donem impuls a l'emprenedor!

13ª edició dels “Esmorzars amb l’Alcalde” per parlar de SALUT i ASSISTÈNCIA SANITÀRIA a Martorell

06/10/2023 14:15

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa acull una nova edició dels ‘Esmorzars amb l’alcalde’, un format de trobades empresarials on empreses i entitats del municipi tenen l’oportunitat de traslladar de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar els seus serveis a l’Alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

En aquesta ocasió, l’esmorzar acull a empreses relacionades amb l’àmbit de la salut i l’assistència sanitària. Han estat presents el director del CENTRE MÈDIC MARTORELL, Xavier Martínez; el director de l’oficina d’ASEPEYO a Martorell, David Mestres; el director de B.BRAUN AVITUM, Josep Subirà; la responsable de HomeCare del Servei ESTEVE TEIJIN a Catalunya, Diana Lamarca; el Director Gerent de la FUNDACIÓ HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU, Dr. Jordi Trelis; el fundador i CEO de NOMAD SALUD, Nacho Mariño; la directora de la unitat de gestió de MC MUTUAL, Núria Jorba junt amb Diego Torres, responsable de Gestió Mutualista de Martorell;  el Sotsdirector de l’HOSPITAL SAGRAT COR de les Germanes hospitalàries de Martorell, Dr. Manel Sánchez; i en Xavier Massaneda com executiu de NOVENTURE SL.

En aquestes trobades l’Alcalde de Martorell, el sr. Xavier Fonollosa,  es troba amb representants del teixit empresarial martorellenc per afavorir el contacte directe en un ambient informal i proper. Es tracta d’un espai d’informació, comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local. A banda de les empreses convidades i l’alcalde de Martorell també assisteixen la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, la Rosa Cadenas, la cap tècnica del departament Carme Moles i les tècniques del Servei.

L’Alcalde i la Regidora de Promoció Econòmica traslladen als presents que des del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell es treballa per donar resposta als nous reptes que es presenten en l’àmbit de la salut. Es parla sobre com podem millorar l’assistència sanitària al nostre poble, crear ocupació de qualitat, generar oportunitats i ser més competitius.

Un dels temes que han sorgit al llarg d’aquest esmorzar ha estat com afrontar la manca de professionals sanitaris a fi de poder garantir la cobertura de les prestacions a la ciutadania. La regidora de Promoció Econòmica Rosa Cadenas trasllada als assistents la importància de la formació a mida i la formació professional ocupacional dual per donar resposta a les demandes de professionals qualificats.

També s’ha parlat de la necessitat de crear noves aliances estratègiques entre empreses, entitats i administració per apropar els serveis assistencials a la població. I d'aquesta trobada ha sorgit el compromís de crear un grup de treball per abordar aquests nous reptes a l’àmbit sanitari. 

Les persones assistents, han valorat positivament aquesta iniciativa, ja que els permet mantenir contacte amb altres empresaris del mateix sector, establir col·laboracions i conèixer tots els serveis que l’Ajuntament de Martorell posa al seu abast. Així mateix, el Centre de Promoció Econòmica, amb aquestes jornades, recull informació de primera mà per fer una diagnosi acurada de la nostra realitat empresarial, perfilar accions i programes per a empreses, emprenedors i persones en situació d’atur, una de les finalitats d’aquests esmorzars.

Des del departament de Promoció Econòmica es considera necessari l’apropament entre el teixit empresarial del municipi i l’administració a través d’aquestes trobades properes i directes amb  l’alcalde i els representants de l’Ajuntament.  La nostra entitat pretén ser el punt de trobada de les empreses perquè, de forma conjunta, puguem dissenyar i treballar en programes adequats al nostre teixit empresarial establint vincles de cooperació públic-privats i detectar les necessitats per treballar conjuntament.

Veure totes les notícies