donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

L’Ajuntament de Martorell millora els ajuts a les empreses que contractin persones aturades

23/04/2019 11:07

L’Ajuntament de Martorell subvenciona, des de fa quatre anys, les empreses locals que fomenten la contractació de persones en situació d’atur. El darrer Ple Municipal ha aprovat, per unanimitat de tots els grups polítics municipals, millorar els imports i els requisits d’aquest pla d’ajuts. L’objectiu és doble: ajudar les empreses subvencionant part del cost de la contractació i reactivar l’economia local.

collaboracio2

L´Ajuntament de Martorell i MicroBank subscriuen un conveni de col·laboració per a incentivar l'autoocupació i l'activitat emprenedora al municipi

15/04/2019 14:44

El conveni signat entre l´Ajuntament de Martorell i MicroBank afavorirà la igualtat d'oportunitats a través d'una línia de finançament que fomentarà l'autoocupació i l'activitat emprenedora dels col·lectius amb més dificultats.

Jornada sobre les xarxes socials com a oportunitat laboral al Molí Empresa amb la visita del youtuber MAlbert

11/04/2019 10:27

Una quinzena de persones emprenedores i empreses han participat aquest dimecres en l’innovadora jornada "Vols ser un instagramer, youtuber o blogger professional?: informa't dels requisits legals", tercera acció realitzada a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell en el marc del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona i programada en col•laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord aquest 2019.

caritas

Càritas forma alumnes en competències TIC per a la recerca de feina al Centre de Promoció Econòmica

11/04/2019 08:42

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell acull durant aquestes setmanes, sessions de Càritas per treballar les competències bàsiques TIC per a la recerca de feina dels 8 alumnes participants facilitant així la seva inserció laboral.

Innobus

Necessites incorporar talent? L’Innobus metropolità 2019 ja roda

10/04/2019 12:23

Un grup de joves amb la carrera universitària acabada, o a punt d’acabar-la, s'ha sumat a un projecte d’innovació que els permet conèixer empreses, treballar en equip i aportar la seva capacitat d’innovació per resoldre reptes. I a les empreses els suposa conèixer talent que poden incorporar als seus projectes.

alumnes1

Les 9 cooperatives escolars de Martorell sol·liciten el permís de venda per les seves parades al mercat

03/04/2019 10:51

Les cooperatives escolars de 5è de primària, participants enguany del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola a Martorell, han visitat aquestes setmanes l’Ajuntament de Martorell per sol·licitar el permís d'ocupació de la via pública per comercialitzar els seus productes el dia del mercat.

formacio2

En marxa els darrers cursos de formació ocupacional d’enguany al Molí Fariner, "Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals" i “Activitats Auxiliars de Comerç”

02/04/2019 08:53

S’han posat en marxa els dos darrers cursos dels cinc que s’imparteixen enguany al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell, el curs CP “Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals” i el CP “d’Activitats auxiliars de comerç”, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades per a l'any 2018 (FOAP 2018)

elteunegoci.cat

Elteunegoci.cat, la Fundació puntCAT t’ajuda a crear el teu web amb .cat

02/04/2019 08:28

Si tens un petit negoci o ets autònom i encara no tens presència a Internet, la Fundació puntCAT t'ho posa fàcil! T'ajuda a crear el teu web amb .cat, configurar el correu electrònic i et formem per a que puguis editar-lo tu mateix. Només per 36 € / any.

Programa-exporta

PIMEC posa en marxa el nou Programa Exporta

29/03/2019 08:27

Programa EXPORTA; Estratègia internacional, contacte i negociació amb els teus clients potencials. Pimec posa en marxa un programa específic de tres fases i 6 mesos de durada, per a un màxim de 10 empreses sòcies, i amb inici el 6 de maig 2019.

sensibilitzacio4

Alumnes de l’Institut Joan Oró participen en sessions de sensibilització a l’emprenedoria al Molí Empresa dins les seves Jornades Tecnològiques

21/03/2019 14:44

Un total de 123 alumnes de primer i segon curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà “d’Activitats Comercials” i de “Gestió Administrativa” de l’Institut Joan Oró de Martorell, han participat durant aquesta setmana en sessions d’emprenedoria realitzades al viver d’empreses Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell incloses dins les Jornades Tecnològiques que organitza l’institut.

Mostrant 1 - 10 de 941 resultats
Pàgina 1 de 95 Següent Última
Inici