donem impuls a l'emprenedor!

"Transformació digital i l'Internet de les coses" Teresa Garriga (ACCELERA MARTORELL)

Xerrada
29/11/2018 17:00 Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA)

Sessions de formació empresarial programades dins el projecte “ACCELERA MARTORELL” obertes també a persones emprenedores i empreses que vulguin participar

Formació Empresarial 

DATA:

Dia:    29 de novembre de 2018
Horari: de 17 a 21 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 hores

ÀMBIT:

Noves tecnològies / Innovació

PONENT:

Teresa Garriga, digital coach

A QUI VA DIRIGIT:

Participants “ACCELERA MARTORELL”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció i al públic en general, empreses i persones emprenedores interessades en l'àmbit d'aquesta jornada.

CONTINGUTS:

Ponència sobre la Transformació digital i l’Internet de les coses.
Començarem parlant de tecnologies, de les seves aplicacions, i del potencial de la connexió entre elles, i seguirem exposant especialment la transformació digital des de la perspectiva de les persones (TDPP) com a factor fonamental.

Tot i això ens enfocarem en les forces que mouen la transformació digital actual i veurem que entendre-les són la clau per apalancar-nos (influència, impuls i força) en la nostra activitat o projecte.

Ens cabussarem en les tendències de la transformació digital en l’automoció, i com el social web és una font crítica per desenvolupar-nos en aquest sector amb èxit.

http://acceleramartorell.cat/


Curs a càrrec de Teresa Garriga, a les instal·lacions del Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA) (c/ Manuel Gallardo s/n · 08760 Martorell)

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 10-20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

 

  

 

    

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats