donem impuls a l'emprenedor!

"Showroom financer: finançaments alternatius" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
15/02/2018 09:30 Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat)

Jornada finançament

DATA:

Dia: 15 de febrer de 2018
Horari: de 09.30 a 12.00 h

DURACIÓ:

1 sessió (2 h 30 minuts)

ÀMBIT:

Finançament

A QUI VA DIRIGIT:

Adreçat a,empreses amb projectes d’inversió o finançament

OBJECTIUS:

Els objectius principals de la sessió són donar a conèixer altres formes de finançament no bancàries.

El finançament és un punt clau en el desenvolupament de les nostres empreses.

Després  del greu tancament bancari sofert al país i al seu sistema financer tot i que  sembla que està millorant la situació, actualment trobar el mix òptim de finançament per a les empreses s'ha convertit en tot un repte i aconseguir-lo a través dels canals habituals, resulta complicat. No obstant, hi ha altres formes de finançament que cal conèixer i considerar per tal d'obtenir liquiditat.
Aquestes noves modalitats de finançament alternatiu al bancari suposen un aire fresc, i també noves oportunitats de finançament per al desenvolupament de les nostres PIMES. És en aquest marc que organitzem el present Showroom, en format participatiu. Els ponents explicaran algunes de les opcions de finançament, i atendran al final de la jornada  a les empreses si aquestes ho sol·liciten.

CONTINGUTS:

• 09.30 h. Recepció als assistents amb un Coffe Break

• 09.45 h. Benvinguda i presentació de la sessió

Sr. Dídac Solà. Regidor de Promoció econòmica d’Olesa de Montserrat.

• 10:00 h. ARBORIBUS: Préstecs de fins a 500.000 € fora de CIRBE, a preus competitius i sense notari. Sr. David Rodríguez.

• 10:30 h. Novicap. Plataforma anticip de factures.

Sr. Joan Rovira

• 11:00 h. Situació actual del finançament bancari.
Sr. Miquel Morató, consultor xarxa consultors Pimec

• 11:30 h. Cloenda i atenció personalitzada a empreses.
 

Taller a càrrec de PIMEC, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Cal Rapissa (Carrer Ample, 25, Olesa de Montserrat).
 

MÉS INFORMACIÓ:   promocio@olesademontserrat.cat  o al telèfon: 937780050 (Ext. 3622)

PLACES LIMITADES: (Entre 15 i 20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

  

    

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats