donem impuls a l'emprenedor!

Últimes notícies

mascareta

La mascareta serà obligatòria a partir d'avui, tant si hi ha distància com si no

09/07/2020 08:35

Portar mascareta serà obligatori a tot Catalunya a partir d'avui dijous, també quan es pugui mantenir la distància de seguretat. La detecció de diversos brots i l’increment de nous casos ha obligat la Generalitat a reforçar les condicions d’ús de les mesures de protecció.

seat

SEAT invertirà 5.000 milions per a la construcció de cotxes elèctrics a Martorell

09/07/2020 08:20

La companyia automobilística SEAT invertirà 5.000 milions d’euros a la planta de Martorell per consolidar la fabricació de cotxes elèctrics a terres catalanes. L’objectiu és poder començar la producció l’any 2025. Així s’ha anunciat avui en una roda de premsa celebrada a la inaugurada recentment CASA SEAT, on la marca ha presentat la seva estratègia de futur.

comerc21

Obert el termini de presentació de candidatures, nova edició especial post-Covid19, programa Comerç 21

06/07/2020 12:26

Es posa en marxa la 4a edició del projecte ‘Comerç 21’ especial post-COVID19, que duu a terme la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb PIMEComerç, i amb el suport de l’Ajuntament de Martorell per millorar la competitivitat de 50 comerços de la província de Barcelona.

prorrogaajudes

[EMPRESES-AUTÒNOMS] Pròrroga de les ajudes fins al 30 de setembre, amb noves exoneracions en les cotitzacions socials

29/06/2020 12:10

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, noves mesures per a empreses i autònoms fins al pròxim 30 de setembre després de l'acord signat entre el Govern i els agents socials i el consens aconseguint amb les associacions d'autònoms. Tant els ERTOS com les mesures d'autònoms han tingut gran impacte durant els mesos de pandèmia, protegint a prop de 5 milions de treballadors.

represa

[FASE REPRESA] Martorell i tot Catalunya avancen cap a la nova normalitat

19/06/2020 08:05

La nova normalitat començarà a Martorell i a tot Catalunya aquest divendres. Així ho ha decretat el president de la Generalitat, Quim Torra. Les regions sanitàries de Barcelona i Lleida només han estat unes hores en la fase 3. La voluntat és simplificar les normes, mantenint la distància, la higiene i l’ús de mascaretes, i preparar-se per si es produeix algun rebrot de coronavirus.

word3

Una desena de persones en situació d’atur assoleixen competències ofimàtiques per a facilitar la recerca de feina

18/06/2020 14:36

Una desena de persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell han participat en el curs de formació “Tractament eficient de textos amb microsoft word (amb tots els teus dispositius: ordinador, mòbil i/o tablet)” dins el programa MARTORELL ADAPTA’T, realitzat del 8 al 12 de juny en modalitat online i impulsat pel Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona.

fase3

[DESCONFINAMENT - FASE 3] Què es pot fer en la fase 3 a Martorell?

18/06/2020 08:54

El Ministeri de Sanitat ha autoritzat que les regions sanitàries de Barcelona, Metropolitana Nord, Metropolitana Sud i Lleida passin a la fase 3 a partir d’aquest dijous. Per tant, tot Catalunya estarà a l’última fase de la desescalada. L’avanç comporta novetats, com ara l’ampliació de la mobilitat a tot Catalunya. La Generalitat anunciarà aquest dijous quan passarà Catalunya a la nova normalitat i quines mesures s’hi aplicaran.

ppootreballformacio

13 usuaris finalitzen la seva participació en el programa “Treball i Formació PANP/PFGC”

16/06/2020 11:03

13 persones en situació d'atur de Martorell que van començar a treballar el passat mes de desembre en el marc de la convocatòria per a l'any 2019 del Programa “Treball i Formació PANP” i “Treball i Formació PRGC”, adreçat a persones en situació d'atur no perceptores de prestacions i/o beneficiàries de Renda Mínima d'Inserció, han finalitzat els seus contractes aquest dilluns 15 de juny 2020.

bannermartorell

"Jo compro a Martorell, el comerç fa poble", la nova campanya de promoció del comerç local

15/06/2020 08:54

Amb el lema "Jo compro a Martorell, el comerç fa poble", les quatre entitats comercials de Martorell han treballat conjuntament amb l'Ajuntament per promocionar i donar suport al petit comerç del municipi.

mesuresempresesindustrials

Ajuts directes a micro i petites empreses industrials amb l'objectiu de mantenir l'ocupació

12/06/2020 08:57

El Departament d’Empresa i Coneixement destina un total de 10.852.000 euros en ajuts directes a micro i petites empreses industrials amb l’objectiu de mantenir l’ocupació. Aquest ajut contribueix de manera directa a una part de les despeses estructurals i fixes que les empreses tenen com a conseqüència de la caiguda de l’activitat per la crisi de la Covid-19.

Mostrant 1 - 10 de 1127 resultats
Pàgina 1 de 113 Següent Última
Inici