donem impuls a l'emprenedor!

Taller per a famílies: El pensament creatiu “AJUDA'LS A TENIR BONES IDEES”

Xerrada
03/12/2018 17:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

 

CONFERÈNCIA TALLER pel pensament creatiu “AJUDA'LS A TENIR BONES IDEES”

El proper 3 de desembre de 2018 les 17.30 h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, orientarà a les famílies sobre com potenciar des de casa la creativitat dels nostres fills/es ajudant a aflorar les seves idees més creatives.

Aquesta conferència, emmarcada en el projecte educatiu “Cultura Emprenedora a l’Escola” del que participen enguany a Martorell les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, és promoguda per les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Diputació de Barcelona i els 8 municipis del Baix Llobregat Nord amb el projecte supramunicipal "FEM XARXA, FEM EMPRESA".

DATA:

Dia: 3 de desembre de 2018
Horari: de 17.30 h a 18.30 h

A QUI VA DIRIGIT:

El taller per a famílies està adreçat a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és gratuït.

OBJECTIUS:

L’objectiu del taller és ajudar a les famílies a fomentar el pensament creatiu dels seus fills, potenciant la importància i necessitat d’educar la mirada creativa dels nostres fills des de casa .
 

METODOLOGIA:

Aquesta és una conferència taller per descobrir com es pot estimular la creativitat dels nostres fills. T’emportaràs pautes clares i fàcils per aconseguir que tinguin moltes i bones idees. Descobriràs jocs fàcils i divertits per pensar i crear. Construiràs un KIT creatiu per regalar-los!

El taller dura aproximadament una hora i s’adreça a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és totalment gratuït.
 

Les famílies que ho necessitin disposaran d'un servei d'acollida pels seus fills durant  la conferència.


Curs a càrrec de MARIA BATET ROVIROSA, professora i entrenadora d’emprenedors, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

 

INSCRIPCIONS:  Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent FORMULARI ONLINE

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

 

    

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats