donem impuls a l'emprenedor!

"Tallers de Mindfulness destinat a emprenedors i empreses" (FEM XARXA, FEM EMPRESA) Olesa de Montserrat

Formació per a empreses i emprenedors
03/02/2016 10:00 Cal Rapissa (Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat)

Taller de Mindfulness destinat a persones emprenedores i empreses

Mindfulness o Consciència Plena, és una habilitat que ens permet estar presents en allò que està succeint en el moment present, amb plena consciència de les nostres sensacions, emocions i pensaments. Parant atenció amb calma i de forma intencionada als pensaments recurrents, l’estrès, el malestar, la malaltia, la pèrdua i els reptes de la vida.

DATA:

Dies: 03,10 i 17 de febrer 2016
Horari: de 09.30 a 13.30 h

LLOC REALITZACIÓ:

Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat)

DURACIÓ:

3 sessions de 4 hores/sessió (12 hores totals)

A QUI VA DIRIGIT:

El programa va adreçat a persones emprenedores i empreses que volen:

- Aconseguir reduir el nivell d’estrès.
- Cultivar tècniques de regulació de l’estrès.
- Millorar la seva intel·ligència emocional.
- Millorar la seva comunicació.
- Millorar l’organització i gestió del temps.

OBJECTIUS:

L'objectiu principal és millorar l'eficàcia personal mitjançant una major acte - consciencia, conreant una actitud amb la qual “estar més present” amb allò que està ocorrent, connectant millor amb les oportunitats que acompanyen als desafiaments que ens presenta el treball o la vida.

CONTINGUTS:

Taller: Prendre decisions en temps de canvi utilitzant les eines de Mindfulness.
Enfocat a empresaris i emprenedors que volen millorar el procés de presa de decisions treballant l’atenció i la concentració, a través de la pràctica de Mindfulness.

Detectar els factors clau per a la millora i perfeccionament del procés, a través d’un camí gradual. Aquest taller està destinat a conèixer i familiaritzar-te amb els principis de Mindfulness.

1ª sessió:  Percepcions, emocions: aplicarem un dels principals beneficis de la pràctica de l'atenció plena: l’autoregulació de les emocions. Mindfulness ajuda a mantenir una observació atenta sobre els estats d’ànim a la vegada que permet suspendre judicis i evitar reaccions no desitjades. D’aquesta manera aprenem a respondre enlloc de reaccionar.

2ª sessió: Reacció i estratègies per l’estrès i comunicació: Seguint el fil de la sessió anterior, profunditzarem en la regulació de els emocions, les nostres reaccions, conèixer el que és la recció de l’estrès i en especial aprendrem estratègies per la seva regulació. Portarem a la pràctica de l’atenció plena la comunicació a través de l’escolta activa i conscient. Obtindrem tècniques que permetran millorar la comunicació i empatia vers els altres.

3ª sessió: Gestió del temps i presa de decisions: I finalment, en l’última sessió, veurem com la pràctica i desenvolupament de l’atenció plena esdevé una eina poderosa per a que assignis prioritats, siguis més eficient i tinguis una relació més sana amb la gestió del teu temps i la presa de les teves decisions.

 

Curs a càrrec de Carles Ruiz Feltrer, Coach i Consultor a OME Espais, a les instal·lacions de Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat).

 

MÉS INFORMACIÓ:  estruchaj@olesam.cat  telèfon: 937780050 (3620)

PLACES: Sense límit

INSCRIPCIONS:  Omplint el següent formulari (Clicar sobre l'enllaç)

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats