donem impuls a l'emprenedor!

"Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Troba oportunitats on altres veuen adversitats. Resiliència Motivadora" (ATURATS)

Formació per a aturats
16/09/2019 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Tallers d’orientació laboral

DATA:

Dies: 16 i 17 de setembre de 2019
Horari: de 09.30 a 14.30 h

DURACIÓ:

2 sessions de 5 hores (10 hores)

A QUI VA DIRIGIT:

Persones que no tenen clar el seu objectiu professional

OBJECTIUS:

Que cadascú trobi recursos per fer front a les dificultats i ser resilient a partir d’una actitud positiva, d’obertura al canvi, d’ampliar perspectives, d’enfocar solucions i sobretot de ser conscient de la responsabilitat individual i compromís necessaris per passar a l’acció i aconseguir-ho

CONTINGUTS:

• Quina és la teva actitud davant l’adversitat?
• Què és la resiliència?
• En què et bases a l’hora de trobar solucions?
• Què fas si la vida et dóna llimones?
• Com ampliar perspectives i ser més creatiu?
• Tendències i Oportunitats.
• Reinventar-se.
• Conclusions.

METODOLOGIA:

Taller eminentment pràctic i interactiu: presentació en powerpoint que inclou vídeoclips, contes, exercicis individuals/grup i col•loqui.

Curs a càrrec de Roser Sellès Puig (Coaching & PNL.), a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 950 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

 

Amb el suport:

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats