donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

Alumnes del PFI-PTT participen d’una sessió de sensibilització a l’emprenedoria al Molí Empresa

20/04/2017 11:13

Joves estudiants del curs "d'Auxiliar de vendes d'oficina i atenció al públic" del Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) han participat aquest dimecres en una sessió de sensibilització a l’emprenedoria realitzada al Molí Empresa, a les instal.lacions del Centre de Promoció Econòmica.

Les cooperatives escolars de Martorell preparades per la venda dels seus productes a la Fira de Primavera

19/04/2017 12:49

Les cooperatives de les tres escoles de Martorell participants en el projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola", José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada, vendran els seus productes divendres vinent 28 d'abril, coincidint amb la Fira de Primavera de Martorell, a la Rambla de les Bòbiles als voltants del Mercat Municipal de les Bòbiles.

PIMEC descobreix el potencial exportador de les empreses del territori amb trobades individuals a Martorell

19/04/2017 08:35

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell acollirà el pròxim 11 de maig una jornada de trobades individuals amb empresaris interessats en la possibilitat d’internacionalització dels seus negocis.

PIMEC obre el termini per presentar les candidatures a la 30a edició dels Premis Pimes

18/04/2017 08:49

Les empreses que vulguin presentar candidatura, ho poden fer fins el 28 d'abril a través del web dels Premis Pimes. Aquest any també es commemoren els 10 anys de la creació de la Fundació PIMEC, la primera fundació del món empresarial.

concurs

Martorell participa amb 41 candidatures de les 77 presentades en el 8è Concurs Iniciatives Empresarials “Fem Xarxa, Fem Empresa”

13/04/2017 08:20

El pròxim dimarts 25 d’abril a les 13.30 h se celebra l’acte de cloenda de la tercera edició del “Projecte Fem Xarxa, Fem Empresa” en la que tindrà lloc el lliurament de premis del “8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord” iniciativa emmarcada enguany en la programació d’accions del projecte supramunicipal.

calidoscoop

Cooperativa d’Activitats d’Emprenedoria (CAE) Calidoscoop, nou servei de suport a projectes emprenedors

12/04/2017 12:27

Una cinquantena d’emprenedors i empreses van assistir a la sessió informativa de la Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria (CAE) Calidoscoop realitzada la passada setmana al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

accelera-creixement

Inici presentació candidatures sisena edició “Accelera el Creixement”, programa per potenciar l’activitat empresarial

12/04/2017 09:08

El programa “Accelera el creixement”, promogut entre la Diputació de Barcelona, PIMEC i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica, ha iniciat la seva sisena edició per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

catala

El Servei Local de Català ofereix cursos per millorar recursos lingüístics a emprenedors i empreses

11/04/2017 09:09

El Servei Local de Català a través del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell ofereix els pròxims mesos dos cursos a emprenedors i empreses amb l’objectiu de millorar i perfeccionar els recursos lingüístics.

Una setantena de joves podran formar-se a l'Escola d'Aprenents de SEAT el proper curs

06/04/2017 10:08

L'Escola d'Aprenents de SEAT, ubicada a Zona Franca, ja prepara l'inici del pròxim curs 2017-2018 i ho fa amb l'obertura del període de preinscripció, fins al 26 de maig. A partir de setembre, 74 joves tindran la possibilitat de seguir algun dels tres programes de Formació Professional Dual que ofereix l’Escola, i que combinen formació teòrica amb experiència pràctica en les plantes de producció de SEAT, entre elles a la de Martorell, durant tres anys.

Reempresa proposa la creació del primer mercat europeu de transmissió d'empreses a Malta

04/04/2017 12:08

El Centre de Reempresa de Catalunya va participar a la Conferència Europea de Transmissió d'Empreses organitzada per la presidència de torn de la UE a la capital de Malta. A l'acte hi va assistir el primer ministre maltès, Joseph Muscat, la comissària d'emprenedoria i petites i mitjanes empreses de la UE, Elzbieta Bienkowska així com representants polítics i empresarials de la Unió Europea per parlar de la importància del concepte de transmissió d’empresa per tal d'impulsar el creixement econòmic dels estats membre.

Mostrant 1 - 10 de 691 resultats
Pàgina 1 de 70 Següent Última
Inici