donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

protecciodades

Xerrada informativa sobre el Nou Reglament General de Protecció de Dades al Molí Empresa

14/06/2018 12:51

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell acollirà el pròxim dia 21 de juny de 2018 una xerrada informativa sobre el Nou Reglament General de Protecció de Dades a càrrec de PIMEC.

reempresa

L’Ajuntament de Martorell dinamitza el mercat local Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses del territori

14/06/2018 11:06

El pròxim 6 de juliol de 2018 a les 10 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner se celebrarà la “Jornada de Dinamització del mercat local Reempresa”, per donar a conèixer i dinamitzar aquest servei entre els prescriptors del territori.

residus

L’Agència de Residus de Catalunya convoca ajuts per un total de 830.000 per fomentar l’economia circular

14/06/2018 10:50

Les subvencions s’adrecen a projectes d'implementació de nous productes o serveis i a la realització d’estudis per obtenir i testar prototips o projectes demostratius. Les bases ofereixen condicions avantatjoses per a les petites i mitjanes empreses.

open2

3ra convocatòria del programa Cornellà Open Future_, per potenciar el talent i l’emprenedoria tecnològica fomentant l’autoocupació.

13/06/2018 08:57

El termini per presentar propostes s’obre el 18 de juny fins el 16 de juliol 2018. En aquesta tercera convocatòria, l’equip del Cornellà Open Future_ continuarà treballant impulsant l’emprenedoria, tutelant un màxim de deu projectes o startups i encaminant-los cap al procés d’acceleració i maduració donant una nova embranzida a la creació d’empreses i de nous llocs de treball en sectors estratègics d’activitat.

batet

Maria Batet dóna pautes a les famílies per ajudar als fills a trobar camins alternatius en la seva educació

13/06/2018 08:23

La professora i entrenadora d'emprenedors Maria Batet va donar dimarts passat al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, pautes a les famílies sobre la necessitat d'educar els nens i nenes en l'art de saber trobar sempre camins alternatius amb el taller per a famílies "¿Com s'educa quan tot canvia tant ràpidament? Pedagogia de la possibilitat"

comerc

Ampliació termini presentació candidatures Comerç 21, fins el 20 de juny

12/06/2018 08:05

La Diputació i PIMEComerç col·laboren per segon any per millorar la competitivitat de 50 comerços de la província de Barcelona.

ateneu

Premi Ateneu Cooperatiu 2018, sol·licituds fins 31 de juliol

04/06/2018 09:13

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, com a entitat coordinadora de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha obert la convocatòria del Premi Ateneu Cooperatiu 2018. En la seva primera edició, aquests premis volen fomentar l’Economia Social i cooperativa i la cultura emprenedora del territori amb un reconeixement a aquelles iniciatives i projectes cooperatius de recent creació i que es troben en fase de consolidació i creixement.

cloendacueme

Els cooperativistes escolars lliuren els beneficis de les seves manualitats a entitats benèfiques

01/06/2018 09:00

Un total de 177 alumnes de 5è de Primària s’han acomiadat aquest dijous del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ en un acte al Molí Empresa. Les cooperatives participants han lliurat una part dels seus beneficis a diferents entitats socials i han rebut els diplomes acreditatius de la seva participació en el programa. Hi ha assistit Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, la regidora d’Ensenyament, Núria Canal, i el regidor de Cultura, Sergi Corral.

olivera1

Les cooperatives escolars de Martorell realitzen una visita i tast a la cooperativa l’Olivera

29/05/2018 10:57

Un total de 167 alumnes de 5è de primària de tres de les quatre escoles de Martorell participants enguany en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” han realitzat el passat dijous una trobada de cooperatives a la cooperativa l’Olivera, petita cooperativa d'integració social de producció ecològica de vins i olis que incorpora persones amb dificultats que participen activament en tot el procés de producció ubicada a Vallbona de les Monges

socio

Residències de Martorell i rodalies acullen en pràctiques als alumnes del curs “d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions”

22/05/2018 08:26

Aquest mes de maig 10 alumnes del curs “d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions“ han iniciat el mòdul de pràctiques professionals no laborals de 80 hores inclòs en l'itinerari formatiu corresponent a aquest certificat de professionalitat.

Mostrant 1 - 10 de 854 resultats
Pàgina 1 de 86 Següent Última
Inici