donem impuls a l'emprenedor!

"Assessorament en transformació digital" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
A convenir

Assessorament en transformació digital 

DATA:

Dia: fins 31 de desembre de 2023
Horari: A concretar

DURACIÓ:

Màxim 4 sessions d’1 hora en 4 mesos

ÀMBIT:

Empresarial

A QUI VA DIRIGIT:

Empreses

CONTINGUTS:

Segons estudis de consultories empresarials, prop del  80% de les pimes fracassen durant els seus primers 5 anys de vida. Mitjançant un acompanyament i seguiment personalitzat amb un assessor especialitzat, analitzant la informació disponible, i prenent les decisions correctes, augmenten les possibilitats de sostenibilitat i èxit empresarial.

• Programa trimestral o semestral amb un màxim de cinc sessions
• Sessions mensuals de seguiment
• Assessorament sobre organització empresarial, màrqueting i vendes, comunicació i relacions públiques, etc.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Contactant amb el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament corresponent.  

 

 

  

 

   

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats