donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

La perruqueria Eternal’s Martorell guardonada amb el premi Color Zoom i seleccionada per la gran final internacional

25/09/2017 09:50

El passat mes de juliol es van lliurar els premis als estilistes guanyadors que van participar en Color Zoom 2017, entre ells Almudena Martin de la perruqueria del nostre municipi Eternal’s Martorell, seleccionats per representar a Espanya a la gran final internacional que se celebrarà a Barcelona els dies 7, 8 i 9 d’octubre i on es donaran cita els professionals de perruqueria més importants a escala mundial.

Innobaix i Eada convoquen una nova edició del programa gratuït de capacitació empresarial l’Start Up Training.

22/09/2017 09:59

Innobaix i EADA, en col-laboració amb el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, tornen a convocar l'Start Up Training, un programa de capacitació empresarial. El programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, s'obre a empreses de la comarca del Baix Llobregat que volen fer créixer el seu negoci.

reempresa

Un matí per comprar o vendre la teva empresa! 11 octubre, Matinal REEMPRESA a Sabadell

21/09/2017 13:33

Vine a gaudir d'un matí ple d'activitats on aprendràs les claus per comprar o vendre una empresa, i tindràs l'oportunitat d'entrevistar-te amb empresaris cedents i potencials compradors! L'11 d'octubre al CEI Can Roqueta de Sabadell

Martorell incorpora la primera escola d’educació especial participant al programa CUEME 2017-18

21/09/2017 11:22

L’Ajuntament de Martorell participa per cinquè any consecutiu al programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell amb l'objectiu de fomentar els valors de l'emprenedoria en els alumnes de cicle superior de primària.

Empresa i Coneixement i PIMEC signen un conveni per fomentar la competitivitat de la petita i mitjana empresa catalana

20/09/2017 08:18

El conveni contempla propostes de col·laboració enfocades a la internacionalització, innovació, els recursos energètics i la continuïtat empresarial

subvencio45

Convocatòria de subvencions per al foment de la incorporació de persones més grans de 45 anys al mercat de treball

19/09/2017 12:03

Aquesta convocatòria té l'objectiu d’incentivar les empreses per impulsar la contractació i la creació d'ocupació de les persones majors de 45 anys que es troben en situació d'atur, apartades del mercat laboral i amb dificultats per reincorporar-s'hi.

Vila Market nit 2017, nit de comerç, gastronomia, musica i copes en els Jardins de l'Enrajolada

19/09/2017 08:13

Des de Martorell s’ha creat l'esdeveniment d'un Vila Market Nit, previst pel proper 23 de setembre, un market nocturn organitzat per Fem Vila l'associació de comerços i serveis del nucli antic de Martorell.

netejaocupatmartorell

Participants del programa Ocupa’t Dones es formen en “Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals” al Molí Empresa

18/09/2017 09:28

Una desena de dones en situació d’atur, participants en el programa “Ocupa’t Dones”, han iniciat la passada setmana el curs “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals” a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Joves

Contractació en pràctiques remunerades a l’Ajuntament de joves inscrits a la “Garantia Juvenil”

12/09/2017 10:56

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell obre el procés d’inscripció per participar al programa de contractació laboral de joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, gràcies a la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

slc

El Servei Local de Català de Martorell publica la seva oferta de cursos

06/09/2017 08:13

El Servei Local de Català (SLC) de Martorell acaba de fer pública la seva oferta formativa per al primer trimestre del curs 2017-2018. A banda del Bàsic 1, Elemental 1, Intermedi 1, Suficiència 1 i tots els nivells escrits a distància, enguany la novetat principal serà que oferirà també un curs d’escriptura creativa que es desenvoluparà a la Biblioteca Martorell.

Mostrant 1 - 10 de 748 resultats
Pàgina 1 de 75 Següent Última
Inici