donem impuls a l'emprenedor!

“Les novetats de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom” (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Xerrada
29/01/2018 15:00 Centre Escoles Velles (Carretera de Barcelona núm 1 · 08740 Sant Andreu de la Barca)

Xerrada informativa


El passat dia 25 d’octubre, el Butlletí Oficial de l’Estat va publicar la Llei 6/2017, de 24 d’octubre, de Reformes Urgents del Treball Autònom, que recull una important bateria de mesures que incideixen directament en el dia a dia de les persones treballadores autònomes. Després de l’aprovació del text definitiu, es fa necessari plantejar aquesta xerrada informativa per donar a conèixer els canvis que ja operen i altres s'aveïnen i que impacten en un gran nombre de persones treballadores autònomes que conformen la major part del teixit empresarial català.
 

DATA: 29 de gener de 2018

Horari: de 15 a 16.30 h
 

DURACIÓ:

1 sessió de 1 h 30 min


A QUI VA DIRIGIT:

- Persones autònomes empresaris individuals i/o professionals independents, i/o empresaris/àries de microempreses i petites empreses, que estiguin interessades a saber la noves mesures de la propera llei de reforma del treball autònom, que li afecten directament.

- Qualsevol persona interessada en actualitzar el contingut de la nova norma.

OBJECTIU:

L’objectiu a aconseguir és que totes les persones assistents coneguin el contingut i l'abast de la nova bateria de mesures, que incideixen directament en l'esfera del treball autònom.

CONTINGUT:

1. Introducció.
2. Mesures en ordre a la cotització a la Seguretat Social:

  • Facilitació de la cotització i reducció de càrregues.
  • Foment i promoció del treball autònom.
  • Conciliació entre la vida familiar i la empresarial.
  • Millora de la cotització de les persones treballadores autònomes.

3. Mesures en ordre a la tributació davant l’Agència Tributària: aclarir la fiscalitat.
4. Altres mesures.

 

Curs a càrrec de Yolanda Presa Alamillos (Consultora YPA Formació), a les instal·lacions del Centre Escoles Velles (Carretera de Barcelona núm 1  08740 Sant Andreu de la Barca)

 

MÉS INFORMACIÓ:  nredondo@sabarca.cat o al telèfon 93 635 64 07

INSCRIPCIONS: Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

  

    

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats