donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

Publicada la segona convocatòria del programa Kit Digital adreçat a empreses de 3 a 9 treballadors

09/08/2022 14:35

El Kit Digital és un programa d'ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms i obre la segona convocatòria que donarà ajudes per valor de fins a 6.000€ a totes aquelles empreses de 3 a 9 treballadors.

Noves sessions informatives del programa SOS Mentoring, voluntariat per ajudar les petites empreses

09/08/2022 14:23

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner continua impulsant el programa SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona i que compta amb més de 500 mentors voluntaris per fomentar el suport i la participació de les petites empreses del territori.

El Centre de Promoció Econòmica organitza una sessió informativa del curs "Muntatge i manteniment d'instal•lacions solars fotovoltaiques"

21/07/2022 09:05

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell organitza aquest proper divendres, 22 de juliol, a les 10.00h, una sessió informativa sobre el nou curs “Muntatge i manteniment d’instal•lacions solars fotovoltaiques” emmarcat al projecte TTT Martorell Urban Lab.

El Molí Fariner festeja una dècada de vida com a motor de l’emprenedoria,l'ocupació i formació martorellenca

08/07/2022 13:24

El Molí Fariner ha celebrat aquesta tarda la dècada d’ençà la seva posada en marxa com a seu del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i ha reunit representants d’empreses martorellenques, emprenedors que han engegat els seus negocis al viver, persones que s’hi han format i membres del sector econòmic i laboral. Aquesta celebració s’ha completat amb les visites guiades que durant tot el matí han omplert de visitants a les instal·lacions martorellenques. En total, més de 200 persones han celebrat aquest aniversari durant tot el dia.

Unes quaranta empreses reben informació i ajuda sobre els fons Next Generation i el Kit Digital

06/07/2022 10:57

Una quarantena d’empresaris han participat avui a la Jornada informativa sobre Programes de suport a la PIME en ajudes vinculades al Pla Next Generation EU (NGEU) i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència –MRR i concretament es parlarà de l’ajut KIT DIGITAL.

Inscripcions obertes a les noves accions formatives del molí fariner adreçades a emprenedors i empreses

05/07/2022 12:52

El Centre de Promoció Econòmica posa en marxa diverses accions formatives amb la finalitat d’ajudar a les empreses i donar suport als emprenedors. Aquestes formacions, són subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial i dels serveis de transformació digital.

El Molí Fariner obrirà les portes als martorellencs i martorellenques en el seu desè aniversari

05/07/2022 09:22

El Molí Fariner celebrarà deu anys de vida com la seu del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell el dijous 7 de juliol de 2022. Per a celebrar aquest aniversari, es farà un repàs als serveis que s’ofereixen al centre, s’exposarà com va ser la seva arribada a aquest equipament i s’obriran les instal·lacions als ciutadans en una jornada de portes obertes amb visites guiades.

El Centre de Promoció Econòmica realitzarà una sessió informativa sobre el Pla Next Generation EU, profunditzant en l’ajut Kit Digital

27/06/2022 14:27

Des del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell s’organitza una sessió informativa a la Sala d’Actes del Molí Fariner el proper 5 de juliol a les 15.30 h. adreçada a empreses. En aquesta sessió es donarà en detall la informació dels Programes de suport a la PIME en ajudes vinculades al Pla Next Generation EU (NGEU) i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència –MRR i concretament es parlarà de l’ajut KIT DIGITAL.

Prop de 200 alumnes celebren la cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola

19/06/2022 20:53

Un total de 185 alumnes de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, La Mercè i El Pontarró han participat aquest divendres en l’acte de cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME), que ha tingut lloc a la sala d’actes del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. El projecte CUEME, que impulsen l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona, fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques als alumnes de 5è Primària.

L’Ajuntament contracta a 11 persones aturades de Martorell en el marge del pla d’ocupació “Treball i Formació 2022”

07/06/2022 09:02

L'Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha posat en marxa aquesta setmana un nou pla d’ocupació municipal amb la contractació d’11 persones aturades en el marc de la convocatòria per a l'any 2022 del Programa “Treball i Formació MG52”, “Treball i Formació PRGC” i, “Treball i Formació PANP”

Mostrant 1 - 10 de 1408 resultats
Pàgina 1 de 141 Següent Última
Inici