donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

Obert el període de preinscripcions a la nova convocatòria FORMACIÓ OCUPACIONAL 2022-23

19/09/2022 11:18

Des del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell enguany avancem novament la preinscripció a les accions de formació ocupacional, finançades pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, previstes per realitzar en la programació 2022-23. Aquestes accions han estat sol·licitades al Servei d'Ocupació de Catalunya i estan pendents d'aprovació definitiva, per aquest motiu es poden produir variacions en els cursos que finalment s’organitzin des d'aquest servei.

Comença el programa "MARTORELL ADAPTA'T", formació per aturats

15/09/2022 12:02

PROGRAMA MARTORELL ADAPTA’T: Accions formatives transversals per millorar l’ocupabilitat. El departament de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona impulsen un any més el programa MARTORELL ADAPTA’T, on s’ofereixen cursos de formació i tallers destinats a aquelles persones en situació d´atur inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell que vulguin millorar el seu procés de recerca activa de feina.

En marxa el curs “Muntatge i manteniment d’instal•lacions solars fotovoltaiques” al Centre de Promoció Econòmica

12/09/2022 13:27

Aquesta setmana comencen les classes del curs “Muntatge i manteniment d’instal•lacions solars fotovoltaiques” al Centre de Promoció Econòmica emmarcat al programa TTT Martorell Urban Lab. El curs es durà a terme al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

Tastet-neteja

L'Ocupa't Dones inicia el “Tastet de Neteja” per a millorar les competències professionals en el sector Serveis.

08/09/2022 10:35

L’Ajuntament de Martorell a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, continua donant suport al col•lectiu femení, amb la realització per desè any consecutiu del programa específic “Ocupa’t Dones”, projecte de suport a la inserció laboral adreçat a dones amb més dificultats d’accés al món laboral i que té com a objectiu assolir la inserció laboral de les participants.

Presentació del Clúster de Construcció Industrialitzada a l’Ajuntament de Martorell

30/08/2022 10:26

El primer Clúster de Construcció Industrialitzada (CCI) de Catalunya s’ha presentat a l’Ajuntament de Martorell. El Clúster, ja constituït jurídicament i amb seu social al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, posa en marxa la seva activitat.

Publicada la segona convocatòria del programa Kit Digital adreçat a empreses de 3 a 9 treballadors

09/08/2022 14:35

El Kit Digital és un programa d'ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms i obre la segona convocatòria que donarà ajudes per valor de fins a 6.000€ a totes aquelles empreses de 3 a 9 treballadors.

Noves sessions informatives del programa SOS Mentoring, voluntariat per ajudar les petites empreses

09/08/2022 14:23

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner continua impulsant el programa SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona i que compta amb més de 500 mentors voluntaris per fomentar el suport i la participació de les petites empreses del territori.

El Centre de Promoció Econòmica organitza una sessió informativa del curs "Muntatge i manteniment d'instal•lacions solars fotovoltaiques"

21/07/2022 09:05

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell organitza aquest proper divendres, 22 de juliol, a les 10.00h, una sessió informativa sobre el nou curs “Muntatge i manteniment d’instal•lacions solars fotovoltaiques” emmarcat al projecte TTT Martorell Urban Lab.

El Molí Fariner festeja una dècada de vida com a motor de l’emprenedoria,l'ocupació i formació martorellenca

08/07/2022 13:24

El Molí Fariner ha celebrat aquesta tarda la dècada d’ençà la seva posada en marxa com a seu del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i ha reunit representants d’empreses martorellenques, emprenedors que han engegat els seus negocis al viver, persones que s’hi han format i membres del sector econòmic i laboral. Aquesta celebració s’ha completat amb les visites guiades que durant tot el matí han omplert de visitants a les instal·lacions martorellenques. En total, més de 200 persones han celebrat aquest aniversari durant tot el dia.

Unes quaranta empreses reben informació i ajuda sobre els fons Next Generation i el Kit Digital

06/07/2022 10:57

Una quarantena d’empresaris han participat avui a la Jornada informativa sobre Programes de suport a la PIME en ajudes vinculades al Pla Next Generation EU (NGEU) i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència –MRR i concretament es parlarà de l’ajut KIT DIGITAL.

Mostrant 1 - 10 de 1413 resultats
Pàgina 1 de 142 Següent Última
Inici