donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

logososmentoring

L’Ajuntament de Martorell impulsa SOS Mentoring, un programa de voluntariat per ajudar les petites empreses a fer front a la crisi de la Covid-19

07/08/2020 09:39

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner s’ha sumat a SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 400 mentors voluntaris.

manipuladorjuliol

Persones en situació d’atur obtenen el carnet de manipulador d’aliments en modalitat online

03/08/2020 13:16

Una vintena de persones en situació d’atur han realitzat del 22 al 29 de juliol de 2020 el curs de “Manipulador/a d’Aliments” de manera online a través del campus virtual SINERGIA gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell amb l’objectiu de formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral i obtenir el carnet acreditatiu.

festamajor

Es cancel·la la Festa Major per evitar el risc de contagi de la COVID-19

03/08/2020 09:08

L’Ajuntament ha decidit cancel·lar la Festa Major de Martorell, que s’havia de celebrar del 14 al 16 d’agost d’enguany. L’alcalde, Xavier Fonollosa, ha anunciat que es pren aquesta decisió “fent cas del que diuen les autoritats sanitàries”, seguint criteris de prudència i reconeixent que, a dia d’avui, “hi ha risc d’alimentar la cadena de contagi de la malaltia”.

martorellactua

En marxa el Pla de Reactivació Econòmica i de Protecció Social de Martorell amb el paquet d’ajuts econòmics “MARTORELL ACTUA” per petits comerços, empreses i autònoms

31/07/2020 07:51

L'Ajuntament de Martorell activarà pròximament la convocatòria d’un paquet d’ajuts econòmics directes destinats al petit comerç, persones autònomes i empreses per despeses vinculades al manteniment o reactivació de la seva activitat, emmarcat dins el Pla de Reactivació Econòmica i de Protecció Social “Martorell Actua” per fer front als efectes de la COVID-19.

ajuts

[EMPRESES-AUTÒNOMS] Convocatòria Oberta!! Ajuts per al manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes

30/07/2020 12:12

Oberta la convocatòria (31/7) d'ajuts extraordinaris, per a l'any 2020, per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes.

seatformacio

SEAT impulsa una formació en indústria 4.0 amb certificat universitari per als seus operaris

28/07/2020 08:00

L’Automobilística SEAT, afincada a Martorell, ja desplega la formació Industria 4.0 Academy per als seus empleats de la línia de producció. El programa vol capacitar-los en competències de nivell universitari que seran necessàries per a treballar a la fàbrica del futur. Consta de cinc mòduls, i ja han pres part en el programa pilot una vuitantena de treballadors.

lideratge

Rol i lideratge relacional empresarial al Molí Empresa

27/07/2020 08:52

Una desena de persones empresàries i emprenedores, han participat durant 5 sessions online del curs "Lideratge relacional. Guanya influència potenciant la connexió amb les persones" finalitzat el passat dijous amb l’objectiu de millorar les seves competències de lideratge i col·laboració empresarial.

ACCIO20

Oberta la convocatòria 2020 dels cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa

24/07/2020 10:30

ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria 2020 d’ajuts a la competitivitat de l’empresa: uns cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, noves tecnologies, finançament o estratègia, a través de l’assessorament expert dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

santjordijuliol

Llibreries i floristeries locals aporten part de l’essència de Sant Jordi en ple juliol

24/07/2020 10:19

Tres mesos després d’una diada de Sant Jordi en ple confinament, Martorell i tot Catalunya ha viscut una reedició de la festa més important de la cultura al país, ara en ple juliol. Algunes llibreries i floristeries de la nostra localitat han ofert els dos elements que tant la caracteritzen, els llibres i les roses.

plejuliol

L’Ajuntament aprova el Pla de Reactivació Econòmica i de Protecció Social per fer front als efectes de la COVID-19

24/07/2020 10:16

El Ple Municipal de juliol, celebrat aquest dilluns en línia, va aprovar el Pla de Reactivació Econòmica i de Protecció Social de Martorell. El Pla és un full de ruta té com a objectiu pal·liar i superar els efectes de la crisi econòmica i social que ha provocat la COVID-19 a la població. Porta per títol ‘Martorell actua’, i inclou dos eixos -el suport a l’economia local i l’àmbit social- i 12 línies d’actuació.

Mostrant 1 - 10 de 1146 resultats
Pàgina 1 de 115 Següent Última
Inici