donem impuls a l'emprenedor!

CUEME

Resum del treball realitzat per les cooperatives de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada de Martorell, participants en el projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola".

El projecte Cultura Emprenedora a l'Escola és un recurs impulsat per la Diputació de Barcelona, des d'Educació i Promoció Econòmica i Ocupació, amb l'objectiu de fomentar els valors de l'emprenedoria en els alumnes de cicle superior de primària.  Aquest projecte, que vincula els centres educatius i els ens locals, es fonamenta en dos pilars bàsics: l'estratègia local i el projecte educatiu a l'aula. El primer assegura la integració del projecte en les polítiques municipals i el segon permet, a través de l'adquisició de competències bàsiques, fomentar la cultura emprenedora entre els alumnes, mitjançant la creació d'una cooperativa escolar.

Martorell participa en aquest projecte des del curs 2013-2014 amb l’escola Jose Echegaray, després es va incorporar l’escola Mercè Rodoreda i el curs passat es va adherir al projecte l’escola Lola Anglada. Enguany Martorell continua participant en aquest programa amb aquestes tres escoles constituint 7 cooperatives escolars amb un total de 175 alumnes participants.

 

Taller famílies Maria Batet "¿Com s'educa quan tot canvia tant ràpidament?" · 5 de juny de 2018 a les 17.30 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell

 

Cultura Emprenedora a l'Escola curs 2017-2018

Venda al Mercat i trobada de cooperatives a L'Olivera, producció de vins i olis

 

Cultura Emprenedora a l'Escola curs 2016-2017

 

 

Cultura Emprenedora a l'Escola curs 2015-2016

 

Tornar