donem impuls a l'emprenedor!

"Càpsula formativa: Elevator pitch" (FEM XARXA, FEM EMPRESA) Sant Andreu de la Barca

Formació per a empreses i emprenedors
23/02/2016 09:30 Promoció Econòmica Sant Andreu de la Barca · Escoles Velles

 

Càpsula Formativa

DATA:

Dies: 23 i 26 de febrer 2016
Horari: de 9.30 a 13.30 hores

LLOC REALITZACIÓ:

Centre Escoles Velles (Carretera de Barcelona núm 1 · 08740 Sant Andreu de la Barca)

DURACIÓ:

2 sessions de 4 hores (8 hors totals)

A QUI VA DIRIGIT:

Adreçat a persones emprenedores i empreses.

OBJECTIUS:

Per una banda sensibilitzar sobre la importància de l’elevator pitch per transmetre de forma breu i eficaç la proposta de valor de la nostra empresa i aconseguir captar l’atenció del nostre interlocutor. Per altra banda, donar els coneixements i eines per treballar i millorar l’elevator pitch a través de tècniques de visual thinking, així com també a través de gravacions de vídeo.

CONTINGUTS:

Sessió 1: Fonaments i tècniques visuals per encarrilar l’elevator pitch amb l’objectiu de conèixer els fonaments de l’elevator pitch, així com tècniques de visual thinking per facilitar el treball i redacció de l’elevator pitch.

Sessió 2: Concretem els elevators pitch i ho duem a la pràctica amb l’objectiu de treball i redacció partint del feedback i treball de la primesa sessió, per assajar-ho de forma conjunta, i enregistrar-ho en vídeo per tenir un punt de partida per la millora contínua.
 

Curs a càrrec de Jordi Puigdellívol Clarà, a les instal·lacions de l'edifici de l'Agència de Desenvolupament Local Escoles Velles (Carretera de Barcelona núm 1  08740 Sant Andreu de la Barca)

 

MÉS INFORMACIÓ:  nredondo@sabarca.cat o al telèfon 93 635 64 07

PLACES: Sense límit

INSCRIPCIONS:  Omplint el següent formulari (Clicar sobre l'enllaç)

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats