donem impuls a l'emprenedor!

"Introducció a les Patents i Marques per a autònoms, pimes i emprenedors" (EMPRESES) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
28/09/2018 10:00 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Sessions informatives

DATA:

Dies: 28 de setembre de 2018
Horari: de 10.00 h a 13.00 h

DURACIÓ:

1 sessió de 3 hores

ÀMBIT:

Innovació empresarial

A QUI VA DIRIGIT:

Persones emprenedores, autònoms i autònomes

OBJECTIUS:

En l'entorn econòmic actual els drets de Propietat Industrial s'han convertit en un pilar essencial, ja que una part important del valor de mercat d'una companyia ve determinat pels seus actius intangibles, en forma de patents, marques i dissenys. I al mateix temps les regles de joc per les quals es regeix el mercat exigeixen a les empreses protegir aquests instruments comercials i tecnològics per mantenir la seva posició de lideratge.

Per això l'objectiu bàsic d'aquest curs és oferir una visió general sobre els diversos tipus de títols de propietat industrial que poden registrar-se: patents, marques i dissenys industrials, tenint en compte les diferents legislacions que coexisteixen en l'àmbit nacional, comunitari internacional. D'aquesta forma l'assistent coneixerà quines eines existeixen per a la protecció de la innovació i podrà dissenyar estratègies per a la seva gestió.

CONTINGUTS:

- Diferenciar les diferents modalitats de propietat industrial que existeixen i conèixer algunes de les característiques dels processos que porten a la seva concessió.

- Establir la relació que presenten els dominis d'Internet amb la Propietat Industrial.

- Conèixer els mecanismes jurídics per a la protecció de la Propietat Industrial.

- Conèixer les diferents fonts d'informació a través d'Internet i els diferents serveis documentals que tema ofereix l'Oficina Espanyola de Patents i Marques.

 

Curs a càrrec de Jordi Farre Rodero, Juan Carlos Tejedor i Xavier Sanchiz Bosch (Associació d'Autònoms Dones iHomes Emprenedors de CatalunyaS.XXI (ADHEC), a les instal-lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 360 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell.  Es prega compromís d’assistència.
 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 15-30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats