donem impuls a l'emprenedor!

Taller per a famílies: “El full de paper"

Xerrada
31/05/2017 17:30 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner

 

Taller per a famílies: Jugar, imaginar, crear, sentir, atrevir-se, compartir, pensar....

El proper 31 de maig a les 17.30 h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, orientarà a les famílies sobre com estimular des de casa la creativitat dels nostres fills/es i evitar que perdin la que tenen amb el Taller per a famílies “El full de paper”.

Aquesta conferència, emmarcada en el projecte educatiu “Cultura Emprenedora a l’Escola” del que participen enguany a Martorell les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada, és promoguda per les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona.

DATA:

Dia: 31 de maig de 2017
Horari: de 17.30 h a 18.30 h

A QUI VA DIRIGIT:

El taller per a famílies està adreçat a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és gratuït.

OBJECTIUS:

L’objectiu del taller és fer entendre a les famílies  la importància i necessitat d’educar, des de casam la mirada creativa dels nostres fills.
 

METODOLOGIA:

A partir d’una cosa tan senzilla com un full de paper, Maria Batet, la professora i entrenadora d’emprenedors, ens descobrirà diferents formes de buscar alternatives i possibilitats.

El taller dura aproximadament una hora i s’adreça a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és totalment gratuït.
 

Les famílies que ho necessitin disposaran d'un servei d'acollida pels seus fills durant  la conferència.


Curs a càrrec de MARIA BATET ROVIROSA, professora i entrenadora d’emprenedors, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

 

INSCRIPCIONS:  Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent FORMULARI ONLINE

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

 

    

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats