donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

joven

S’incorporen cinc ‘Joves en Pràctiques’ a diferents departaments municipals

28/09/2021 08:54

Aquesta setmana s’han incorporat a diferents departaments de l’Ajuntament de Martorell cinc persones del programa ‘Joves en Pràctiques’, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i coordinat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. Són joves, d’entre 18 i 29 anys, beneficiaris de la Garantia Juvenil.

relleunegocis

En marxa la primera edició dels “Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord”

03/09/2021 13:16

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat obren el termini fins el 31 d’octubre de 2021 per a la presentació de candidatures de la primera edició dels “Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord” amb l’objectiu de reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les empreses dels municipis d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires que han comprat empreses ja existents.

forastock

Rematada final d’estiu aquest diumenge al Forastock de Nou Martorell

03/09/2021 12:43

L’Associació per a la Promoció del Comerç i dels Serveis Nou Martorell celebra aquest diumenge, 5 de setembre, una nova edició del Forastock. De 10.00 a 20.00h, la rambla de Les Bòbiles es transformarà en un gran aparador amb tota mena d’estocs de la temporada d’estiu a preus molt rebaixats.

adaptat

Formació en fulls de càlcul per a persones en situació d’atur

03/09/2021 11:40

El Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona reprèn l’oferta formativa del programa MARTORELL ADAPTA’T amb un nou curs de formació en modalitaten línia, "Fem Comptes, Excel Bàsic", per a la millora de les competències en el procés de recerca de feina dels usuaris.

foap2020

La Formació Ocupacional d’enguany (FOAP 2020) ofereix formació complementària d’informàtica i xarxes socials per a la recerca de feina

31/08/2021 12:48

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, està impartint enguany cinc certificats de professionalitat de Formació Ocupacional i inicia al mes d’octubre la formació complementària optativa de caràcter transversal dins la convocatòria FOAP 2020 atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i adreçats a persones en situació d'atur.

molifariner

El Molí Fariner reprèn tota la seva activitat formativa

30/08/2021 14:18

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell posa en marxa novament aquest mes de setembre tota la seva activitat formativa adreçada a empreses, emprenedors/res i persones en situació d’atur programada per aquest darrer semestre de 2021

eoi

L’Escola Oficial d’Idiomes inicia dimarts vinent la prematrícula per al nou curs

26/08/2021 08:20

L’Escola Oficial d’Idiomes de Martorell (EOI) és a punt de reiniciar la preinscripció als cursos 2021-22 d’aprenentatge d’anglès, alemany i japonès. Aquesta començarà el 31 d’agost, mentre que la matrícula es farà del 15 al 17 de setembre. Enguany, el centre obre l’opció de les classes semipresencials per al curs d’anglès de nivell B2.

sosmentoring

Noves sessions informatives programa SOS Mentoring, voluntariat per ajudar les petites empreses

25/08/2021 09:12

Tant si ets un empresari/ària i vols aportar el teu coneixement com si ets una empresa que travessa dificultats, SOS Mentoring és per tu! Inscriu-te a les properes sessions informatives dels dies 6 i 7 de setembre de 2021.

banner

El programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” convoca els nous Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

23/08/2021 12:26

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posen en marxa per primera vegada els “Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord” amb l’objectiu de reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les empreses dels municipis d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires que han comprat empreses ja existents. Les candidatures es podran presentar durant els mesos de setembre i octubre i hi haurà cinc premis valorats amb un total de 10.000 euros.

seat

SEAT presenta una plataforma per incentivar la creativitat dels seus treballadors

05/08/2021 10:24

Després de dues edicions de l’Innovation Day, un aparador en què SEAT ensenya les idees i projectes que podrien traçar el futur de la indústria automobilística, sorgits de les iniciatives dels equips interns, la companyia automobilística ha llançat la plataforma ‘SEAT Innova’ per potenciar la innovació durant tot l’any. És un espai participatiu que vol unir persones amb inquietuds innovadores i nous projectes, independentment de l’àrea en la qual treballin.

Mostrant 1 - 10 de 1350 resultats
Pàgina 1 de 135 Següent Última
Inici