donem impuls a l'emprenedor!

"Marques i Patents: Protegir el meu producte i/o servei" Ignasi Espiell (ACCELERA MARTORELL)

Formació per a empreses i emprenedors
13/12/2018 17:00 Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA)

Sessions de formació empresarial programades dins el projecte “ACCELERA MARTORELL” obertes també a persones emprenedores i empreses que vulguin participar

Formació Empresarial 

DATA:

Dia:    13 de desembre de 2018
Horari: de 17 a 19 h

DURACIÓ:

1 sessió de 2 hores

ÀMBIT:

Marques i Patents

PONENT:

Ignasi Espiell, Agent Europeu de Patents, Agent de la Propietat Industrial, Enginyer i advocat especialitzat en Propietat Industrial, de R. VOLART PONS Y CIA

A QUI VA DIRIGIT:

Participants “ACCELERA MARTORELL”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció i al públic en general, empreses i persones emprenedores interessades en l'àmbit d'aquesta jornada.

OBJECTIUS:

Jornada amb l'objetiu d'oferir una visió general sobre els diversos tipus de títols de propietat industrial que poden registrar-se: patents, marques i dissenys industrials, tenint en compte les diferents legislacions que coexisteixen en l'àmbit nacional, comunitari internacional. D'aquesta forma l'assistent coneixerà quines eines existeixen per a la protecció de la innovació i podrà dissenyar estratègies per a la seva gestió.

CONTINGUTS:

http://acceleramartorell.cat/


Curs a càrrec de Ignasi Espiell de VOLART PONS Y CIA, a les instal·lacions del Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA) (c/ Manuel Gallardo s/n · 08760 Martorell)

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 10-25 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

 

  

 

    

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats