donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

foap2019practiques1

Finalitza la Formació Ocupacional d’enguany amb el mòdul de pràctiques professionals del curs “Activitats Aux. de Comerç”

27/11/2020 14:06

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, ha impartit enguany sis cursos de Formació Ocupacional dins la convocatoria FOAP 2019 atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i adreçats a persones en situació d'atur.

actepreacceleradora

L’Ajuntament de Martorell i el Consell Comarcal de l’Anoia presenten les seves preacceleradores d’automoció

27/11/2020 10:23

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Consell Comarcal de l’Anoia a través del Campus Motor Anoia, en col•laboració amb el Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC) i la Universitat de Lleida, han presentat aquest dijous una nova edició del programa PRIMER de Preacceleració Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya per coordinar i fer crèixer projectes emprenedors territorials innovadors en el sector de l’automoció.

mercat2

El Mercat de Les Bòbiles s’omplirà de premis i de solidaritat aquest Nadal

26/11/2020 07:57

El Mercat Municipal de Les Bòbiles ha posat en marxa la campanya promocional de compres nadalenques, amb dues accions per incentivar les compres als seus establiments. Tota la clientela entrarà en el sorteig de 15 lots de productes nadalencs, en solidaritat amb diverses ONG, i de tiquets de compra per valor de 50 euros.

turistic

Convocatòria d'ajuts per autònoms i empreses del sector turístic afectats econòmicament per la COVID-19

26/11/2020 07:47

El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant la resolució EMC/2810/2020 publicada al DOGC el dia 9 de novembre, ha aprovat les bases per a una nova ajuda a autònoms i empreses del sector turístic a Catalunya. L’objecte d'aquestes bases és regular les condicions per a la concessió de subvencions a autònoms i empreses del sector turístic, afectats econòmicament per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19, per compensar l'evident pèrdua econòmica del sector i garantir la continuïtat de la seva activitat.

oberturaprogressiva

[RESTAURACIÓ-COMERÇ] Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats · TRAM 1 (23 novembre)

21/11/2020 17:46

El primer tram del Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats de la Generalitat acordat per part del PROCICAT comença el dilluns 23 de novembre. El canvi de TRAM està previst que es faci cada 15 dies, tot i que això dependrà dels indicadors de cada territori, per la qual cosa us anirem informant en el seu moment

reobertura

El pla de desescalada comença dilluns amb la reobertura de la restauració

20/11/2020 07:34

La Generalitat ha presentat aquest dijous el Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats, després de l’aprovació del Procicat. Es començarà a aplicar dilluns 23 de novembre i es revisarà cada 15 dies. El pla disposa quatre trams progressius, en funció de l’evolució de la pandèmia. Els paràmetres que es tindran en compte per avançar o no en la desescalada seran la velocitat de transmissió i els ingressos hospitalaris setmanals.

ajuts500

Oberta la convocatòria d’ajuts econòmics directes a comerços, petites empreses i autònoms per pal·liar els efectes de la Covid-19 de l’Ajuntament de Martorell

19/11/2020 11:22

L'Ajuntament de Martorell obre el termini de sol·licitud de les subvencions destinades al petit comerç, persones autònomes i empreses de Martorell amb un màxim de 10 treballadors, per despeses vinculades al manteniment o reactivació de la seva activitat amb l'objectiu de pal·liar les conseqüències econòmiques generades per l'obligació de suspendre i tancar determinades activitats comercials i de serveis a conseqüència del decret de l'estat d'alarma del passat mes de març generada per la crisi sanitària de la COVID-19.

ajuntament

L’Ajuntament impulsa la reactivació econòmica i social amb un pressupost de 41,5 milions per al 2021

18/11/2020 08:29

L’Ajuntament de Martorell ha aprovat el pressupost general de 2021 en la sessió del Ple Municipal de novembre, celebrada aquest dilluns. L’equip de govern defineix els comptes, que ascendeixen a 41,5 milions d’euros, com a una eina per superar la crisi, apostant pels serveis a les persones, el suport a petites i mitjanes empreses, l’increment de la inversió pública, el manteniment de la despesa i la congelació dels impostos i taxes.

actic2

Persones en situació d’atur reben suport en la preparació de la prova ACTIC

17/11/2020 12:45

Més d’una vintena de persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell han participat durant les darreres setmanes en els cursos de formació per a la preparació de la prova per a l’obtenció del certificat ACTIC “Prepara't per al certificat Actic (Nivell 1 i Nivell 2)” dins el programa MARTORELL ADAPTA’T en modalitat telemàtica i impulsats pel Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona.

tastetpractiques

Participants OCUPA’T DONES inicien les seves pràctiques professionals emmarcades en el “Tastet de Neteja COVID19”

16/11/2020 11:37

El programa “Ocupa’t Dones” inicia el mòdul de pràctiques professionals no laborals emmarcades dins del “Tastet de Neteja COVID19” continuant amb les accions de millora de les competències professionals de les dones participants en el programa que es troben en situació d’atur i en procés de recerca de feina.

Mostrant 1 - 10 de 1212 resultats
Pàgina 1 de 122 Següent Última
Inici