donem impuls a l'emprenedor!

Tens una idea?

Ajudem als emprenedors/res a arrencar el seu projecte empresarial

Tens una idea?    Vols fer-la realitat?Test Perfil Emprenedor

Sessió Informativa Emprenedoria

--------------------------------------

Quinzenalment, els dimecres a les 10h, a la sala de conferències Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica, es realitza una primera sessió d’acollida per a persones emprenedores que tenen intenció de crear una empresa.

En aquestes sessions s’explica quins serveis ofereix Molí Empres a nivell d’informació i assessorament i també a nivell d’infraestructures (Viver d’Empreses Molí Empresa); també s’exposa què és, per a què serveix i a quines preguntes respon el pla de negoci, els tràmits més habituals per crear l’empresa i les formes jurídiques que una empresa pot adoptar per formalitzar la seva creació.

Durant la sessió també es tracten les opcions de finançament disponibles, com la capitalització de l’atur, préstecs amb avals però amb condicions preferencials, microcrèdits sense avals i les ajudes i subvencions més habituals que es poden demanar per la creació d’una empresa, depenent de la forma jurídica que s’adopti.

Aquestes sessions han de servir perquè les persones emprenedores sàpiguen com se les pot ajudar des Centre de Promoció Econòmica, i que tinguin una primera visió dels passos que han de seguir per tirar endavant el seu projecte empresarial, quin ordre tenen aquests passos, si hi ha algun cost associat a algun d’aquests i quins recursos públics estan a la seva disposició. La durada de les sessions és de 1 hora aproximada i es fa en grups reduïts.

A partir d’aquí, una vegada ja es disposa d’aquesta primera informació, s’ofereix també la possibilitat de concretar un assessorament personalitzat posterior per a l’acompanyament en l’elaboració del pla d’empresa i la seva revisió, per concretar la forma jurídica o repassar els tràmits i registres a seguir, normatives, aspectes laborals, marques i patents, per veure la fiscalitat depenent de la forma jurídica o qualsevol altre tema relacionat amb la creació de l’empresa. També s’ofereix la participació en diferents formacions adreçades a aquestes persones emprenedores com tallers de màrqueting o de fiscalitat.
 

Inscripcions:
Per demanar dia i hora per la sessió informativa cal trucar al telèfon 93 775 31 01 (horari de 08:00 a 15:00 h)

 

 

Autoevalua't

Autoevalua la teva idea

 

Eines de suport

Llegeix , utilitza eines de suport.

 

     

 

Tornar