donem impuls a l'emprenedor!

"Mentoring empresarial" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
A convenir

Mentoring empresarial 

DATA:

Dia: de Abril 2019 a Març de 2020
Horari: A concretar

DURACIÓ:

Màxim 12 sessions d’1 hora durant 1 any

ÀMBIT:

Mentoring 

A QUI VA DIRIGIT:

Persones emprenedores i empreses

CONTINGUTS:

El Mentoring és una metodologia d’acompanyament personalitzat mitjançant la qual empresaris i professionals comparteixen la seva experiència, amb l’objectiu d’ajudar als emprenedors a desenvolupar les seves competències, per a consolidar i fer créixer els seus negocis. Durant el Mentoring amb les sessions periòdiques, es fa una transmissió informal del coneixement, el capital social i el suport psicosocial rellevant per al treball, la carrera o el desenvolupament professional de la persona i/o empresa que ho fa.

  • Programa anual
  • Sessions mensuals de seguiment
  • Mentoring sobre organització empresarial, màrqueting i vendes, comunicació i RRPP, transformació tecnològica de l’empresa i productivitat, etc.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Contactant amb el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament corresponent.  

 

 

  

 

   

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats