donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

manipuladors

Una vintena de persones en situació d’atur obtenen el carnet de manipulador d’aliments al Molí Empresa

15/07/2019 13:30

21 de persones en situació d’atur han realitzat la passada setmana el curs de “Manipulador/a d’Aliments” al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell amb l’objectiu de formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral i obtenir el carnet acreditatiu.

Femxarxafemempresa

Aprovat el programa per a empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord “FEM XARXA, FEM EMPRESA” 2019-2020

11/07/2019 09:50

Els 8 ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, han aprovat les accions del Programa per a empreses i emprenedors “Fem Xarxa, Fem Empresa” 2019-2020

Subvencio

Nova subvenció de la Generalitat de Catalunya per a l'adquisició d'empreses

09/07/2019 10:18

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha publicat les subvencions al comerç 2019 en les que s’inclou l’adquisició d’empreses en el programa 6: “Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments” al seu àmbit 1.

Singulars4

Els joves de “Projectes Singulars” finalitzen les seves pràctiques de magatzem en empreses de Martorell

03/07/2019 11:50

Durant el passat mes de juny els alumnes del curs CP “Activitats Auxiliars de Magatzem”, emmarcat en “Projectes Singulars”, van finalitzar la seva formació professionalitzadora amb la realització del mòdul de 40 hores de pràctiques professionals no laborals inclòs en l’itinerari formatiu corresponent a aquest certificat de professionalitat.

Reciclat1

“Recicla’t +45” continua les seves sessions d’orientació i inserció laboral per a majors de 45 anys a Martorell

02/07/2019 10:15

El passat mes de maig el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell va iniciar per quart any consecutiu una nova edició del projecte “Recicla’t +45”, programa d’orientació i ocupació per promoure la formació i les oportunitats de trobar feina de les persones majors de 45 anys. Durant 6 mesos es realitzaran diferents accions formatives i d’orientació adreçades als diferents perfils de participants del programa.

ocupat-dones

Tallers d’educació emocional i recerca de feina per a participants del programa “Ocupa’t-Dones”

27/06/2019 08:25

Participants del programa “Ocupa’t-7 Dones” han assistit des del mes de març a una sèrie de seminaris d’educació emocional i tallers de recerca de feina i orientació professional organitzats al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell impartits per la tècnica del programa i per Carmen Cordón, responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Martorell.

formacio

Finalitzen les formacions empresarials d’aquest semestre al Molí Empresa amb la capacitació d’empresaris en Facebook i WhatsApps per la gestió dels seus negocis

25/06/2019 09:07

Amb el tancament de la darrera formació la passada setmana, “Esprem Facebook i Whatsapp al teu negoci”, conclou el primer cicle de la formació empresarial 2019 programada pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell junt amb els 7 ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat adreçada a persones emprenedores i empresàries en el marc del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona.

Joves2

Joves emprenedors coneixen les línies de "Subvencions per joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil"

21/06/2019 08:45

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha organitzat novament aquest dijous al Molí Empresa una jornada tècnica per informar sobre les subvencions per a joves autònoms del programa Garantia Juvenil.

foap2019

Enguany avancem el període de preinscripcions de FORMACIÓ OCUPACIONAL 2019-20 (PENDENTS D’APROVACIÓ)

19/06/2019 09:46

Des del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell enguany avancem la preinscripció a les accions de formació ocupacional, finançades pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, previstes per realitzar en la programació 2019-20. Aquestes accions han estat sol·licitades al Servei d'Ocupació de Catalunya i estan pendents d'aprovació, per aquest motiu es poden produir variacions en els cursos que finalment s’organitzin des d'aquest servei.

cloenda19

Les cooperatives escolars CUEME cloen el projecte i lliuren part dels seus beneficis a entitats socials

13/06/2019 08:41

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha acollit l’acte de cloenda del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME). Uns 200 alumnes de 5è de primària han rebut els diplomes que acrediten la seva participació i han lliurat a diferents entitats socials part dels beneficis obtinguts amb la venda dels seus productes al mercat.

Mostrant 1 - 10 de 965 resultats
Pàgina 1 de 97 Següent Última
Inici