donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

cloenda19

Les cooperatives escolars CUEME cloen el projecte i lliuren part dels seus beneficis a entitats socials

13/06/2019 08:41

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha acollit l’acte de cloenda del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME). Uns 200 alumnes de 5è de primària han rebut els diplomes que acrediten la seva participació i han lliurat a diferents entitats socials part dels beneficis obtinguts amb la venda dels seus productes al mercat.

garantiajuvenil

Jornada "Subvencions per joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil"

31/05/2019 09:30

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell acull el proper 20 de juny de 2019 a les 10 h la Jornada “Subvencions per joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil”, adreçada a empreses, persones emprenedores menors de 30 anys, gestors i tècnics dels Ajuntaments, i organitzada en col•laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

mercatcueme

Les cooperatives CUEME culminen el projecte amb la venda dels seus productes al mercat i visitant La Fageda

24/05/2019 09:10

Més de 200 alumnes de 5è de primària de les quatre escoles de Martorell participants aquest curs en “Cultura Emprenedora a l’Escola” han culminat aquesta setmana el projecte visitant la cooperativa La Fageda i posant a la venda els seus productes al Mercat a La Rambla de Les Bòbiles de Martorell.

PlaModernizacio7

Presentat el Pla de Modernització de Polígons de la Diputació al Molí Empresa

22/05/2019 09:28

El Centre de Promoció Econòmica del Molí Empresa ha acollit aquest Dimarts la presentació del Pla de Modernització de Polígons per a la millora de l’accessibilitat, seguretat viària, connectivitat i enllumenat a diferents àrees industrials de Martorell. El programa l’ha concedit la Diputació de Barcelona i supera el milió d’euros d’inversió, el 30% del qual l’assumeix l’Ajuntament de Martorell. Els polígons beneficiats seran La Torre, Solvay i Can Cases-Can Sunyol.

PlaModernizacio

Acte presentació actuacions "Pla de Modernització de Polígons" al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner

17/05/2019 13:16

El pròxim 21 de maig de 2019 a les 18 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell se celebrarà l’acte de presentació del “PLA DE MODERNITZACIÓ DE POLÍGONS” de Martorell.

Biz

Catalunya Emprèn et convida al Bizbarcelona 2019

14/05/2019 10:17

La Generalitat de Catalunya mostrarà el suport que ofereix a les persones emprenedores en una nova edició del Bizbarcelona.Reserva a l'agenda els dies 12 i 13 de juny: Catalunya Emprèn et convida al Biz Barcelona, l’esdeveniment de referència a Catalunya en matèria d’emprenedoria, del qual la Generalitat n’és entitat promotora.

Growup

Nou programa INNOBAIX, “Grow Up: innova, crea i transforma el teu negoci”

14/05/2019 08:30

“Neix el GrowUp: innova, crea i transforma el teu negoci”, una proposta formativa totalment subvencionada oberta a projectes empresarials consolidats del Baix Llobregat i l’Hospitalet. Es tracta d’un programa de 5 matins de classes pràctiques, complementat amb dues tutories personalitzades per ajudar a resoldre dubtes i posar en marxa els aprenentatges. Inici el 3 de juny. No et quedis sense plaça!

Reciclat2

Nova edició del “Recicla’t +45”, programa d’orientació i inserció laboral per a majors de 45 anys a Martorell

13/05/2019 08:36

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell torna a posar en marxa durant el mes de maig i per quart any consecutiu el projecte “Recicla’t +45”, programa d’orientació i ocupació amb l’objectiu de promoure la formació i les oportunitats laborals de les persones majors de 45 anys. Durant 6 mesos es realitzaran diferents accions formatives i d’orientació adreçades als diferents perfils de participants del programa.

Accelera

Últims dies d'inscripció a la 8ª edició "Accelera el Creixement", programa per potenciar l’activitat empresarial

10/05/2019 10:24

Us recordem que el 3 de juny de 2019 finalitza el termini per a la presentació de candidatures per a la 8a edició del programa “Accelera el Creixement”, per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

cartell-adaptat

Inscripcions obertes a les noves accions formatives “MARTORELL ADAPTA’T” per millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur

09/05/2019 11:27

El Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona impulsen, durant els mesos de juny a novembre, noves accions formatives dins el programa MARTORELL ADAPTA’T amb l’objectiu de millorar les competències per a la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur.

Mostrant 1 - 10 de 956 resultats
Pàgina 1 de 96 Següent Última
Inici