donem impuls a l'emprenedor!

FLYDAYS by Pep Torres (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
24/02/2017 09:00 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

Persones emprenedores

FLYDAYS · UN FAR PER SALVAR IDEES

Flaydays és un format que neix sota una única premissa, aconseguir que les persones portin a terme les idees que bullen al seu interior i plantar en la seva ment una llavor: no hi ha absolutament res que no pugui dur-se a terme

Aquest innovador format de consultoria és a càrrec de Pep Torres, creatiu, inventor i fundador del Miba (Museu dels invents i les idees). Pep Torres és autor de 7 llibres, entre els quals destaquen El manual de l'inventor i L'art del soroll, i la seva trajectòria creativa i emprenedora el va portar, fins i tot, a ser considerat un dels 50 millors inventors del món en 2009 per la revista TIME.

DATA:

Dia: 24 de febrer de 2017 
Horari: de 9.00 a 14.00 h (a convenir)

DURACIÓ:

Les sessions són individuals de 30 minuts.

LLOC REALITZACIÓ:

Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

A QUI VA DIRIGIT:

Persones emprenedores que tinguin una idea o un projecte en desenvolupament i tinguin algun dubte sobre el procés creatiu o necessitin algun consell per desencallar-i seguir endavant.
 

OBJECTIUS:

Sessions de 30 minuts de consultoría creativa estratègica amb l'objectiu d'ajudar a  totes aquelles persones que tinguin una idea o un projecte en desenvolupament i tinguin algun dubte sobre el procés creatiu o necessitin algun consell per desencallar i seguir endavant. L'objectiu també és poder compartir idees i rebre els consells d'algú com Pep Torres amb aquesta experiència i reconeixement.

CONTINGUT:

En sessions privades de 30 minuts, les idees i propostes dels assistents donen un gir substancial. Aplicant la seva experiència de més de 20 anys com a creatiu freelance per a empreses de primer nivell (Coca Cola, Ikea, Bimbo, etc... el sr. Torres ofereix de forma personal aquestes sessions des de 2011.

Sessions a càrrec de Pep Torres, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, 08760 Martorell).MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: Màxim 10 participants

INSCRIPCIONS: Inscripcions tancades 

  

    

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats