donem impuls a l'emprenedor!

"Treballa el teu elevator pitch amb tècniques de visual thinking i l’ajuda de vídeos. De primera impressió, només n’hi ha una." (EMPRESES)

Formació per a empreses i emprenedors
07/07/2015 16:00 Sala Conferències Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

 

Curs de Formació

DATA:

Dia: 7 i 9 de Juliol de 2015
Horari: de 16:00 a 20:00 h

DURACIÓ:

2 sessions (8 h)

ÀMBIT:

Habilitats directives i recursos humans

A QUI VA DIRIGIT:

Empresaris i directius de noves empreses. Pimes, com start-ups tecnològiques, com organitzacions socials i cooperatives.

OBJECTIUS:

Els objectius del taller són, per una banda, sensibilitzar sobre la importància de l’Elevator Pitch per transmetre de forma breu i eficaç la proposta del valor de la nostra empresa, i aconseguir captar l’atenció del nostre interlocutor.  Per altra banda, donar els coneixements i eines per treballar i millorar l’elevator pitch a través de tècniques de visual thinking, així com també a través de gravacions de vídeo.

En acabar el taller, les persones participants haurien de tenir el fonaments i variants de l’elevator pitch per explicar-lo eficaçment, de forma espontània, i amb un temps òptim a tot tipus d’interlocutors, especialment a potencials clients o prescriptors.

També es busca crear vincles de confiança entre les persones participants per fomentar la cooperació futura.

CONTINGUTS:

Sessió 1:

- Objectius

 •  Conèixer els fonaments de l’elevator pitch, així com tècniques de visual thinking per facilitar el treball i redacció de l’elevator pitch.

- Continguts:

 •  La teranyina o coneguem-nos millor.
 •  Prenent la temperatura
 •  Fonaments de l’elevator pitch
 •  Comprendre millor a qui em dirigeixo: el mapa d’empatia.
 •  Comprendre millor que haig de dir: el mapa mental.

Sessió 2:

Concretem els elevators pitch i ho duem a la pràctica

- Objectius

 • Treball i redacció de l’elevator pitch partint del feedback i treball de la primera sessió, per assajar-lo de forma conjunta, i enregistrar-lo en vídeo per tenir un punt de partida per a la millora contínua.

- Continguts:

 • Bones pràctiques en l’elevator pitch
 • L’efecte mirall
 • Concretat els 2x2 elevator pitch: profà-sector i 30 seg-90seg.
 • Assaig i feedback per grups
 • Ronda d’elevator pitch: enregistrament en vídeo.
 • Reflexió col•laborativa sobre els aprenentatges del taller.

 

Curs a càrrec de Jordi Puigdellívol Clarà (Consultora Start-Up &InnovationSherpa), a la sala de conferències del Molí Empresa, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).
 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Màxim 15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  TANCADES

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats