donem impuls a l'emprenedor!

"Càpsula formativa: Comptabilitat. Com interpreto el balanç de la meva empresa" (FEM XARXA, FEM EMPRESA) Sant Esteve Sesrovires

Formació per a empreses i emprenedors
25/02/2016 09:30 Aula de Formació CENTRE JAUME BALMES AZ (C/ Comerç, nº 8 Pol. Industrial Anoia · Sant Esteve Sesrovires)

Càpsula formativa

DATES:

Dies:  25 de febrer de 2016
Horari: de 09.30 a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 hores

LLOC REALITZACIÓ:

Aula de Formació del CENTRE JAUME BALMES AZ • C/ Comerç, nº 8 Pol. Industrial Anoia (SANT ESTEVE SESROVIRES).

A QUI VA DIRIGIT:

Emprenedors i/o empresaris que no tinguin coneixements comptables i vulguin entendre la seva comptabilitat

OBJECTIUS:

Capacitar a l’alumne a interpretar els principals estats financers de l’empresa: Balanç i Compte de Pèrdues i Guanys, així com el llibre major i llibre diari.
 

CONTINGUT:

Conèixer les masses patrimonials que configuren el Balanç de situació per a poder valorar els canvis de les diferents partides que el formen. Conèixer l’estructura del Compte de Pèrdues i Guanys per poder valorar quines partides originen el benefici o pèrdua de l’empresa. Entendre com s’interpreta el llibre major, quina informació proporciona i d’on s’obté. Saber interpretar el llibre diari en les operacions habituals de l’empresa. Conèixer la codificació comptable, interpretar cada compte en funció del seu codi.
 

Curs a càrrec de  MªJosé Guarch (Synergy Project), a l'aula de Formació CENTRE JAUME BALMES AZ (C/ Comerç, nº 8 Pol. Industrial Anoia · Sant Esteve Sesrovires)
 

MÉS INFORMACIÓ: promocioaj@sesrovires.cat o al telèfon 937759690 (Àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, c/ de l’Alba 2-4)

PLACES LIMITADES: Màxim 30 participants

INSCRIPCIONS:  Omplint el formulari (Clicar sobre l'enllaç)

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats