donem impuls a l'emprenedor!

NETWORKING Esport i Salut al Molí Fariner

18/10/2023 10:33

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner organitza divendres 20 d’octubre, de 9.00 a 14.00h, el Networking Esport i Salut. La jornada s’emmarca dins el projecte supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa‘, coincidint amb que Martorell és Ciutat Europea de l’Esport 2023.

L'objectiu del Networking Esport i Salut és donar conèixer les empreses d’aquest sector, i crear xarxa amb altres entitats o empreses del sector públic o privat. 

La sessió s’iniciarà a les 9.00h amb la recepció i benvinguda als participants. A les 9.45h, s’iniciarà el Networking ‘Cadena de Valor: Esport i Salut’, dinamitzat per Javier Tovar de Societat i Empresa. La cloenda de l’acte es farà a les 13.25h i s’acabarà amb un refrigeri per als assistents.

El programa de la Jornada serà el següent:

 9.00 h Recepció participants, cafè i acreditacions.
 9.30 h Benvinguda.
 9.35 h Presentació Networking.
 9.45 h Networking cadena de valor: "Esport i Salut". Dinamitzat per Javier Tovar (Societat i Empresa).
13.25 h Cloenda de l'acte
13.30 h Refrigeri.
 

FEM XARXA FEM EMPRESA

 

El projecte FEM XARXA, FEM EMPRESA permet oferir un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s'amplia i completa l'oferta de serveis a les empreses del territori

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels 8 municipis del Baix Llobregat Nord: Ajuntament d’Abrera, Ajuntament de Castellví de Rosanes, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d’Esparreguera, Ajuntament de Martorell, Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

 

MES INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01   

 

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

 

Veure totes les notícies