donem impuls a l'emprenedor!

El Molí Fariner acull a Empreses i emprenedors/es del Baix Llobregat Nord en el NETWORKING Esport i Salut

20/10/2023 13:37

Els vuit Ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, tornen a unir esforços per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial, potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris i empresàries del territori, organitzant el NETWORKING Salut i Esport.

La jornada s’emmarca dins el projecte supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa‘, coincidint amb el nomenament de Martorell com Ciutat Europea de l’Esport 2023.

L'objectiu del NETWORKING Esport i Salut és crear un espai d’intercanvi d’experiències empresarials on les empreses i persones emprenedores de la mateixa cadena de valor es trobin per donar a conèixer la seva activitat i crear sinèrgies entre elles per tal de millorar i fer créixer la seva empresa, idea de negoci o el propi sector de l’Esport i la Salut al territori.

En el NETWORKING Salut i Esport, han participat 44 persones empresàries, emprenedores, personal directiu i responsables de diferents departaments de la cadena de valor Salut i Esport, tant de l’àmbit públic com privat.

Les empreses participants en aquesta trobada han estat: Rugby Club Matorell, Fisiosalut Martorell, Nomad Salud, Moment Gestalt, Befind Project, Crossfit 4Quality, Club Handbol Martorell, Núria Carreras - Quiromassatge i teràpies, Dance Machine, Ride Abrera Bikes, Elma Natura, Rg Paradis Fitness, Golden Class Nutrition, Ringana, Tu Consultor HR, Consulta Psicologia Sanitària Joan Martínez Cerdà, +nforma, Centro Amara, MC Mutual, BIO BIO Espai Natural. També persones emprenedores com Estefanía Palacios, Marc Rius, Juan Carlos Rivera, Marc Serven, Javier Batalle. Així com representants de diferents entitats públiques i Ajuntaments.

La jornada s'ha desenvolupat segons el programa establert: començant puntualment a les 9.00h amb la recepció i benvinguda als participants, a les 9.45h, s'inicien les diferents activitats del Networking ‘Cadena de Valor: Esport i Salut’, (dinamitzat per Javier Tovar de Societat i Empresa), i  a les 13.25h es fa la cloenda del NETWORKING Esport i Salut compartint un refrigeri amb tots els assistents.

 

 

Veure totes les notícies