donem impuls a l'emprenedor!

"Mentoring empresarial" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
A convenir

Mentoring empresarial 

DATA:

Dia: de Abril 2019 a Març de 2020
Horari: A concretar

DURACIÓ:

Màxim 12 sessions d’1 hora durant 1 any

ÀMBIT:

Mentoring 

A QUI VA DIRIGIT:

Persones emprenedores i empreses

CONTINGUTS:

El Mentoring és una metodologia d’acompanyament personalitzat mitjançant la qual empresaris i professionals comparteixen la seva experiència, amb l’objectiu d’ajudar als emprenedors a desenvolupar les seves competències, per a consolidar i fer créixer els seus negocis. Durant el Mentoring amb les sessions periòdiques, es fa una transmissió informal del coneixement, el capital social i el suport psicosocial rellevant per al treball, la carrera o el desenvolupament professional de la persona i/o empresa que ho fa.

  • Programa anual
  • Sessions mensuals de seguiment
  • Mentoring sobre organització empresarial, màrqueting i vendes, comunicació i RRPP, transformació tecnològica de l’empresa i productivitat, etc.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Contactant amb el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament corresponent.  

 

 

  

 

   

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats