donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

alcaldeconveni

L’Ajuntament de Martorell renova el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Castellví de Rosanes per continuar oferint als seus veïns els serveis de Promoció Econòmica

28/02/2020 08:50

Els veïns i veïnes de Castellví de Rosanes continuaran gaudint dels serveis i recursos en matèria formativa, de recerca de feina i d’emprenedoria del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell gràcies a la renovació del conveni de col·laboració entre els dos Ajuntaments, vigent fins al 2024.

L’Innobus torna a posar-se en marxa per connectar el talent jove amb el teixit empresarial del territori

26/02/2020 07:59

INNOBAIX obre el període d'inscripció per participar en una nova edició del programa de foment de la innovació a la comarca "INNOBUS 2020" adreçat a joves universitaris, graduats o a punt de ser-ho, amb la idea de posar en contacte persones formades amb empenta i talent amb l’ecosistema empresarial de l’àrea metropolitana de Barcelona.

TECH

Catalunya Emprèn, Universitats i Peninsula al #TechSpiritBarcelona

21/02/2020 13:42

Entre els dies 23 i 27 de febrer tindran lloc totes les activitats sorgides arrel de la cancel·lació del 4YFN-MWC, gràcies a la iniciativa #TechSpiritBarcelona.

creixement-projectes-socials-2020

Innobaix amb l’escola EADA creen el nou programa amb impacte social empresarial

19/02/2020 08:20

Inscripcions obertes al programa d'Acompanyament al desenvolupament de projectes socials 2020, impulsat per l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, creat per Innobaix, amb la col•laboració de l'Escola de negocis Eada que posa a disposició dels participants docents amb una visió real del mercat.

sensibilitzaciojoves

Alumnes de l’IES Guillem Catà de Manresa visiten la factoria Seat i participen en tallers d’emprenedoria al Molí Empresa

18/02/2020 08:22

Alumnes de 1r de Batxillerat Economico-social i 2n de Batxillerat Tecnològic del IES Guillem Catà de Manresa han visitat aquest dilluns el Molí Empresa per participar en un taller de sensibilització d’emprenedoria i creativitat coincidint amb la seva visita a la factoria Seat.

ocupaciocatalunya

El SLC ofereix cursos de català bàsic a través del Servei d’Ocupació de Catalunya

17/02/2020 14:19

El Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), obre la inscripció a tres cursos de català dirigits a persones derivades des del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Els candidats han de ser demandants d’ocupació i tenir coneixements de català molt baixos o nuls, si bé han de saber escriure en el nostre alfabet. Es tracta d’una formació 100% subvencionada, tant pel que fa al preu del curs com pel que fa al material.

networkingabrera

Prop de cent empreses i emprenedors/res participen en el Networking realitzat a Abrera en el marc del programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”

17/02/2020 08:20

El Centre Polivalent del Rebato d’Abrera va acollir el passat divendres la sessió de Networking ‘Vols potenciar el teu negoci?’ destinada a empreses, comerços i emprenedors/res de la comarca. Gairebé cent empreses i emprenedors/ores han llançat un missatge d’unitat i han compartit informació.

comprabarri

El comerç de Martorell posa en marxa la venda online dels seus productes

14/02/2020 07:50

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Comerç, impulsa la digitalització del seu comerç local proposant una eina de comerç online als comerciants per facilitar la seva presència a internet i la venda online dels seus productes i/o serveis, agrupant el comerç de proximitat en el marketplace APROP que ha començat a funcionar aquesta setmana.

Programa

S’activa el Programa Referent d’Ocupació Juvenil d’orientació formativa i laboral

13/02/2020 10:00

L’Ajuntament de Martorell, amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, ha posat en marxa el Programa Referent d’Ocupació Juvenil, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. El programa s’adreça a joves, d’entre 16 i 29 anys, per facilitar-los la transició del sistema educatiu al laboral, i fomentar-ne la seva continuïtat formativa. A Martorell, el servei es va iniciar el passat mes de gener a l’Espai Jove.Nord i es perllongarà tot l’any.

joceducatiu

Biznelis, el joc educatiu en gestió empresarial

12/02/2020 10:56

El Moli Empresa va participar amb més de 40 centres educatius de FP en un taller el passat 03 de febrer per aprendre a jugar a Biznelis. Joc educatiu, creat per l'editora sabadellenca Kidnelis i per professors de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. L'objectiu va ser ser donar al professorat i tècnics una eina útil i fàcilment aplicable a l’aula i als emprenedors.

Mostrant 1 - 10 de 1034 resultats
Pàgina 1 de 104 Següent Última
Inici