donem impuls a l'emprenedor!

"Càpsula formativa: Branding/Workshop Lettering" (FEM XARXA, FEM EMPRESA) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
28/01/2016 09:30 Sala Conferències Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Càpsula formativa

DATES:

Dies:  28 de gener, 02 i 04 de febrer 2016
Horari: de 09.30 a 13.30 h

DURACIÓ:

Les jornades de coaching consten de 3 sessions de 4 hores (12 hores totals).

LLOC REALITZACIÓ:

Sala Conferències Molí Empresa a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

A QUI VA DIRIGIT:

Persones emprenedores i empreses
 

OBJECTIUS:

L'objectiu d'aquesta càpsula formativa és crear la imatge corporativa.

CONTINGUT:

Pautes per tenir una imatge corporativa. Com triar una tipografia que transmeti els valors de l’empresa. Crear un valor gràfic diferencial. La importància de tenir una marca, un logo, un codi identificatiu. Psicologia del color (que transmeten els colors i expemples i exercicis). Com es té que plantejar el rètol analitzant cada empresa. Aplicacions estratègicques de la marca ( targetes, tríptics, PLV). Naming (crear el nom comercial de l’empresa). Tag line ( frase descriptiva que acompanya a la marca de l’emrpesa)
 

Curs a càrrec de Victor Escalante de l'empresa "LA PUBLICIDAD CREATIVA", a la sala de conferències del Molí Empresa, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, 08760 Martorell).
 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: Màxim 25 participants

INSCRIPCIONS:  Aquest esdeveniment està complet. Envia un e-mail a moliempresa@martorell.cat amb les teves dades de contacte indicant el nom del curs i t'afegirem a la llista d'espera.

      

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats