donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

mesures

Noves mesures a partir del 1 de març, els centres comercials i les grans botigues poden obrir entre setmana

01/03/2021 12:31

S'ha publicat al DOGC la resolució que modifica algunes de les mesures vigents per contenir la COVID-19 i que entraran en vigor a partir de dilluns, 1 de març. La resta de mesures es mantindran fins al 7 de març.

innovae

L’empresa martorellenca Innovae, una de les sis escollides per impulsar projectes amb Start4big

01/03/2021 07:41

El programa d’innovació Start4big, destinat a unir empreses emergents amb d’altres ja consolidades i fer-les treballar colze a colze per a impulsar nous projectes, ha seleccionat l’empresa martorellenca Innovae com una de les sis start-ups que s’impliquin en la seva segona edició. Amb l’objectiu de millorar l’experiència dels consumidors, Innovae serà a prop de firmes com Aigües de Barcelona, CaixaBank, Telefónica, Naturgy i SEAT.

formacio2021

Inscripcions obertes a la formació 2021 per empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord en modalitat telemàtica

26/02/2021 11:37

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell, junt amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, posa en marxa un any més les inscripcions a 18 accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses programades per aquest 2021 durant els mesos de març a desembre.

socio20

El Centre de Promoció Econòmica inicia la Formació Ocupacional (FOAP 2020) amb el curs “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” en modalitat virtual

23/02/2021 14:10

Una quinzena de persones han iniciat les classes del primer dels set cursos de Formació Ocupacional que s’impartiran enguany al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria 2020 d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades.

ertotreballadores

[PERSONES TREBALLADORES] Inscripció prèvia a l'ajut extraordinari per a persones treballadores afectades per un ERTO derivat de la COVID-19 i per a persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària

18/02/2021 08:14

S'obre un nou registre perquè persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació com a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19 i persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària s'inscriguin prèviament i puguin optar a una convocatòria d'ajut. Les persones que s'inscriguin seran considerades sol·licitants de l'ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d'actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits establerts a la corresponent convocatòria.

PPOOTREBALLBARRIS20

L’Ajuntament de Martorell contracta a 17 persones en situació d’atur dins el projecte “Treball als Barris 2020”

17/02/2021 09:52

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha posat en marxa aquestes setmanes nous plans d’ocupació municipal, en el marc del projecte “Treball als Barris 2020”, que dóna feina a 17 persones en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

ajutsocinoturn

Empresa i Coneixement activa una nova línia d'ajuts de 6 milions d'euros per a establiments d'oci nocturn i parcs infantils privats tancats per les restriccions de la Covid-19

17/02/2021 08:13

Els Departament d’Empresa i Coneixement ha activat una segona línia d’ajuts dotada amb 6 milions d’euros per a establiments d’oci nocturn i parcs infantils privats tancats per les restriccions sanitàries de la Covid-19. Avui s’han publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) les bases d’aquesta línia adreçada a aquests dos sectors d’activitat especialment afectats pels tancaments decretats pel Procicat per fer front a la pandèmia. El tràmit telemàtic de sol·licitud s’obrirà en els propers dies.

ajutsERTO

(AUTÒNOMS-MICROEMPRESES] Ajuts extraordinaris a les petites empreses, microempreses i cooperatives per mantenir els llocs de treball en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO)

12/02/2021 10:54

Nova línia d'ajuts de suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia de la Covid-19 i mantenir els llocs de treball en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) de les petites empreses, microempreses i cooperatives.

arquitecte

Convocatòria de concurs oposició lliure per a una persona arquitecta tècnica

12/02/2021 10:37

L’Ajuntament de Martorell convoca un procés de selecció per cobrir una plaça d’arquitecte/a tècnic/a de la vigent plantilla del personal funcionari l’Ajuntament de Martorell, mitjançant concurs oposició lliure.

banner

Fins al 15 de març obertes les candidatures per l'11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord “Fem Xarxa, Fem Empresa”

12/02/2021 08:23

Obert el termini de presentació de les candidatures de l'11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord fins el 15 de març de 2021, impulsat pels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat a través del programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”

Mostrant 1 - 10 de 1264 resultats
Pàgina 1 de 127 Següent Última
Inici