donem impuls a l'emprenedor!

"Càpsula formativa: Comptabilitat. Com interpreto el balanç de la meva empresa" (FEM XARXA, FEM EMPRESA) Sant Esteve Sesrovires

Formació per a empreses i emprenedors
25/02/2016 09:30 Aula de Formació CENTRE JAUME BALMES AZ (C/ Comerç, nº 8 Pol. Industrial Anoia · Sant Esteve Sesrovires)

Càpsula formativa

DATES:

Dies:  25 de febrer de 2016
Horari: de 09.30 a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 hores

LLOC REALITZACIÓ:

Aula de Formació del CENTRE JAUME BALMES AZ • C/ Comerç, nº 8 Pol. Industrial Anoia (SANT ESTEVE SESROVIRES).

A QUI VA DIRIGIT:

Emprenedors i/o empresaris que no tinguin coneixements comptables i vulguin entendre la seva comptabilitat

OBJECTIUS:

Capacitar a l’alumne a interpretar els principals estats financers de l’empresa: Balanç i Compte de Pèrdues i Guanys, així com el llibre major i llibre diari.
 

CONTINGUT:

Conèixer les masses patrimonials que configuren el Balanç de situació per a poder valorar els canvis de les diferents partides que el formen. Conèixer l’estructura del Compte de Pèrdues i Guanys per poder valorar quines partides originen el benefici o pèrdua de l’empresa. Entendre com s’interpreta el llibre major, quina informació proporciona i d’on s’obté. Saber interpretar el llibre diari en les operacions habituals de l’empresa. Conèixer la codificació comptable, interpretar cada compte en funció del seu codi.
 

Curs a càrrec de  MªJosé Guarch (Synergy Project), a l'aula de Formació CENTRE JAUME BALMES AZ (C/ Comerç, nº 8 Pol. Industrial Anoia · Sant Esteve Sesrovires)
 

MÉS INFORMACIÓ: promocioaj@sesrovires.cat o al telèfon 937759690 (Àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, c/ de l’Alba 2-4)

PLACES LIMITADES: Màxim 30 participants

INSCRIPCIONS:  Omplint el formulari (Clicar sobre l'enllaç)

      

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats