donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

estrategia

Empreses i emprenedors aprenen a dissenyar i implantar l'estratègia digital del seus negocis

29/05/2020 12:54

Una vintena d’empreses i emprenedors han participat aquesta setmana al curs "Estratègia digital: Com aconseguir els nostres objectius de negoci en el món online" a càrrec de Marc Fernández d' Innio Assessors, per dissenyar i implantar l'estratègia digital dels seus negocis.

bannerpostcovid

Nou termini inscripcions 9a edició "Accelera el Creixement" Post Covid-19, fins 9 de juliol

27/05/2020 14:12

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses del territori; amb el suport de PIMEC, s'ha adaptat el contingut i el calendari de la 9a Edició del programa Accelera a la situació actual.

atotarreu

L'empresa martorellenca aTotArreu.com ofereix gratuïtament assessorament en presència digital a comerços i professionals de Martorell

27/05/2020 11:15

aTotArreu.com vol col·laborar en aquesta situació generada per la COVID-19 oferint gratuïtament fins a finals d'any assessorament sobre eines digitals i facilitant si és necessari un espai web a comerços i professionals de Martorell

word

“Tractament eficient de textos amb Word”, nova acció formativa online MARTORELL ADAPTA’T per persones en situació d’atur

26/05/2020 12:29

El Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona ofereix un nou curs de formació en modalitat online, “Tractament eficient de textos amb microsoft word (amb tots els teus dispositius: ordinador, mòbil i/o tablet)” dins el programa MARTORELL ADAPTA’T, adaptant així la seva programació formativa a la situació actual generada per la Covid-19.

bannerrestau

[DESCONFINAMENT - FASE 1] Obertura de les terrasses de bars i restaurants a l'aire lliure

25/05/2020 07:52

Martorell entra aquest dilluns 25 de maig en la fase 1 del desconfinament per la COVID-19. Aquest fet flexibilitzarà les mesures respecte l’anterior fase 0 avançada, tot i que no representa encara un retorn a la normalitat. Les autoritats sanitàries recomanen, en tot cas, seguir complint les mesures d’higiene i de distància social.

taulell

El Mapa Virtual i el llistat esencial de la restauració i el petit Comerç obert a Martorell s’adhereix a la campanya Taulell Comerç de la Generalitat

22/05/2020 09:59

L'Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica i Comerç, s’ha adherit a la campanya Taulell Comerç - #Araéselteutorn, una plataforma d’iniciatives innovadores adreçades a reactivar el comerç de proximitat, impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda. Martorell s'ha adherit a la campanya amb les seves iniciatives de suport al comerç local, el mapa virtual de la restauració i el petit comerç obert i la campanya #queda't a casa de llistat de comerços essencials.

ajutslloguer

L’OLH ofereix un servei de mediació per obtenir ajuts al pagament del lloguer

21/05/2020 13:49

L’Oficina Local d’Habitatge (OLH) de Martorell ha activat aquest dimarts un servei de mediació per obtenir ajuts directes per al pagament del lloguer destinat a persones en situació de vulnerabilitat com a conseqüència del coronavirus. Les quanties màximes són fins a 750 euros mensuals durant sis mesos per al pagament total o parcial del lloguer.

banner

Les mascaretes seran obligatòries a partir d'avui a l’espai públic

21/05/2020 12:18

Avui entra en vigor l’ús obligatori de les mascaretes als espais públics, tant tancats com oberts, sempre que no es pugui garantir la distància de seguretat de dos metres. Tot i que l’obligatorietat és per als majors de sis anys, es recomana que els menors amb edats entre tres i cinc anys també en portin.

prorrogaertos

[EMPRESES-AUTÒNOMS] Prórroga ERTOS de força major parcials

19/05/2020 09:57

El nou Reial decret llei prorroga els Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per força major fins al 30 de juny de 2020 per a aquelles empreses que no puguin reprendre la seva activitat per causes de força major.

fase05

[DESCONFINAMENT - FASE0,5] OBERTURA D'ESTABLIMENTS, LOCALS I COMERÇOS DE MENYS DE 400M

19/05/2020 08:49

Martorell ha entrat aquest dilluns a la fase 0,5 de la desescalada, un període intermedi abans de passar completament a la fase 1 de desconfinament. Es permeten algunes activitats més en relació a la fase 0 inicial, però encara no és un retorn a la normalitat. Cal seguir complint les mesures d’higiene i distància social, així com amb les franges horàries establertes per sortir al carrer.

Mostrant 1 - 10 de 1110 resultats
Pàgina 1 de 111 Següent Última
Inici