donem impuls a l'emprenedor!

"Gestió de grups i lideratge d'equips" Miquel A. Oliva (ACCELERA MARTORELL)

Formació per a empreses i emprenedors
15/11/2018 17:00 Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA)

Sessions de formació empresarial programades dins el projecte “ACCELERA MARTORELL” obertes també a persones emprenedores i empreses que vulguin participar

Formació Empresarial 

DATA:

Dia:    15 de novembre de 2018
Horari: de 17 a 21 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 hores

ÀMBIT:

Gestió d'equips

PONENT:

Miquel Angel Oliva, expert en Creativación (Creatividad x Innovación) i Manager Director de NOVAGROUP 

A QUI VA DIRIGIT:

Participants “ACCELERA MARTORELL”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció i al públic en general, empreses i persones emprenedores interessades en l'àmbit d'aquesta jornada.

OBJECTIUS:

L'objectiu de la jornada és desenvolupar les pròpies habilitats i competències com a líder a partir de la pràctica diària en l'entorn laboral. Desenvolupar les competències pròpies dels directius per gestionar un equip de persones i analitzar el propi estil de comandament aprenent a gestionar un lideratge eficaç.

CONTINGUTS:

http://acceleramartorell.cat/


Curs a càrrec de Miquel Angel Oliva, Manager Director de NOVAGROUP, a les instal·lacions del Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA) (c/ Manuel Gallardo s/n · 08760 Martorell)

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 10-25 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  TANCADES

 

  

 

    

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats