donem impuls a l'emprenedor!

Conferència Taller: PARLAR I ENTENDRE ELS NOSTRES FILLS I FILLES

28/03/2023 09:09

El proper dijous 11 de maig, a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, farà reflexionar a les famílies sobre la comunicació que estableixen amb els seus fills i filles.

Aquesta conferència taller, emmarcada en el projecte educatiu CUEME, “Cultura Emprenedora a l’Escola” del que participen enguany a Martorell les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Vicente Aleixandre, La Mercè i El Pontarró, és promoguda per les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona i els 8 municipis del Baix Llobregat Nord amb el projecte supramunicipal "FEM XARXA, FEM EMPRESA".

L’objectiu d’aquesta proposta és donar eines als pares i mares que vulguin prendre consciència de quin tipus de comunicació estableixen amb els seus fills i filles abordant la importància de les paraules en la nostra comunicació. Doncs, les paraules que triem condicionen la nostra comunicació com també ho fan les expressions no verbals.

En definitiva, per conèixer, per entendre, per respectar i fer-nos respectar ens cal saber parlar i escoltar. I, per aquest motiu, al llarg d’aquesta conferència taller ens donarem temps per fer evident COM PARLEM, i per aconseguir algunes estratègies per millorar la nostra comunicació.

“Cuida les paraules que dius perquè elles cuidaran de tu”. Luís Castellanos

DATA:

 

Dia: Dijous 11 de maig de 2023
Horari: de 17.00 h a 19.00 h

A QUI VA DIRIGIT:

 

El taller per a famílies està adreçat a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és gratuït.

OBJECTIUS:

 

L’objectiu del taller és donar eines als pares i mares per prendre consciència de quin tipus de comunicació estableixen amb els seus fills i filles abordant la importància de les paraules en la nostra comunicació.

METODOLOGIA:

 

Es tracta d’una barreja entre xerrada i taller experiencial en la qual abordarem la importància de les paraules en la nostra comunicació.

Les famílies que ho necessitin disposaran d'un servei d'acollida pels seus fills durant  la conferència.

INSCRIPCIONS

 

INSCRIPCIONS:  Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent  FORMULARI ONLINE

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

 

 

 

Veure totes les notícies