donem impuls a l'emprenedor!

"Co-crea amb el teu client i fidelitza'l" (EMPRESES) Esparreguera

Formació per a empreses i emprenedors
06/10/2016 09:30 Edifici municipal de CAN PASQUAL (Carrer dels cavallers, 26 – Sala principal del 1r pis -08292 Esparreguera)

Sessió informativa

DATA:

Dies: 06 d’octubre de 2016
Horari: de 9.30 h a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 h

ÀMBIT:

Innovació empresarial

A QUI VA DIRIGIT:

Persones empresàries, gerents d’empresa responsables del departament de màrqueting, atenció al client i/o innovació, emprenedors que vulguin millorar la relació amb els seus clients aplicant noves eines d’interacció i creativitat amb ells, així com persones en procés de transició professional que els complementi la seva formació.

OBJECTIUS:

Conèixer que és la co-creació i com es pot involucrar als clients en la generació de nous productes i serveis i fidelitzar-los, aproximant-nos així al valor que demanden i potenciant la relació i la proximitat.

És de cinc a set vegades més difícil captar un client nou que fidelitzar el que ja tenim. Quin contacte tenim amb els nostres clients?  Els coneixem? Sabem el que necessiten? Ens hem plantejat mai que podem implicar-los en el procés de disseny i creació dels nostres productes i serveis o per millorar-los? I que és molt probable que vulguin participar-hi i així els impliquem amb la nostra empresa, a la vegada que ens aporten noves idees per innovar? En aquesta sessió aprendrem com implicar als nostres clients utilitzant eines de co-creació ja provades i conè8ixer exemples per tal d’inspirar-nos per aplicar-ho a les nostres empreses i organitzacions.

CONTINGUTS:

Què és i què no és la co-creació / venen o fidelitzem? / la co-creació com a eina de fidelització dels nostres clients / Inspirem-nos: eines i exemples de co-creació que ens poden ser útils / Procés i etapes de la co-creació / com posem en valor la co-creació / Seguiment del procés on i off-line / eines de fidelització


Curs a càrrec de Teresa Guix Boqué (Co-empren), al Servei de Promoció Econòmica a l'edifici Can Pasqual (Carrer dels Cavallers,26 1a planta, 08292 Esparreguera)
 

MÉS INFORMACIÓ: empresa@esparreguera.cat  o al Tel. 937771801 – 6 -3650

PLACES LIMITADES: (25 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats