donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

Mercatlesbobiles

Paradistes de Les Bòbiles aconsellen comprar setmanalment i fer comandes al mercat o a domicili

31/03/2020 10:14

Paradistes del Mercat Municipal Les Bòbiles fan recomanacions als clients a l’hora d’adquirir els productes alimentaris, com ara fer la compra per diversos dies i encarregar-la prèviament. Els establiments disposen de servei de comanda per telèfon o WhatsApp per evitar cues, i en alguns casos inclouen el repartiment a domicili. Alhora, els propietaris extremen precaucions i mesures de seguretat i d’higiene als seus punts de venda.

permiso

El Govern regula un permís retribuït recuperable per a les persones que treballin en serveis no essencials

30/03/2020 10:16

El Consell de Ministres extraordinari ha aprovat el Reial decret llei 10/2020 pel qual es regula un permís retribuït recuperable per a les persones treballadores per compte d'altri que no prestin serveis essencials amb la finalitat de reduir la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el Covid-19, que no hauran d'acudir al seu lloc de treball entre els dies 30 de març i el 9 d'abril.

instagrampost

El Molí Empresa inicia la programació formativa 2020 per empresa i emprenedors oferint la seva primera formació en modalitat telemàtica

27/03/2020 14:33

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell, degut el moment excepcional actual amb relació al virus COVID-19, ha posposat tota l'activitat formativa presencial però continua amb la seva activitat prestant servei als seus usuaris a través del telèfon 93 775 31 01 i per correu electrònic.

mesures-gene

Ajuts a l'activitat productiva i l'ocupació davant els efectes del coronavirus

27/03/2020 10:48

Per fer front a les conseqüències econòmiques del coronavirus, les institucions impulsen mesures per a les empreses, autònoms i persones treballadores amb l'objectiu de pal·liar-ne el seus efectes. Repassa les mesures adoptades per la Generalitat, el Govern de l'Estat i la Unió Europea.

fonts

El Govern posa en marxa la Línia d'Avals per a garantir la liquiditat d'autònoms i empreses

26/03/2020 10:15

La Línia d'Avals, amb un import màxim de 100.000 milions d'euros, té com a objectiu fer costat a les empreses i autònoms espanyols, garantint l'accés al finançament necessari per a mantenir l'activitat i l'ocupació.

autonoms

AUTÒNOMS: Mesures de suport (COVID-19)

25/03/2020 13:38

Si ets autònom, t'interessa conèixer les mesures de suport davant el Covid-19 a les quals pots accedir

innovae

Innovae facilita l’ús gratuït del seu Assistent Tècnic Remot durant la crisi del COVID-19 per fomentar el teletreball

25/03/2020 11:16

Innovae, viverista del Molí Empresa, vol col·laborar en la contenció del coronavirus (COVID-19) oferint gratuïtament el seu Assistent Tècnic Remot (ATR). L’eina permet el suport tècnic a distància i és aplicable a múltiples sectors empresarials. D’aquesta manera es fomenta el teletreball i s’eviten desplaçaments innecessaris.

covid

Mesures Extraordinàries adoptades enfront del COVID-19 (SEPE)

24/03/2020 13:37

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ve prenent mesures des del començament de l'alerta sanitària per a fer front a la situació generada per l'evolució del COVID- 19.

automobilistica

L’automobilística SEAT ofereix la tecnologia 3D contra el coronavirus

24/03/2020 12:41

Davant la manca d’equips de protecció i respiració als centres de salut i hospitals provocada per la crisi del coronavirus, la companyia automobilística SEAT, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), la multinacional HP i Leitat han posat a disposició de les autoritats i centres sanitaris els seus professionals i coneixements tecnològics per donar resposta a les necessitats a través de tecnologies de fabricació additiva. Així mateix, el Consorci s’ofereix per facilitar la coordinació dels seus recursos a qualsevol projecte particular que s’estigui duent a terme i es vulgui escalar a nivell industrial.

comercnoticia

Consulta els comerços locals que faciliten les compres a través de telèfon i WhatsApp per reduir el risc de contagi

24/03/2020 08:29

RECORDA!! #quedatacasa Es molt important evitar les cues a les botigues o al seu exterior i agilitzar el procés de compra, consulta els comerços d'alimentació o serveis de #Martorell que faciliten les compres a través de telèfon i WhatsApp per reduir el risc de contagi!

Mostrant 1 - 10 de 1054 resultats
Pàgina 1 de 106 Següent Última
Inici