donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

logistica1

Comença el curs CP “Activitats Auxiliars de Magatzem” al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa

30/01/2023 10:47

Quinze persones inicien aquest dilluns el Certificat de Professionalitat “Activitats auxiliars de Magatzem” emmarcat en la convocatòria de la Formació Ocupacional d’àrees Prioritàries FOAP 2022 al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

rodoreda2

Les cooperatives de les escoles Mercè Rodoreda, El Pontarró i La Mercè sol·liciten el NIF al Molí Empresa

26/01/2023 10:09

Les escoles Mercè Rodoreda, El Pontarró i La Mercè de Martorell han visitat aquests darrers dies el Centre de Promoció Econòmica per presentar les noves cooperatives creades, sol·licitar el NIF de cada una d’elles i parlar amb les empreses que actuaran com a padrins de les diferents cooperatives escolars aquest curs.

CP-MAGATZEM-2

Sessió informativa curs Formació Ocupacional CP “Activitats Auxiliars de Magatzem”

23/01/2023 15:38

El Centre de Promoció Econòmica ha realitzat avui 23 de gener de 2023 a les 10.30 h la sessió informativa del CP “Activitats auxiliars de Magatzem”, curs de Formació Ocupacional que s’iniciarà enguany al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

FPDUAL-LOGISTICA1

Speed Dating i sessió informativa entre les cinc empreses col•laboradores i els/les joves del programa FPO Dual

18/01/2023 14:09

Sessió informativa emmarcada al programa “Formació Professional Ocupacional Dual”, el projecte finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per facilitar a les persones joves en situació d'atur sense qualificació o nivell formatiu baix i amb més dificultats d'accedir al mercat laboral, millorar la seva ocupabilitat mitjançant la formació dual d'un certificat de professionalitat i un contracte laboral de formació i aprenentatge.

En marxa l’12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord impulsat per “Fem Xarxa, Fem Empresa”

12/01/2023 12:40

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, obren el termini fins el 17 de març del 2021 per a la presentació de candidatures del ’“12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord”.

nif-echega

Les cooperatives de l’Escola José Echegaray i Vicente Aleixandre sol·liciten el NIF al Molí Empresa

20/12/2022 08:35

Els alumnes de 5è de Primària de dues escoles de Martorell participants en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” han visitat aquestes setmanes el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner per sol•licitar el NIF de les seves cooperatives i conèixer als seus padrins.

subvencions-nextgeneration

Subvencions en l'àmbit de les activitats de comerç al detall, i de les associacions i entitats de comerç – NextGenerationEU

19/12/2022 12:05

El Centre de Promoció Econòmica - Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell donarà suport als comerços, associacions i entitats de comerç interessades en tramitar aquesta subvenció que té per objecte impulsar la competitivitat i la modernització, a través de la transformació digital i sostenible.

‘Esmorzars amb l’alcalde’ amb l’Associació d’Empreses dels Polígons Industrials

05/12/2022 08:56

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha acollit aquest matí una nova edició dels ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Són trobades empresarials on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar, de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Inscripcions obertes per la Formació Ocupacional Dual Logística per a joves

01/12/2022 08:45

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell ha obert el període d’inscripció al programa Formació Professional Ocupacional Dual en el sector de logística. L’objectiu és facilitar a les persones joves en situació d’atur, sense qualificació o nivell formatiu baix i amb més dificultats d’accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat mitjançant la formació dual d’un Certificat de Professionalitat i un contracte de formació en alternança.

La viverista Maria Rodríguez presenta ‘Infinitament’, projecte d’acompanyament psicològic

29/11/2022 12:07

L’emprenedora Maria Rodríguez, membre del Viver d’Empreses del Centre de Promoció Econòmica de Martorell, va presentar dijous el seu projecte ‘Infinitament‘ al Molí Fariner. Es tracta d’una iniciativa d’acompanyament psicològic que engloba teràpies i psicoteràpies, serveis d’assessoria personal i també de formació.

Mostrant 1 - 10 de 1429 resultats
Pàgina 1 de 143 Següent Última
Inici