donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

reciclat

Clou la 3º edició del programa “Recicla’t +45” amb la inserció de 16 dels seus 47 participants

16/10/2018 15:49

El passat mes de setembre va cloure la tercera edició del “Recicla’t +45”, programa d’orientació i ocupació per promoure la formació i les oportunitats de trobar feina de les persones majors de 45 anys.

ifest

En marxa l'iFest Countdown; fins on vulgueu volar!

15/10/2018 10:16

Tret de sortida a una nova edició de l'esdeveniment de referència de joves, tecnologia i ciència,l'iFest, que per aquest curs incorpora com a novetat el COUNTDOWN, un programa formatiu i de mentoria previ a l'esdeveniment que ajudarà als més de 2.000 participants ja inscrits a resoldre per equips el reptes plantejats per les diferents empreses col·laboradores.

administr

Concurs d’oposició lliure per cobrir quatre places de personal auxiliar administratiu a l'Ajuntament

10/10/2018 08:35

L’Ajuntament de Martorell convoca un procés de selecció per cobrir quatre places d’auxiliars administratius/ives de la vigent plantilla del personal funcionari l’Ajuntament de Martorell, mitjançant concurs oposició lliure.

jovespractiqes

Oberta la convocatòria per contractar 5 joves en pràctiques remunerades a l’Ajuntament inscrits a la “Garantia Juvenil”

05/10/2018 11:32

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell obre el procés d’inscripció per participar al programa de contractació laboral de joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, gràcies a la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Els joves realitzaran tasques en diferents departaments de l’Ajuntament per un període de sis mesos i jornada laboral completa.

acceleramartorellactepresentacio4

‘Accelera Martorell’, un impuls per a la innovació en el sector de l’automoció

03/10/2018 11:06

El Centre de Promoció Econòmica ha estat l’escenari aquest dimarts per presentar la 1a edició de la plataforma ‘Accelera Martorell’, preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció. El projecte l’impulsen l’Ajuntament de Martorell i el Consorci de Formació Professional d’Automoció, i compta amb la col·laboració del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC). Els participants rebran formació especialitzada i gratuïta per estimular la seva emprenedoria, a través de la innovació i la tecnologia.

acceleramartorellbanner

Acte presentació 1ª edició “ACCELERA MARTORELL”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció

28/09/2018 12:35

El pròxim 2 octubre de 2018 a les 17 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell se celebrarà l’acte de presentació de la 1ª edició “ACCELERA MARTORELL: Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l'automoció”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció

cpneteja

Participants del programa Ocupa’t Dones inicien el curs CP “Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals” al Molí Empresa

25/09/2018 11:29

Quinze dones en situació d’atur, participants en el programa “Ocupa’t Dones”, han iniciat aquest dilluns el curs CP “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals” a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

flc

L'Ajuntament de Martorell i la Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya signen un conveni marc de col·laboració

21/09/2018 07:56

L'Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i la Fundació Laboral de la Construcció Catalunya signen el seu primer conveni de col·laboració en matèria d'ocupació, qualificació professional i de desenvolupament econòmic.

startupadvanced

Innobaix i Eada convoquen la 2ª edició del programa “START UP ADVANCED” d’impuls a projectes innovadors

19/09/2018 12:37

INNOBAIX i EADA, en col•laboració amb el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, tornen a convocar per segon any l'”Start Up Advanced,” un programa de capacitació empresarial per fer créixer negocis. Les inscripcions per a participar-hi es tanquen el 21 de setembre i la primera sessió es realitza el dia 26 de setembre.

moli

El Centre de Promoció Econòmica reprèn tota la seva activitat després de l’estiu

13/09/2018 14:06

El Centre de Promoció Econòmica continua aquest mes de setembre amb tota la seva activitat i amb la programació d’accions formatives previstes per aquest any 2018, adreçades a empreses, emprenedors/res, i persones en situació d’atur.

Mostrant 1 - 10 de 885 resultats
Pàgina 1 de 89 Següent Última
Inici