donem impuls a l'emprenedor!

"Prevenció Riscos Laborals sector Construcció 20h" (ATURATS)

Formació per a aturats
10/12/2018 09:00 Sala Conferències Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Formació Fundació Laboral de la Construcció

DATA:

Dia: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018
Horari: de 09.00 h a 13.00 h

DURACIÓ:

4 sessions de 5 h (20 hores totals)

ÀMBIT:

Sector construcció

A QUI VA DIRIGIT:

Formació adreçada  a persones usuàries dels Serveis Locals d'Ocupació en situació d'atur i/o persones del  sector de la construcció que necessitin adquirir, desenvolupar i millorar les seves competències.

 

OBJECTIUS:

Formar l'alumne perquè adquireixi els coneixements bàsics en matèria de prevenció de riscos laborals en la construcció, que han de disposar els que desenvolupin activitats en les empreses emmarcades en l'àmbit d'aplicació del Conveni General del Sector de la Construcció.

METODOLOGIA:

Es tracta d'un curs en el qual el formador exposa els continguts partint, amb caràcter general, de situacions de treball relatives a l'ofici de "Obra".
D'altra banda, es plantegen supòsits pràctics relacionats amb els continguts exposats, en què el formador incentivarà la participació del alumnes.
D'aquesta manera, partint dels coneixements previs adquirits, l'alumne:
- Identificarà els riscos derivats de l'ofici "Obra".
- Adquirirà coneixements sobre les tècniques preventives específiques per evitar o reduir riscos.

Continguts

CERTIFICACIÓ:

Al final de l'acció formativa l'alumne rebrà, en el cas d'haver estat qualificat com APTE, un diploma acreditatiu de la formació realitzada expedit per la Fundació Laboral de la Construcció. Cas de NO SER APTE, l'alumne rebrà un certificat de participació en el curs expedit, igualment, per la Fundació Laboral de la Construcció, sempre que hi hagi satisfet el requisit d'assistència a les classes.
Així mateix, a través d'aquesta acció formativa, el treballador podrà sol·licitar la Targeta Professional de la Construcció (TPC).

 

Curs a càrrec de La Fundación Laboral de la Construcción a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).
 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: (15 participants)  Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: Omplir aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l'enllaç)

 

Amb el suport:
 

  

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats