donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

emprenedoria

Préstecs participatius IFEM- Conversió per l'Emprenedoria Corporativa

07/08/2018 08:28

Ajuts en forma de finançament per impulsar l'emprenedoria corporativa. Adreçat a petites empreses amb establiment operatiu a Catalunya constituïdes com a: societat de responsabilitat limitada, societat anònima i societat limitada nova empresa. Subvencionat pel Departament d'Empresa i Coneixement i Acció. Fins al 27/12/2019.

garantia-juvenil

Nou ajut econòmic per als joves inscrits a la Garantia Juvenil amb contractes per a la formació i l’aprenentatge

06/08/2018 08:04

El passat dia 4 de juliol es va aprovar un ajut econòmic per a persones joves sense titulació inscrites a la Garantia Juvenil i que subscriguin un contracte per a la formació i l’aprenentatge. Consistirà en un complement salarial que s’afegirà a l’import estipulat en el contracte de formació subscrit.

startup

El Barcelona Startup City Seminar es consolida com la trobada de referència de l'escosistema emprenedor

03/08/2018 08:06

Barcelona s’està convertint en un veritable pol d’atracció per a les startups. Ho diuen els diferents rànquing i informes que es publiquen al llarg de l’any i és palès en el dia a dia de la ciutat. Aquesta és una de les conclusions que es van extreure del Barcelona Startup City Seminar que es va celebrar, per segon any consecutiu, dels dies 2 al 5 de juliol, a 4 punts emblemàtics de la ciutat.

adaptat

Persones en situació d’atur es formen en manipulació d’aliments i conducció de carretons al Molí Empresa

01/08/2018 13:37

Persones en situació d’atur han realitzat durant el mes de juliol els cursos de “Manipulador/a d’Aliments” i “d’ Operador de carretons elevadors” al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell amb l’objectiu de formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral i obtenir el carnet acreditatiu.

banner-accelera

Martorell dóna el tret de sortida a la 1ª edició “ACCELERA MARTORELL”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció

27/07/2018 12:03

L’Ajuntament de Martorell a través del seu Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner junt amb el Consorci de Formació Professional d'Automoció i la col·laboració del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC), han aconseguit formar part de les 17 iniciatives seleccionades de tota Catalunya que configuren la XARXA PRIMER per impulsar el programa PRIMER de Preacceleració per coordinar projectes emprenedors territorials d’alta especialització impulsant la 1ª edició “ACCELERA MARTORELL: Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l'automoció”.

digital

Nova subvenció CCAM per a la digitalització de comerços i establiments de serveis

26/07/2018 09:12

La Generalitat de Catalunya, a través del consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha fet pública la convocatòria d’ajuts 2018 que preveu una subvenció de fins el 50% per diferents projectes de transformació digital.

garantia-juvenil

Empreses, emprenedors i tècnics coneixen a fons les "Subvencions per joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil"

25/07/2018 09:45

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner va organitzar el passat divendres una jornada tècnica per informar sobre les subvencions per joves autònoms del programa Garantia Juvenil.

cooperatives

Obert el termini per sol·licitar les subvencions per a la incorporació de socis o sòcies a cooperatives i societats laborals

23/07/2018 07:41

La Generalitat de Catalunya ha obert el termini per sol·licitar les Subvencions per a la incorporació de socis o sòcies treballadors/es o socis o sòcies de treball a cooperatives i societats laborals. Amb l'entrada en vigor de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els tràmits s'hauran de fer de manera electrònica i cal disposar de signatura electrònica.

garantia-juvenil

Nova convocatòria d'ajuts per a persones emprenedores i treballadors autònoms inscrits al programa de Garantia Juvenil

20/07/2018 08:17

Ajut econòmic destinat a joves inscrits al programa de Garantia Juvenil que s’hagin donat d'alta de manera ininterrompuda al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional des de l' 01/10/2017 fins la data límit de sol·licitud: 15/10/2018

MANIPULADOR

Inscripcions obertes per noves edicions del curs de manipulació d’aliments per persones en situació d’atur

12/07/2018 13:49

El Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona impulsen dues noves edicions del curs de “Manipulació d’aliments” destinats a persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell.

Mostrant 1 - 10 de 874 resultats
Pàgina 1 de 88 Següent Última
Inici