donem impuls a l'emprenedor!

MENTORING EMPRESARIAL (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
31/12/2016 00:00 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

Mentoring consolidació d'empreses

DATA:

Dia: a determinar amb les empreses
Horari: a convenir  

DURACIÓ:

3 sessions 

LLOC REALITZACIÓ:

Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

A QUI VA DIRIGIT:

Adreçat a empreses 
 

OBJECTIUS:

- Conèixer com funcionen els models de negoci i la seva aplicación pràctica en la presa de decisions.

- Donar eines a l’empresari/emprenedor per reflexionar sobre el seu model de negoci i com millorar-lo

Agafant com a punt de partida una avaluació inicial de l’empresa i del seu model de gestió, el mentor i conjuntament amb l'empresa, detectaran aquelles àrees amb potencialitat real de millora. Aquestes àrees detectades, i la definició d’un pla d’acció per cadascuna d’elles constituirà un nou pla estratègic per a l’empresa, que us permetrà fer un pas endavant i millorar la vostra gestió

CONTINGUT:

Durant 3 sessions de treball individual per cada empresa, un mentor especialitzat d'INNIO Assessors us aportarà eines i recursos per tal de millorar i consolidar el vostre projecte empresarial. Aquest treball individual,  totalment confidencial i centrat amb la naturalesa i particularitats de cada empresa, permet obtenir molt bons resultat al treballar de forma específica en la situació de cada empresa. En són un bon exemple els 18 projectes empresarials que en van gaudir en l'edició de l'any 2016.

 

Mentoring  a càrrec de l'empresa INNIO Assessors,  a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, 08760 Martorell).


MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: Màxim 10 participants

INSCRIPCIONS:  Omplint el formulari  (Clicar sobre l'enllaç)

  

    

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats