donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

promoure

Cursos de formació gratuïts amb beca de desplaçament al programa PROMOURE

25/05/2017 07:21

A partir de la prospecció realitzada a empreses del sector de L'ALIMENTACIÓ I BEGUDES I TRANSPORT VINCULAT s'han detectat els perfils professionals més demandats pel sector i de les necessitats formatives que demanen aquests perfils. Posteriorment s'han elaborat itineraris de formació que responguin a les demandes del sector tant de formació transversal, instrumental i/o professionalitzadora.

reempresa

Més d'una trentena de Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) ofereixen el servei de la Reempresa

23/05/2017 08:04

Més d'una trentena de Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) ofereixen el servei de la Reempresa, un programa que ha creat un mercat transparent i organitzat entre persones cedents de petites i mitjanes empreses viables i persones (re)emprenedores disposades a donar-los continuïtat.

policialocal

Convocat un concurs d’oposició lliure per cobrir cinc places d’agents de la Policia Local

22/05/2017 08:49

L’Ajuntament de Martorell convoca un procés de selecció per cobrir cinc places d’agents de la Policia Local de la vigent plantilla del personal funcionari l’Ajuntament de Martorell, mitjançant concurs oposició lliure.

llar-infants

Obre la convocatòria de creació d’una borsa de treball temporal d’educadors de llar d’infants

19/05/2017 07:46

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) convoca un procés de selecció per a la creació d’una borsa de treball, per cobrir vacants sobrevingudes, absències o substitucions d’educadors de llar d’infants, en règim laboral temporal per a la prestació de serveis al PMSAPM.

redaccio-cartes

El Servei Local de Català de Martorell imparteix una sessió de redacció de cartes i correus electrònics

18/05/2017 20:51

El Club de la Feina del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa va acollir el dimarts 16 de maig el taller "Redacció de cartes i correus electrònics", impartit pel Servei Local de Català de Martorell del Consorci per a la Normalització Lingüística.

joves1

Finalitzen els contractes dels joves en pràctiques de Garantia Juvenil a l’Ajuntament de Martorell

16/05/2017 12:53

Els 10 joves d’entre 16 i 30 anys contractats, a través de la convocatòria de “Contractació en Pràctiques de joves beneficiaris del Garantia Juvenil” del Servei d’Ocupació de Catalunya, han finalitzat aquest dilluns les seves tasques en les diferents dependències de l’Ajuntament de Martorell després de 6 mesos a jornada completa.

taller-families

Maria Batet explicarà a les famílies com estimular a casa la creativitat dels fills en el marc del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”

15/05/2017 13:00

El proper 31 de maig a les 17.30 h a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, orientarà a les famílies sobre com estimular des de casa la creativitat dels nostres fills/es i evitar que perdin la que tenen amb el Taller per a famílies “El full de paper”.

PIMEC i l'Ajuntament de Martorell faciliten el relleu generacional a les empreses familiars del territori

12/05/2017 12:42

El relleu al capdavant de petites i mitjanes empreses familiars és un procés que pot ser traumàtic i que, en ocasions, pot suposar la desaparició d’una firma amb anys d’activitat. Per evitar aquestes situacions, l’Ajuntament de Martorell i la patronal Pimec Baix Llobregat col.laboren per posar en marxa el Programa RELLEU PIME 2017, de relleu generacional adreçat a assegurar la continuïtat de l’empresa familiar.

Els alumnes del curs "d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions" comencen les pràctiques en centres residencials

12/05/2017 10:39

13 alumnes del curs "d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions" han iniciat aquesta setmana el mòdul de pràctiques professionals no laborals de 80 hores inclòs en l'itinerari formatiu corresponent a aquest certificat de professionalitat.

"S'obre la convocatòria 2017 del programa RSE.Pime"

12/05/2017 08:29

RSE.Pime és un programa d’implantació de la Responsabilitat Social a les PIMES catalanes. Està destinat a facilitar eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental a partir de la implantació dels valors d’RSE a la cultura empresarial de les organitzacions.

Mostrant 1 - 10 de 707 resultats
Pàgina 1 de 71 Següent Última
Inici