donem impuls a l'emprenedor!

"Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees" (EMPRESES) Abrera

Formació per a empreses i emprenedors
08/06/2017 09:00 Promoció Econòmica Abrera (Edifici del Mercat Municipal)

Sessions d'acompanyament per a persones emprenedores

DATA:

Dia: 8 de juny de 2017
Horari: de 09.00 h a 14.00 h

DURACIÓ:

1 sessió de 5 h

ÀMBIT:

Idees de negoci

A QUI VA DIRIGIT:

El curs s’adreça a persones que estiguin en situació d’atur i que vulguin engegar el seu projecte empresarial. No és imprescindible que el tinguin ben definit.

OBJECTIUS:

L’objectiu de la jornada és experimentar la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i per afrontar de forma diferent la vida laboral.

CONTINGUTS:

- Aquesta activitat vol aportar alguns coneixements però sobretot vol crear un ambient agradable en el qual els participants es donin permís per aprofundir en el coneixement personal a través d’eines creatives que els permetin pensar noves alternatives laborals.


- Eines per treballar el coneixement personal:

  • Descobreix-te!
  • La graella d’oportunitats.

- Eines per treballar el coneixement de l’entorn:

  • Amb els ulls oberts.
  • El negoci del futur.

- Eines per buscar alternatives:

  • ...me la invento.
  • Com s’ho han fet?

- Malgrat en el curs cada participant podrà treure les pròpies idees, l’objectiu és que finalitzi havent experimentat algunes eines creatives i amb un millor coneixement de la seva habilitat creativa.
 

Curs a càrrec de Maria Batet Rovirosa a les instal·lacions de Promoció Econòmica (EDIFICI DEL MERCAT MUNICIPAL · C/ Martorell, 20, 1a planta 08630 ABRERA)

El cost d’aquesta formació és de  600€ ,  a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d'Abrera  . Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ: promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat o al telèfon 93 770 01 02

PLACES LIMITADES: (entre 7 y 15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats