donem impuls a l'emprenedor!

Obrim període de PREINSCRIPCIÓ per la convocatòria de FORMACIÓ OCUPACIONAL 2023-24

02/10/2023 13:37

Des del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell obrim el període de preinscripcions de les accions de formació ocupacional, finançades pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, previstes per realitzar en la programació 2023-24. Aquestes accions formatives estan pendents d'aprovació definitiva, per aquest motiu es poden produir variacions en els cursos que finalment s’organitzin des d'aquest Servei.

Un any més, el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, sol·licita la subvenció per la realització de formació ocupacional al Servei d'Ocupació de  la Generalitat de Catalunya, en el marc de la convocatòria d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/des per a l'any 2024.

Actualment estem a l'espera que el SOC resolgui l'atorgament de les subvencions, no obstant això, iniciem el període de preinscripcions als cursos PENDENTS D’APROVACIÓ, per tal d’agilitzar el seu inici tan bon punt ens comuniquin l'atorgament.

La programació d'inici prevista dels cursos atorgats es farà de manera progressiva a partir del mes de gener de 2024 i s'allargarà fins el segon semestre de l'any.

PROGRAMACIÓ OFERTA FORMATIVA                                                                                                                        

 

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP'23, s'ha sol·licitat la subvenció per a la impartició de les següents  especialitats formatives que poden ser d’interès per les persones que volen millorar les seves competències professionals:

INFORMACIÓ I PREINSCRIPCIONS

 

Si us interesseu per alguna especialitat cal omplir el Omplir el full de PREINSCRIPCIÓ o PREINSCRIPCIÓ ONLINE o bè,
us adreceu a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner   (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell  •
Tel. 93 775 31 01moliempresa@martorell.cat) qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 10:00h i les 13.00h.

 

Més informació: www.moliempresa.cat

 


Cursos finançats

Veure totes les notícies