realització i producció de projectes audiovisuals, fotogràfics i màrqueting en línia per a empreses i particulars.

També oferim un servei personalitzat de realització de plans de màrqueting en línia i publicitat en els mitjans socials dirigit especialment per a empreses, negocis, marques, productes i artistes. Mitjançant els processos de realització i producció audiovisual de guió, rodatge, postproducció i distribució utilitzem les millors tècniques digitals del moment i analitzem detalladament cada composició per crear una cosa única i especial.

www.obisualmedia.com

Despatx 9: HASPHAN IMPORT, S.L.

Hasphan Import S.L. és una empresa jove formada per un grup de persones amb una llarga experiència en el camp de la importació de materials per a la construcció en sec i peces metàl·liques a mesura.

La finalitat de Hasphan és facilitar l'accés dels seus clients al mercat asiàtic garantint que els materials que obtindran seran de primera qualitat i compliran amb totes les normatives europees i estatals actuals.


www.hasphan.com

Despatx 10: JP SOREIMA, SCP

És una empresa constituïda l'any 2012 i formada per personal amb gran experiència en el sector de la indústria, construcció i jardineria, que ofereix solucions integrals per al seu negoci. Adaptats a les exigències del mercat i tecnologies actuals, ofereixen un servei basat en el tracte personal i la confiança dels seus clients. Les seves línies de negoci van des de la venda, lloguer de maquinària i bastida, fins a la seva reparació. Són proveïdors de primeres marques nacionals i internacionals.

www.soreima.com

 

Empreses amb domiciliació postal al viver Molí Empresa

 

 

 

 

OTEM2000 (GREEN SOLUTIONS & MANAGEMENT, S.L.)

OTEM2000 neix el gener de 2012 com la primera consultoria a nivell mundial en promoure el concepte enerCITic®: energia neta generada en la ciutat per a la ciutat. Aquest és un nou concepte de ciutat sostenible i respectuosa amb el medi ambient dissenyada per a ser capaç de generar energia neta procedent del sol i el moviment de persones i vehicles, per a ser una font d'energia essent respectuosa amb els seus ciutadans per a una gestió eficient dels seus recursos i serveis (enllumenat, escombraries, ...), la informació i la comunicació amb el ciutadà a través de la utilització de solucions TICs. El concepte enerCITic® serà una solució per transformar una ciutat en una "Smart Green City", una ciutat intel.ligent i respectuosa amb el medi ambient.

www.otem2000.com

MYAHRTECH

MYAHRTECH és una empresa dedicada al disseny i producció d'equips de control electrònic. Realitzem l'anàlisi, disseny i producció d'equips de control de màquines, així com el programari de gestió, monitorització i traçabilitat d'acord amb les especificacions del client.

www.myahrtech.com

          

ACCOUNTINGBARCELONA SCP

Assessoria integral d'emprenedors. Neix després d'anys en els quals hem donat els nostres consells a amics, familiars, amics d'amics ... i hem vist que hi ha una part d'empresaris i emprenedors que ens necessita.
El nostre equip està format per professionals en matèria comptable, fiscal i legal per poder cobrir totes les necessitats d'un emprenedor així com d'autònoms i de tot tipus de societats mercantils, en general PIMES. Col·laborem també amb professionals d'altres àrees per poder donar solucions a qualsevol casuística o circumstància.

www.accountingbarcelona.com

Innovae Augmented Reality Agency, SL

Innovae Augmented Reality és una consultora tecnològica especialitzada en realitat augmentada i aplicacions mòbils.

Els serveis que oferim permeten als nostres clients innovar en tots els seus processos de comunicació estratègica (online, mobile, esdeveniments, punt de venda i visites comercials) gràcies a les tecnologies de realitat augmentada, l'animació 3D, les aplicacions mòbils i el cloud computing.

www.innovae.eu

MASER SERVICES

La professionalitat és la nostra millor referència. Una comunitat ben administrada fa que el valor del seu habitatge augmenti. Si vols estalviar amb Maser Services pots. L’equip professional que forma part de Maser Services, integrat per administradors de finques i altres professionals del sector immobiliari, compta amb una experiència de molts anys en l’àmbit de l’administració de finques.

Des de Maser Services SCP seguirem treballant diàriament per millorar en tot el relacionat amb la seva comunitat de propietaris i en el que ens diferencia de les altres administracions de finques: Claredat, Transparència i Comunicació

www.maserservices.com

              

AMB DRET ADVOCATS

Ambdret Advocats és un despatx multidisciplinar i ofereix els seus serveis jurídics a Terrassa, Catalunya ia la resta de l'Estat. Actualment el despatx el componen cinc advocats, col·legiats exercents del Col·legi d'Advocats de Terrassa, la qual cosa permet un servei d'assessorament ampli, integral i personalitzat als seus clients en qualsevol àmbit del dret, des del penal fins al civil, passant pel laboral, hipotecari, matrimonial i estrangeria.

www.ambdret.com

OPORTUNIDADES EN BOLSA

Realitzem Anàlisis Independent dels Mercats Financers donant als inversors, empresaris i gestors de fons d'inversió una perspectiva exclusiva i única sobre la situació actual.
Analitzem els mercats de renta variable de tot el món, els mercats de divises, matèries primeres i de renta fixa més importants. Valorem els riscos globals i busquem aquells actius amb més garanties d'èxit.
Els nostres clients reben informes amb la nostra opinió via vídeo o pdf directament al seu correu electrònic. Nosaltres no decidim on han d'invertir els nostres clients, nosaltres únicament els hi donem la millor perspectiva.

www.oportunidadesenbolsa.com
          

THE WAR EXPERIENCE

Empresa dedicada a l'organització de viatges culturals i altres activitats relacionades amb la Guerra Civil i Primera i Segona Guerra Mundial.
 

www.thewarexperience.com

 

 

TEMPUS VITAE

Empresa dedicada a oferir als Professionals del sector Sociosanitari, una selecció de formacions emmarcades dins de la Formació Continua dels Treballadors/es, per tal de recolzar la seva capacitació competencial, a través de les diferents formacions tècniques directament relaciones amb la seva tasca.

www.tempusvitae.cat

 

Amb el suport de:

        

 

Tornar