donem impuls a l'emprenedor!

"10 coses ++ que els autònoms han de saber i ningú els hi explica" (EMPRESES) Sant Esteve Sesrovires

Formació per a empreses i emprenedors
20/06/2017 09:30 Aula Municipal de Formació (c/Gaudí, 5) de Sant Esteve Sesrovires

Sessions informatives

DATA:

Dies: 20 de juny de 2017
Horari: de 09.30 h a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 h

ÀMBIT:

Econòmica, financera i fiscal

A QUI VA DIRIGIT:

Sessió adreçada a persones emprenedores que están planificant el seu projecte empresarialo professional.Empresaris/àriesindividuals o professionalsautònoms/es amb la seva empresa jaen funcionament. Qualsevol personainteressada en aprofundir en diferentstemàtiques dels autònoms.

OBJECTIUS:

L’objectiu de la sessió és continuar aprofundint en la problemàtica del treball autònom, abordant deu noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadoraautònoma i que són necessàries que coneguin.

CONTINGUTS:

- Primera: autònom/a i les baixes. Saps quant cobraries si agafes una baixaper malaltia? I si és per accident de treball?.
-Segona: autònom/a i el descans per maternitat i paternitat. Saps comtramitar la baixa maternal o paternal?.
-Tercera: autònom/a i la jubilació. Saps quant has de cotitzar per cobrar lajubilació?.
-Quarta: autònom/a i el punt d’equilibri. Saps calcular quant has de facturarper no perdre diners?.
-Cinquena: el/l'autònom/a i el treball des de casa. Saps com pots treballardes de la teva llar? I quines despeses pots deduir-te?.
-Sisena: autònom/a i la morositat. Saps com pots recuperar l'IVA d'una
factura impagada?.
-Setena: autònom/a i les notificacions electròniques. Saps com activar lesnotificacions electròniques de l'Agència Tributària?.
- Vuitena: autònom/a i la contractació laboral. Saps quin és el contractelaboral més avantatjós si vols incorporar un/a treballador/a?.
- Novena: autònom/a i el conveni col.lectiu. Saps quin és el conveni col.lectiuque aplica a la teva activitat?.
- Desena: autònom/a i la llei de protecció de dades. Saps si tens obligació decomplir amb aquesta normativa?.

Curs a càrrec de Yolanda Presa Alamillos (consultora ypaformació), a l'Aula Municipal de Formació (c/Gaudí, 5) de Sant Esteve Sesrovires

El cost d’aquesta formació és de  440€,  a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de San Esteve Sesrovires. Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ: huertarm@sesrovires.cat o al telèfon 937759690 (Àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, c/ de l’Alba 2-4)

PLACES LIMITADES: (Entre 15 i 30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats