donem impuls a l'emprenedor!

“Networking Franquícies” (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Xerrada
22/11/2018 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Jornada Networking

DATA:

Dia: 22 de novembre de 2018
Horari: de 09.30 a 13.00 h

DURACIÓ:

1 sessió (3 h 30 minuts)

ÀMBIT:

Networking

A QUI VA DIRIGIT:

El Networking representa un espai de trobada entre persones emprenedores y empresaris que ofereixen el seu model de negoci en règim de franquícia. 


OBJECTIUS:

L'objectiu principal de la jornada és que les persones emprenedores coneguin i observin models de negoci que ja funcionen. Unir-se a una xarxa de franquícies els pot estalviar temps i errors alhora que es dona accés als beneficis d’emprendre en xarxa: avantatges competitives, accés a tecnologia, més recursos de màrqueting, etc.  Així com també incrementar la xarxa de contactes professionals i generar noves sinergies.

Es preten apropar a les persones emprenedores les oportunitats que els hi poden representar les franquícies avui existents. 

 

METODOLOGIA:

A través d’una sessió dinamitzada volem assegurar que l’experiència i la participació del assistents sigui activa i efectiva, afavorint el coneixement del model de franquícia.

En aquesta ocasió comptarem amb la ponència a càrrec d’Alberto Rodilla, jove empresari especialista en màrqueting vendes i neurociència. Dirigeix diverses empreses, tasca que combina amb l'assessorament de grans companyies en les àrees d'innovació i estratègia. També participaran vuit franquícies de diferents sectors a les que podrem conèixer i amb les que podrem interactuar (alimentació, restauració, botiga de moda, consultoria, forns de pà, productes ecològics, animals de companyia, llibreries, cosmètica..etc..)

Comptarem amb la participació de les següents franquícies ja consolidades:

 • INNER NATURE (Venda d'alimentació natural, complements dietètics/alimentaris, cosmètica natural)
   
 • TOGROWFY (Assessorament financer per a empreses)
   
 • TERRANOVA (Botiga d'animals i mascotes, alimentació animal)
   
 • STREET FOODLE (Servei de restaurant i take away)
   
 • MIDAS (Manteniment integral de l'automòbil)


I mes franquícies encara per confirmar!

PROGRAMA:

09.30 h. Recepció d’assistents.

10.00 h. Presentació i benvinguda.

10.10 h. “Les 5 CO de l’economia: compartir, co-crear, col·laborar, connectar i conèixer”, per Alberto Rodilla.

10.25 h. Exposició de les franquícies assistents. Esmorçar i Networking dinamitzat per Alberto Rodilla.

13:00 h.  Fi de la jornada.

 

MÉS INFORMACIÓ: echacon@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 60-80 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

  

    

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats