donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

PlaModernizacio

Acte presentació actuacions "Pla de Modernització de Polígons" al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner

17/05/2019 13:16

El pròxim 21 de maig de 2019 a les 18 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell se celebrarà l’acte de presentació del “PLA DE MODERNITZACIÓ DE POLÍGONS” de Martorell.

Biz

Catalunya Emprèn et convida al Bizbarcelona 2019

14/05/2019 10:17

La Generalitat de Catalunya mostrarà el suport que ofereix a les persones emprenedores en una nova edició del Bizbarcelona.Reserva a l'agenda els dies 12 i 13 de juny: Catalunya Emprèn et convida al Biz Barcelona, l’esdeveniment de referència a Catalunya en matèria d’emprenedoria, del qual la Generalitat n’és entitat promotora.

Growup

Nou programa INNOBAIX, “Grow Up: innova, crea i transforma el teu negoci”

14/05/2019 08:30

“Neix el GrowUp: innova, crea i transforma el teu negoci”, una proposta formativa totalment subvencionada oberta a projectes empresarials consolidats del Baix Llobregat i l’Hospitalet. Es tracta d’un programa de 5 matins de classes pràctiques, complementat amb dues tutories personalitzades per ajudar a resoldre dubtes i posar en marxa els aprenentatges. Inici el 3 de juny. No et quedis sense plaça!

Reciclat2

Nova edició del “Recicla’t +45”, programa d’orientació i inserció laboral per a majors de 45 anys a Martorell

13/05/2019 08:36

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell torna a posar en marxa durant el mes de maig i per quart any consecutiu el projecte “Recicla’t +45”, programa d’orientació i ocupació amb l’objectiu de promoure la formació i les oportunitats laborals de les persones majors de 45 anys. Durant 6 mesos es realitzaran diferents accions formatives i d’orientació adreçades als diferents perfils de participants del programa.

Accelera

Últims dies d'inscripció a la 8ª edició "Accelera el Creixement", programa per potenciar l’activitat empresarial

10/05/2019 10:24

Us recordem que el 3 de juny de 2019 finalitza el termini per a la presentació de candidatures per a la 8a edició del programa “Accelera el Creixement”, per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

cartell-adaptat

Inscripcions obertes a les noves accions formatives “MARTORELL ADAPTA’T” per millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur

09/05/2019 11:27

El Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona impulsen, durant els mesos de juny a novembre, noves accions formatives dins el programa MARTORELL ADAPTA’T amb l’objectiu de millorar les competències per a la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur.

joves

Els joves de Garantia Juvenil en pràctiques a l’Ajuntament de Martorell finalitzen els seus contractes

07/05/2019 13:40

Els 5 joves d’entre 16 i 29 anys contractats, a través de la convocatòria de “Contractació en Pràctiques de joves beneficiaris del Garantia Juvenil” del Servei d’Ocupació de Catalunya, han finalitzat al mes d’abril les seves tasques en les diferents dependències de l’Ajuntament de Martorell després de 6 mesos a jornada completa.

cuncurs

En marxa el 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord convocat pel programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”

03/05/2019 12:52

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat-Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han posat novament en marxa la convocatòria del “10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord”, amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves ddel territori.

comec

Obert el termini de presentació de candidatures 3ª ed. programa Comerç 21

03/05/2019 11:09

Es posa en marxa la tercera edició del projecte ‘Comerç 21’, que duu a terme la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb PIMEComerç, i amb el suport de l’Ajuntament de Martorell per millorar la competitivitat de 50 comerços de la província de Barcelona.

cueme1

Les cooperatives escolars CUEME preparades per la venda al mercat el proper divendres 3 de maig a La Rambla de Les Bòbiles de Martorell

26/04/2019 11:45

Les cooperatives de les escoles de Martorell participants en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”, José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, vendran els seus productes el proper divendres 3 de maig de 2019, coincidint amb el final de la Fira de Primavera de Martorell, a la Rambla de les Bòbiles als voltants del Mercat Municipal de les Bòbiles.

Mostrant 1 - 10 de 952 resultats
Pàgina 1 de 96 Següent Última
Inici