donem impuls a l'emprenedor!

CURIOSITY LAB by Pep Torres (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
15/03/2017 10:00 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

Workshop de Design Thinking per empreses (Conferència + taller creatiu)

CURIOSITY LAB: Workshop d'innovació empresarial

Curiosity Lab és un workshop d'innovació aplicada a l'àmbit empresarial. Una experiència a mig camí entre la xerrada TED, l'entreteniment, un laboratori de co-creació i un taller de negocis.
Més de 1000 assistents de diferents àmbits d'activitat ja han participat en aquesta experiència des de la seva posada en marxa a finals de 2014.

DATA:

Dia: 15 de març de 2017 
Horari: de 10.00 a 13.00 h  

DURACIÓ:

1 sessió de 3 hores

LLOC REALITZACIÓ:

Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

A QUI VA DIRIGIT:

Workshop adreçat a empreses i grups de treball
 

OBJECTIUS:

Aquesta experiència que permet:
- Establir sinergia entre departaments / equips
- Preparar l'empresa per a nous escenaris
- Resoldre reptes interns de manera creativa
- Impulsar una ctitud proactiva dins de l'equip
- Fomentar la comunicació interna

CONTINGUT:

Conferència sobre creativitat aplicada a l'empresa a càrrec de l'inventor, creatiu i escriptor Pep Torres. Descobriràs que no tot està inventat.

Durant el workshop es realitzarà una conferència sobre creativitat aplicada a l'empresa a càrrec de l'inventor, creatiu i escriptor Pep Torres. Descobriràs que no tot està inventat. A continuació es durà a terme un taller creatiu: dissenya un invent, aplicant tecnologia per solucionar el problema d'un grup social concret. Es tracta d'un dels workshops de Design Thinking més divertits que pots trobar.
Cada equip haurà d'idear i construir un invent automatitzat que sigui funcional i que solvent el retopropuesto. els equips presentaran la seva idea en públic (La presentació també puntua) El millor equip guanya un esplèndid premi.

Workshop a càrrec de Pep Torres, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, 08760 Martorell).


MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: Màxim 60 participants

INSCRIPCIONS:  Omplint el formulari  (Clicar sobre l'enllaç)

  

    

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats