donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

sensibilitzacio4

Alumnes de l’Institut Joan Oró participen en sessions de sensibilització a l’emprenedoria al Molí Empresa dins les seves Jornades Tecnològiques

21/03/2019 14:44

Un total de 123 alumnes de primer i segon curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà “d’Activitats Comercials” i de “Gestió Administrativa” de l’Institut Joan Oró de Martorell, han participat durant aquesta setmana en sessions d’emprenedoria realitzades al viver d’empreses Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell incloses dins les Jornades Tecnològiques que organitza l’institut.

ajuntament

L’Ajuntament de Martorell obre la convocatòria de creació d’una borsa de treball per cobrir vacants d’auxiliars administratius/ves

21/03/2019 10:59

L’Ajuntament de Martorell fa pública la convocatòria de selecció de personal que té per objecte la creació d’una borsa de treball per cobrir vacants sobrevingudes, absències o substitucions d’auxiliars administratius/ives, en règim de personal funcionari interí o de personal laboral temporal per a la prestació de serveis a l’Ajuntament de Martorell, i en règim de personal laboral temporal per a la prestació de serveis al Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell.

comerc

Sessió informativa curs Formació Ocupacional CP "Activitats Auxiliars de Comerç", 25 de març

20/03/2019 10:16

El proper 25 de març de 2019 a les 10.30 h es realitzarà la sessió informativa del CP “Activitats Auxiliars de Comerç” a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

accelera2

L’Ajuntament de Martorell junt amb Pimec i la Diputació de Barcelona impulsa novament el programa “Accelera el Creixement”

19/03/2019 12:25

El programa “Accelera el Creixement”, promogut entre la Diputació de Barcelona, PIMEC i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, ha obert el període d’inscripcions a la seva 8ª edició. El programa està adreçat a impulsar i incrementar la competitivitat de 50 empreses del territori amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

hospital2

Presentació del projecte d’ampliació i remodelació de l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell al Molí Fariner

15/03/2019 08:21

Aquest dijous s’ha presentat al Molí Fariner de Martorell, el projecte d’ampliació i remodelació de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM). Hi han intervingut el president de la FHSJDM i alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, l’alcalde de Sant Andreu de la Barca i membre del Consell de Direcció del CatSalut, Enric Llorca i el director-gerent de l´Hospital, el Dr. Manuel Álvarez.

tallerradio

Alumnes del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ aprenen a crear falques de ràdio

14/03/2019 08:37

Els alumnes de 5è de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, participants del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME), reben aquesta setmana sessions teòriques per aprendre a crear un anunci de ràdio.

estudimercat

Les cooperatives de les escoles José Echegaray i Lola Anglada de Martorell reben nocions per realitzar l’estudi de mercat pels seus productes

08/03/2019 13:10

Els alumnes de 5è de primària de les escoles, José Echegaray i Lola Anglada de Martorell, participants al projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” han gaudit aquests dies de tallers de com realitzar un estudi de mercat amb l’objectiu de seleccionar els productes que finalment elaboraran per a la seva venda al mercat.

foapadministratives

Sessió informativa curs Formació Ocupacional CP "Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals"

06/03/2019 13:11

El proper 15 de març de 2019 a les 10.30 h es realitzarà la sessió informativa del CP “Operacions Auxiliars de serveis administratiu i generals” a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

job

Cerques feina? VI edició de #JOBarcelona, congrés internacional d'ocupació i orientació professional

06/03/2019 08:05

El proper 19 de març de 2019 Barcelona acollirà la sisena edició del Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació Professional JOBarcelona’19.

7esmorzar1

Promoció Econòmica acull un nou “Esmorzar amb l’Alcalde” amb cinc empresaris més de Martorell

05/03/2019 08:38

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell repren enguany les trobades empresarials “Esmorzars amb l’alcalde”, on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell.

Mostrant 1 - 10 de 932 resultats
Pàgina 1 de 94 Següent Última
Inici