donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

ocupatneteja19

Ocupa’t Dones, millora les competències professionals de les seves alumnes amb el curs CP “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals”

20/09/2019 07:29

Catorze dones en situació d’atur, participants en aquesta edició del programa “Ocupa’t Dones”, han iniciat aquest dijous el curs CP “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals” a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

innotec

Els ajuts #INNOTEC d'ACCIÓ t'ajudaran a fer possible un projecte d'R+D a la teva empresa!

19/09/2019 09:18

Si tens un projecte d'R+D d’entre 50.000 i 200.000 euros, l'ajut INNOTEC et pot subvencionar fins a un 70% del seu cost. INNOTEC és el servei d'ACCIÓ que t'ajudarà a fer-ho possible. La convocatòria 2019 oberta fins al 17 d'octubre.

cartell2019

6 nous cursos atorgats de Formació Ocupacional al Molí Fariner adreçats a persones desocupades

17/09/2019 12:43

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) finalment ha atorgat a l'Ajuntament de Martorell sis dels set cursos de Formació Ocupacional sol•licitats en aquesta convocatòria 2019 dirigits a persones en situació d'atur. El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner impartirà els sis cursos a partir del mes de d’octubre i enceta la convocatòria amb una sessió informativa dels cursos d’Anglès A2 i B2 el dia 30 de setembre a les 10.30 h.

accions19

El Centre de Promoció Econòmica posa en marxa tota la seva activitat després de l’estiu

06/09/2019 13:13

El Centre de Promoció Econòmica reprèn aquest mes de setembre tota la seva activitat amb la programació d’accions formatives previstes per aquest any 2019, adreçades a empreses, emprenedors/res, i persones en situació d’atur.

slc

El Servei Local de Català de Martorell obre la matrícula pels nous cursos

06/09/2019 08:30

El Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ofereix per al nou període 2019-20 onze cursos de català, vuit de presencials i tres de semipresencials. Tots, a excepció del C2, tenen una durada de 45 hores, amb dues sessions setmanals de dues hores cadascuna. Les inscripcions començaran el 12 de setembre i les classes, el 30 del mateix mes.

startup

Nova edició del programa “START UP ADVANCED” d’impuls i creixement de negocis d'Innobaix i Eada

28/08/2019 08:39

INNOBAIX i EADA, en col·laboració amb el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, convoquen novament el programa ”Start Up Advanced,” dirigit a empresaris i persones emprenedores, amb un projecte en funcionament i que necessitin donar una empenta al seu negoci, multiplicar les seves vendes i aconseguir millorar el seu contacte amb els clients. Les inscripcions per a participar-hi es tanquen el 21 de setembre i la primera sessió es realitza el dia 26 de setembre.

arcsanmarti

L'Ajuntament i la Fundació Arc de Sant Martí col·laboren per fomentar la inserció laboral de persones aturades del municipi

02/08/2019 07:47

L’Ajuntament de Martorell finançarà a través del programa “Formació a mida” de la Diputació de Barcelona un curs gratuït “d’Atenció a persones amb discapacitat intel•lectual i del desenvolupament”. La formació es durà a terme aquest setembre 2019 amb la Fundació Arc de Sant Martí, que contractarà com a mínim el 50% de les persones participants.

formaciorecull

Més de 160 emprenedors i empreses s'han format gratuïtament aquest 2019 als municipis del Baix Llobregat Nord

25/07/2019 08:58

Xarxes socials, anglès, facturació electrònica, tècniques de màrqueting i vendes, atenció al client, venda en línia i atenció al client, són alguns dels cursos realitzats durant els mesos març al juliol als ajuntaments d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. Aquests 8 municipis del Baix Llobregat Nord, planifiquen una formació conjunta i integral adreçades a les seves empreses i emprenedors. Al setembre es reprendran les formacions

Finalitzen els cursos de formació ocupacional “Activitats auxiliars de comerç” i "Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals" amb el mòdul de pràctiques en empreses

24/07/2019 13:12

Durant aquest mes de juliol els alumnes dels cursos de Formació ocupacional dels Certificats de Professionalitat “Activitats auxiliars de Comerç” i “Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals”, impartits al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell, finalitzen la seva formació amb la realització del mòdul de pràctiques professionals no laborals inclòs en els itineraris formatius corresponents a aquests certificats de professionalitat.

En marxa les noves bases millorades dels ajuts a les empreses que contractin persones aturades a Martorell

23/07/2019 10:33

L’Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica subvenciona, des de fa quatre anys, les empreses locals que fomenten la contractació de persones en situació d’atur. El doble objectiu d’aquests ajuts és ajudar les empreses subvencionant part del cost de la contractació i reactivar l’economia local.

Mostrant 1 - 10 de 976 resultats
Pàgina 1 de 98 Següent Última
Inici