donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

pistadegel

Els comerciants obsequien els clients amb descomptes per patinar a la pista de gel

04/12/2019 10:44

La pista de gel de la plaça Mare Caterina s’ha convertit en l’epicentre de la campanya comercial que promou l’Ajuntament de Martorell per incentivar les compres nadalenques. Els establiments de Nou Martorell i Fem Vila compensen els seus clients amb descomptes, premis i entrades gratuïtes. A més, tots els escolars i clubs esportius martorellencs reben entrades de franc perquè cap infant es quedi sense lliscar pel gel en aquestes dates.

radio

El Joan Oró és un dels centres seleccionats al Premi a la millor campanya d’FP dual

04/12/2019 10:39

L’Institut Joan Oró de Martorell és un dels 12 centres de tot Catalunya que participa al Premi a la millor campanya d’FP dual, que organitza la Fundació Bankia i la Generalitat de Catalunya. Els alumnes de 2n curs del Cicle de Formació de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat han de plantejar i realitzar una campanya de publicitat que promocioni l’FP dual. Cada grup seleccionat disposa de 500 euros per a despeses justificades en difusió.

webcafe

La jornada empresarial World Cafè, per l’impuls de la col·laboració, reuneix una cinquantena d'empresaris a Martorell

02/12/2019 13:13

Una cinquantena d’empresaris/es de Martorell van participar, divendres passat, en la Jornada “World Cafè: Impuls de la Col·laboració i Oportunitats Empresarials”  que es va celebrar a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

matricula

El Servei Local de Català de Martorell obre la matrícula de 10 cursos presencials

27/11/2019 10:07

El Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ofereix 10 cursos presencials de català, a banda de dos de modalitat combinada. Les inscripcions es podran fer a partir del 9 de desembre al Complex Educatiu Torrent de LLops. Tots els cursos tenen una durada de 45 hores, començaran a partir del 8 de gener i s’acabaran el 26 de març.

cartell

L’Ajuntament de Martorell organitza un World Cafè per l’impuls de la col·laboració i oportunitats empresarials a Martorell i Territori

25/11/2019 08:29

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner organitza el proper divendres 29 de novembre de 2019 de 9 a 13h la Jornada “World Café: Impuls de la Col·laboració i Oportunitats Empresarials a Martorell i Territori” amb l’objectiu de fomentar la col·laboració empresarial entre les empreses del territori així com també facilitar l’inici de la creació d’una associació empresarial a Martorell.

empresa

Nova trobada empresarial en els “Esmorzars amb l’Alcalde” a Promoció Econòmica

22/11/2019 15:01

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha acollit aquest matí un nou ‘Esmorzars amb l’alcalde’, trobades empresarials mensuals on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

empresa

Tècnics i prescriptors aposten per la continuïtat de les empreses del territori en la jornada Reempresa al Molí Empresa

18/11/2019 12:20

Una trentena de prescriptors i tècnics de diferents municipis van assistir el passat dijous a la “Jornada de Dinamització del mercat local Reempresa” celebrada en el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner amb l’objectiu de donar a conèixer i dinamitzar aquest servei al territori.

arquitetctura

Convocatòria de concurs oposició lliure per cobrir una plaça d’arquitecte tècnic

18/11/2019 10:26

L’Ajuntament de Martorell convoca un procés de selecció per cobrir una plaça d’arquitecte/a tècnic/a de la vigent plantilla del personal funcionari l’Ajuntament de Martorell, mitjançant concurs oposició lliure.

Policialocal

Convocatòria d’oposició lliure per cobrir cinc places d’agent de Policia Local

18/11/2019 10:15

L’Ajuntament de Martorell convoca un procés de selecció per cobrir cinc places d’agents de la Policia Local de la vigent plantilla del personal funcionari l’Ajuntament de Martorell, mitjançant oposició lliure.

cupons

Els Cupons a la innovació, l’impuls cap a la transformació 4.0

14/11/2019 11:23

Un any més, els Cupons a la innovació tornen a picar a la porta de les empreses. I ho fan carregats de novetats. La més destacada són els nous Cupons indústria 4.0, un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0. Tecnologies com la realitat augmentada, el big data o la internet de les coses són, més que mai, al teu abast.

Mostrant 1 - 10 de 1004 resultats
Pàgina 1 de 101 Següent Última
Inici