donem impuls a l'emprenedor!

“Networking Empresarial:Transformació Digital & Indústria 4.0. Estàs preparat?” (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
13/12/2018 09:30 Auditori “El Casal d’Olesa“

Jornada Networking

DATA:

Dia: 13 de desembre de 2018
Horari: de 9.30 h a 14.00 h

DURACIÓ:

1 sessió (4 h 30 minuts)

ÀMBIT:

Dinàmiques de Networking

A QUI VA DIRIGIT:

Sessió adreçada  a perfils de Startups, Autònoms, Micropime, Petita i Mitjana empresa. Comptarem amb la presència d'uns 200 empresaris de diferents sectors. Les activitats son perfectes per qualsevol professional que necessita incrementar la seva xarxa de contactes d’una manera eficaç i dinàmica. Així com també per a tots els interessats en els nous reptes i oportunitats que ens planteja l'anomenada Indústria 4.0 i la transformació digital.

OBJECTIUS:

  • Generar negoci i relacions qualitatives per tal de detectar noves oportunitats i definir noves col•laboracions d'èxit.
  • Desenvolupar nous contactes, en un ambient òptim i dinamitzat.
  • Conèixer de la mà d'experts i institucions, si la vostra empresa es troba preparada per als reptes i oportunitats que suposa la Indústria 4.0.

 

METODOLOGIA:

Taula de debat amb experts i institucions sobre la Indústria 4.0 dirigida per APAE, a través de la qual podrà conèixer si la vostra empresa o negoci es troba preparat per afrontar aquest gran canvi que ja es troba present entre nosaltres, i que afecta directament o indirectament no només a les grans empreses, sinó també a les mitjanes i petites empreses. 

En aquesta taula de debat comptarem amb Empresaris de Primera Línia a Catalunya com:

Sr. Josep Mª Pujol President de FICOSA
Sr. Xavier Riba Director Territorial en Catalunya de INNOVAE
Sr. Xavier García Director General de SCHUNHK Intec
Sr. Pere Grive--Ayguade director general d’ IDISC INFORMATION TECHNOLOGIES S.L.
Sr. Ignacio Sancho Gerente de ventas de KUKA Robots IBÉRICA
Sr. Joan Guasch Senior Advisor Industry 4.0 – Eurecat
Sr. Toni Cabal  Gerent de l’empresa FRAGRANCE SCIENCE


Com ho veuen els diferents actors, Institucions, Ajuntaments, Empresaris, Formadors. Quins ajuts i propostes planteja'n les administracions?, com ho veuen els petits i mitjans empresaris?, i la Formació?, quin paper hi juga?, startups i autònoms, tenen la mentalitat adequada? i tenen l'economia necessària?. Institucions i Empreses debatran diferents punts de vista sobre el tema.

Networking entre empresaris, emprenedors i autònoms seguint la metodologia APAE, amb un Speed Networking on a manera de cites ràpides, i de forma dinàmica i directa, s'aconsegueix establir un primer contacte, i establir connexions ràpidament, veient els avantatges d'ampliar la zona de contactes , obtenir referències i aconseguir recomanacions.
Seguit d'un Networking Lliure, on un cop ja ha tingut aquest contacte inicial i s'han realitzat les degudes presentacions, és moment de parlar amb aquells amb els que encara no s'ha parlat, seguir establint connexions més profundes en vista d'una nova reunió amb qui ja hem establert connexió o conèixer més a detall futures possibilitats de col•laboració.

 

PROGRAMA:

9:30h  Recepció i Acreditacions.

10:00h  Obertura i Parlaments per part de les Autoritats.

10:45h  Taula de debat: “La Transformació Digital & Industria 4.0”. Debatrem amb les institucions i amb empresaris com estan afrontant aquests canvis.

11:45h  Coffee Break.

12:00h  NETWORKING Connexió entre empresaris. Networking dirigit per APAE + Sorteig de Regals entre els assistents.

14:00h  Cloenda i Obsequi de Catering Final per als assistents.

 

MÉS INFORMACIÓ:   promocio@olesademontserrat.cat  o al telèfon: 937780050 (Ext. 3622)

PLACES LIMITADES: (150 participants)  Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

  

    

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats