donem impuls a l'emprenedor!

Programa MARTORELL ADAPTA'T

Accions formatives transversals per millorar l’ocupabilitat.

Nous cursos de formació dins el programa MARTORELL ADAPTA’T, pels mesos de març i abril 2014.

El programa MARTORELL ADAPTA’T ofereix cursos de formació i tallers de recerca activa de feina destinats a aquelles persones en situació d´atur inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell que vulguin millorar el seu procés de recerca activa de feina.

Programa impulsat pel departament de Promoció Económica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona.

L’objectiu dels cursos que ofereix Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell és facilitar l’aprenentatge a aquelles persones interessades a formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral.

En aquest programa d’accions formatives transversals d’orientació i d’inserció laboral, es poden trobar un bon ventall de formacions en diferents temàtiques per ajudar als demandants d’ocupació millorar el seu procés de recerca activa de feina.

Els cursos són GRATUÏTS, donant a tothom la possibilitat d´accedir-hi. Les inscripcions al curs es poden fer a través d'aquesta web al link corresponent a l'activitat. Les activitats tindran lloc a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).


OFERTA FORMATIVA TRANSVERSAL MARÇ-ABRIL 2014:

Inscripcions als enllaços següents...

MARÇ 2014

"Tot el que necessites per a moure’t per internet" · Dimecres 19 de març de 2014, de 15:30 a 20 h REALITZAT

"Tot el que necessites per elaborar documents i enviar-los per correu electrònic" · Dimecres 26 de març de 2014, de 15:30 a 20h INSCRIPCIONS TANCADES

"Manipulador/a d'aliments" ·  Dijous 27 de març de 2014, de 9 a 15 h  INSCRIPCIONS TANCADES

ABRIL 2014

"Aprèn a utilitzar les xarxes socials per trobar feina" ·  Dimecres 2 d'abril de 2014, de 15:30 a 20 h

"Manipulador/a d'aliments" ·  Dijous 3 d'abril de 2014, de 9 a 15 h

"Com ampliar la xarxa de contactes per trobar feina" ·  Dimecres 9 d'abril de 2014, de 15:30 a 20 h

Tornar