donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

startsocial

Start Up Training Social, nou programa INNOBAIX de capacitació per a empreses de l’àmbit social

20/04/2018 09:36

El 2 de maig es posa en marxa un nou programa de capacitació d’Innobaix en col•laboració amb l’Escola de Negocis Eada i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. A l’Start Up Training, l’Start Up Advanced i l’Start Up Comunicació Empresarial, ara s’hi suma l’Start Up Training Social. Igual que els anteriors, es tracta de formar emprenedors, empresàries o directius, però en aquest cas s’orienta a empreses amb un perfil marcadament social, com cooperatives, empreses de treball associat, organitzacions no lucratives o entitats solidàries.

femxarxa

Lliurats al Molí Fariner els premis del 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

18/04/2018 21:59

El Centre de Promoció Econòmica del Molí Fariner de Martorell ha acollit aquest dimecres la cloenda de la 4 ed. del projecte "Fem Xarxa, Fem Empresa" i el lliurament de premis del 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials de la zona nord del Baix Llobregat.

cueme

Els cooperativistes del projecte CUEME visiten l'Ajuntament i anuncien els seus productes a Ràdio Martorell

17/04/2018 23:08

Els alumnes de 5è de primària de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, participants al projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME) han enregistrat, als estudis de Ràdio Martorell, un anunci per promocionar els productes manuals de la seva cooperativa. Els objectes els vendran a la rambla de Les Bòbiles el proper dijous, 26 d’abril, de 9.00 a 13.00h.

reciclat

Promoció Econòmica engega la tercera edició del “Recicla’t +45”, programa municipal d’orientació i inserció laboral per a majors de 45 anys a Martorell

13/04/2018 13:58

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell posa en marxa per tercer any consecutiu el projecte “Recicla’t +45”, d’orientació i ocupació per promoure la formació i les oportunitats de trobar feina de les persones majors de 45 anys. Durant 6 mesos es realitzaran diferents accions formatives i d’orientació adreçades als diferents perfils de participants del programa.

accelera

En marxa la 7à edició del programa “Accelera el Creixement”, adreçat a impulsar pimes amb un elevat potencial de creixement

11/04/2018 13:31

El programa “Accelera el creixement”, promogut entre la Diputació de Barcelona, PIMEC i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica, ha obert el període d’inscripcions a la nova edició per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

concurs

86 candidatures presentades en el 9è Concurs Iniciatives Empresarials “Fem Xarxa, Fem Empresa”, de les quals 43 són de Martorell

09/04/2018 13:39

El pròxim dimecres 18 d'abril de 2018 a les 13.30 h se celebra l'acte de cloenda de la quarta edició del projecte "Fem Xarxa, Fem Empresa" en la qual tindrà lloc el lliurament de premis del "9è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord" iniciativa emmarcada enguany en la programació d'accions del projecte supramunicipal.

equip

El Molí Empresa es posiciona com a referent comarcal en la promoció econòmica

06/04/2018 14:32

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell va tancar el 2017 amb dades positives en la creació d’activitat econòmica i generació d’ocupació. Des del servei es treballa formant persones, gestionant plans d’ocupació, i ajudant en la creació i consolidació de les empreses.

preacceleracio

Oberta la 2a ed. del programa Primer de Preacceleració Catalunya Emprèn

06/04/2018 11:16

Catalunya Emprèn renova el programa Primer de Preacceleració, per fomentar l'emprenedoria d'alta especialització amb criteris de distribució territorial. Aquest programa vol estimular una emprenedoria d'empreses que volen créixer basant-se en la innovació i la tecnologia.

reempresa

El punt Reempresa a Martorell és un dels que obté millors resultats de la demarcació de Barcelona

03/04/2018 09:35

El punt d’atenció del Reempresa del Molí Fariner s’ha situat en el quart lloc del rànquing de resultats dels 35 centres de la demarcació de Barcelona i lidera el grup dels de dimensió mitjana. Durant els anys 2016 i 2017, Martorell va atendre 128 reemprenedors, la xifra més alta de tots els centres barcelonins.

cueme

Les cooperatives escolars aprenen a fer un anunci radiofònic que enregistraran als estudis de Ràdio Martorell

23/03/2018 00:14

Els alumnes de 5è de Primària de les escoles Lola Anglada i Mercè Rodoreda, participants del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME), han assistit a una sessió teòrico-pràctica sobre com elaborar un anunci radiofònic per promocionar els seus productes. El taller ha tingut lloc aquest matí a les instal·lacions del Molí Empresa i ha anat a càrrec de l’equip de redacció de Ràdio Martorell.

Mostrant 1 - 10 de 831 resultats
Pàgina 1 de 84 Següent Última
Inici