donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i la Fundación Laboral de la Construcción col-laboren per formar en manteniment d’edificis a col-lectius vulnerables de Martorell

23/01/2018 09:30

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell en col-laboració amb la “Fundación Laboral de la Construcción” han dissenyat un itinerari formatiu per formar i reciclar a un dels col-lectius d’usuaris del servei en el sector de la construcció amb un curs de manteniment d’edificis iniciat el passat 15 de gener i que finalitzarà el 9 de febrer de 2018.

Subvencions per al programa Consolida't; suport a la consolidació, enfortiment i reinvenció del treball autònom a Catalunya

22/01/2018 08:33

Ofereix als autònoms les eines i els instruments necessaris perquè millorin els seus models de negoci i puguin créixer i enfortir-se.

Els alumnes cooperativistes de l’escola Lola Anglada reben nocions de finançament

19/01/2018 08:17

Les cooperatives de l’escola Lola Anglada ‘Petits Artistes’ i ‘Lolahands 25’, han participat aquest dimecres en una xerrada informativa sobre finançament amb l'objectiu de donar a conèixer als alumnes les diferents opcions a les quals poden optar a l’hora de cercar finançament per les seves cooperatives.

Programa 30 Plus, Subvencions per a la contractació

16/01/2018 08:15

Tens pensat incorporar nou personal a la teva empresa? PIMEC, en col-laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa de nou el programa 30 Plus que subvenciona la contractació de nous treballadors/es. Contracta treballadors abans de l'1 de juliol de 2018 i rep fins a 6.369,30 € de subvenció.

"Start Up Comunicació", nou programa gratuït INNOBAIX de capacitació empresarial

11/01/2018 08:55

Innobaix comença l’any 2018 amb una nova proposta de capacitació empresarial, centrada en donar eines de comunicació a responsables de projectes empresarials. El programa Start Up Comunicació Empresarial es dirigeix a aquelles empreses que necessiten fer-se visibles però no tenen un departament de marketing o de comunicació que treballi la seva imatge de marca.

“OCUPA’T-5 DONES” finalitza amb una inserció del 71% de les participants donant pas a la nova edició

10/01/2018 09:32

El programa “Ocupa’t-5 Dones” va finalitzar el passat mes de desembre amb un percentatge d’inserció laboral del 71% de les seves participants donant pas a la seva sisena edició, que es troba en fase final de selecció. Durant la passada edició, 51 usuàries del Servei Local d’Ocupació de Martorell van tenir l’oportunitat de participar en el projecte aconseguint 36 d’aquestes dones un contracte laboral.

El Centre de Promoció Econòmica posa en marxa els cursos de Formació Ocupacional amb l’inici del curs “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials"

08/01/2018 09:34

Una quinzena de persones han iniciat les classes del primer dels cinc cursos de Formació Ocupacional que s’impartiran enguany al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades.

Obert el termini d'ajudes per a transformació digital en pimes

03/01/2018 08:40

A través de la seu electrònica Red.es, el Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital ha obert, fins al 23 de gener, el termini per presentar la sol-licitud d'accés al programa d'ajudes per a les Oficines de Transformació Digital OTDs.

logo

Les cooperatives escolars de Martorell dissenyen els seus logotips

29/12/2017 10:12

Els alumnes de 5è de Primària de les escoles de Martorell participants enguany en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” reben pautes d’imatge corporativa per crear els seus logotips gràcies a diferents professionals del sector del disseny gràfic del municipi.

psmp

S’obre un procés de selecció per a una plaça temporal de responsable d’àrea del PMSAPM

29/12/2017 07:49

El Patronat Municipals de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell ha publicat l’anunci de selecció d’un responsable d’àrea, a fi de cobrir de manera temporal una substitució. El termini amb caràcter d’urgència per presentar sol·licituds per a aquesta plaça temporal és del 2 al 12 de gener.

Mostrant 1 - 10 de 799 resultats
Pàgina 1 de 80 Següent Última
Inici