donem impuls a l'emprenedor!

"Aprèn a fer fulls de càlcul senzills amb excel" (ATURATS)

Formació per a aturats
04/11/2019 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Tallers d’Alfabetització digital 

DATA:

Dies:  4, 5, 6, 7 i 8 de novembre de 2019
Horari: de 09.30 a 14.30 h

DURACIÓ:

5 sessions de 5 hores (25 hores)

A QUI VA DIRIGIT:

Persones que requereixen el suport i recolzament d’una persona experta per assolir els nivells bàsics en l’ús d’aquesta eina.

OBJECTIUS:

Aprendre el funcionament bàsic de l’eina de càlcul de Microsoft Office Excel.

CONTINGUTS:

• Què és un full de càlcul. L’entorn de treball i la seva personalització, manipulació de fitxers, funcionament bàsic.
• Donar format a un full de càlcul treballar amb el full de càlcul (modificar la mida de les cel•les, afegint files i/o columnes, inserint elements, canvis de format, treball amb els diferents fulls...
• Realitzar càlculs, introduint operacions bàsiques. Funcions bàsiques.
• Possibilitat de realitzar cerques i substitucions de contingut dins d’un full de càlcul, l’ordenació del contingut, l’auto emplenat mitjançant series de contingut.
• Inserir i modificar diferents elements gràfics: Taules, imatges.
• Creació de gràfics. Modificació del disseny.
• Imprimir documents. Presentació dels continguts.

METODOLOGIA:

En la impartició es fa ús d’estratègies didàctiques actives, que pretenen fomentar l’aprenentatge perdescobriment. Les sessions es plantegen al voltant de la realització d’exercicis acompanyats per una exposició dels conceptes claus.

Per a facilitar diferents ritmes d’aprenentatge a l’aula, és facilitarà un tutorial així com material didàctic per seguiment de les sessions. Complementàriament, es dotarà al curs de l’espai virtual d’aprenentatge (elearning platform PHRO) on es podrà accedir als propis continguts del curs, així com obtenir altres recursos, que facilitin interessos individuals sobre l’aprenentatge en aquest programa.

A l’inici es facilitarà als assistents un dossier guia amb la presentació dels continguts tractats, amb l’objectiu de poder dur a terme la transferència del coneixement. Es facilitarà un qüestionari, amb la finalitat de obtenir un report de la pròpia sessió, i que alhora servirà com a valoració del desenvolupament i propostes de millora.

 

Curs a càrrec Victor Pèrez /Juan Carlos Godoy / Manuela Monterroso / Clara Sampe (P.H.R.O. TRAINING CONSULTANTS & PARTNERS,S.L.), a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 1500 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 /  Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: TANCADES

 

Amb el suport:

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats