donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

startup

Startup Capital, convocatòria oberta d’ajuts directes per a startups tecnològiques emergents

17/10/2019 09:09

Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat. Si estàs començant i necessites finançament, Startup Capital et dona un impuls! La convocatòria 2019 és oberta, presenta-hi la teva startup!

GESTIO2

Empreses i emprenedors adquireixen coneixements pràctics de com gestionar la comptabilitat a l’empresa

16/10/2019 11:16

Una quinzena d’emprenedors i empreses van finalitzar el passat 11 d’octubre la formació “Gestió administrativa, comptable i tributària a l'empresa. La pràctica", realitzada a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell en el marc del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona i programat en col•laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

concurs

94 candidatures de 59 empreses i 5 instituts del Baix Llobregat Nord competiran al 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials “Fem Xarxa, Fem Empresa”

14/10/2019 12:37

En aquesta 10a edició dels premis s'han presentat 94 candidatures, de les quals 80 pertanyen a candidatures de 59 empreses i 14 a projectes d'instituts. Les candidatures empresarials es presenten per les següents categories; 41 candidatures a sector serveis, 25 a sector comerç, 9 candidatures a millor empresa en creació de llocs de treball i 5 candidatures com a millor parada de mercat. Les 14 candidatures presentades a idees joves pertanyen a 8 projectes de cicles formatius, 4 projectes de 4t d’ESO i 2 projectes de batxillerat. Els participants han presentat candidatura en una o diverses categories del certamen.

contractepractiques

Sessió informativa nova convocatòria per contractar en pràctiques remunerades a l’Ajuntament a 5 joves inscrits a la “Garantia Juvenil”

14/10/2019 12:04

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell realitza el proper dijous 17 d’octubre de 2019 a les 10.30 h una sessió informativa per participar al programa de contractació laboral de joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, gràcies a la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Els joves contractats realitzaran tasques en diferents departaments de l’Ajuntament per un període de sis mesos i jornada laboral completa.

esmorzar1

Tornen els ‘Esmorzars amb l’alcalde’ per conèixer les necessitats del teixit empresarial

14/10/2019 08:13

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha repès aquest matí els ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Amb periodicitat mensual, Xavier Fonollosa es troba amb representants del teixit empresarial martorellenc per afavorir el contacte directe en un ambient informal. Un espai d’informació, comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local.

dreambig

El Servei d’Emprenedoria del Molí Empresa un dels quatre guanyadors el ‘Dream Big Circular Economy’

09/10/2019 08:21

El Servei d’Emprenedoria del Molí Empresa de Martorell ha estat un dels quatre equips guanyadors del Dream Big Circular Economy, un programa d’innovació disruptiva on es plantegen solucions a reptes socials i corporatius.

1programaanemxfeina

Estrenem a Ràdio Martorell l'espai setmanal 'Anem per feina'

02/10/2019 08:01

Ràdio Martorell estrena l'espai 'Anem per feina' del Centre de Promoció Econòmica, presentat per Raquel Moya. Els dimarts, a les 15.30h, i els dijous, a les 13.00h, informa't de les ofertes de feina, programes, accions, espais, formacions per a empreses, emprenedors i persones en atur.

almudena

L’estilista martorellenca Almudena Martín participa, per tercer any consecutiu, als premis ‘Global Zoom’

26/09/2019 07:58

La casa de productes d’alta perruqueria Goldwell va lliurar, el passat 21 de juliol, els premis ‘Color Zoom’ als millors estilistes d’Espanya que fan servir aquesta marca alemanya. La martorellenca Almudena Martín va guanyar el primer premi en la categoria Creative Colorist i, aquest diumenge, participarà al mundial ‘Global Zoom’ a Viena (Àustria), esdeveniment referent en el sector de la perruqueria i l’estètica.

ocupatneteja19

Ocupa’t Dones, millora les competències professionals de les seves alumnes amb el curs CP “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals”

20/09/2019 07:29

Catorze dones en situació d’atur, participants en aquesta edició del programa “Ocupa’t Dones”, han iniciat aquest dijous el curs CP “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals” a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

innotec

Els ajuts #INNOTEC d'ACCIÓ t'ajudaran a fer possible un projecte d'R+D a la teva empresa!

19/09/2019 09:18

Si tens un projecte d'R+D d’entre 50.000 i 200.000 euros, l'ajut INNOTEC et pot subvencionar fins a un 70% del seu cost. INNOTEC és el servei d'ACCIÓ que t'ajudarà a fer-ho possible. La convocatòria 2019 oberta fins al 17 d'octubre.

Mostrant 1 - 10 de 984 resultats
Pàgina 1 de 99 Següent Última
Inici