donem impuls a l'emprenedor!

"Elevator Pitch: Presentació de la meva idea" Jordi Puigdellívol (ACCELERA MARTORELL)

Formació per a empreses i emprenedors
05/12/2018 17:00 Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA)

Sessions de formació empresarial programades dins el projecte “ACCELERA MARTORELL” obertes també a persones emprenedores i empreses que vulguin participar

Formació Empresarial 

DATA:

Dia:    5 de desembre de 2018
Horari: de 17 a 21 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 hores

ÀMBIT:

Comunicació

PONENT:

Jordi Puigdellívol, expert en innovació, emprenedoria, models de negoci i estratègia 

A QUI VA DIRIGIT:

Participants “ACCELERA MARTORELL”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció i al públic en general, empreses i persones emprenedores interessades en l'àmbit d'aquesta jornada.

OBJECTIUS:

Taller amb l’objectiu per una banda de sensibilitzar sobre la importància de l’elevator pitch per transmetre de forma breu i eficaç la proposta de valor de la nostra idea i aconseguir captar l’atenció del nostre interlocutor. Per altra banda, donar els coneixements i eines per treballar i millorar l’elevator pitch a través de tècniques de visual thinking, així com també a través de gravacions de vídeo.

CONTINGUTS:

http://acceleramartorell.cat/


Curs a càrrec de Jordi Puigdellívol (SHERPA), a les instal·lacions del Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA) (c/ Manuel Gallardo s/n · 08760 Martorell)

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 10-25 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

 

  

 

    

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats