donem impuls a l'emprenedor!

"Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees" (EMPRESES) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
22/10/2019 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Sessions d’acompanyament per a persones emprenedores

DATA:

Dia: 22 d’octubre de 2019
Horari: de 09.30  a 14.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 5 h

ÀMBIT:

Idees de negoci

A QUI VA DIRIGIT:

El curs s’adreça a persones que estiguin en situació d’atur i quevulguin engegar el seu projecte empresarial. No és imprescindible queel tinguin ben definit.

OBJECTIUS:

L’objectiu de la jornada és experimentar la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i per afrontar de forma diferent la vida laboral.

CONTINGUTS:

- Aquesta activitat vol aportar alguns coneixements però sobretot vol crear unambient agradable en el qual els participants es donin permís per aprofundiren el coneixement personal a través d’eines creativesque els permetinpensar noves alternatives laborals.
- Eines per treballar el coneixement personal:
    • Descobreix-te!
    • La graella d’oportunitats.
- Eines per treballar el coneixement de l’entorn:
    • Amb els ulls oberts.
    • El negoci del futur.
- Eines per buscar alternatives:
    • ...me la invento.
    • Com s’ho han fet?
- Malgrat en el curs cada participant podrà treure les pròpies idees, l’objectiués que finalitzi havent experimentat algunes eines creatives i amb un millorconeixement de la seva habilitat creativa.

Curs a càrrec de Maria Batet Rovirosa, a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 600€, a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i  l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.


MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplir aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l'enllaç)
 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats