donem impuls a l'emprenedor!

"Altres assessoraments" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
A convenir

Assessorament per a empreses i emprenedors


DATA:

Dia: fins 31 de desembre de 2023
Horari: A concretar

DURACIÓ:

Màxim 3 sessions d’1 hora

ÀMBIT:

Variat

A QUI VA DIRIGIT:

Persones emprenedores i empreses

CONTINGUTS:

  • Consultoria laboral: Revisió de polítiques laborals. Anàlisi de contractes. Anàlisi d'aspectes amb anticipació, dels autònoms de la societat (socis treballadors).
  • Consultoria econòmica: Determinació de punt d'equilibri. Anàlisi d'estats comptables.
  • Consultoria empresarial: Anàlisi de processos administratius. Auditories operatives i comptables. Definició de nivells d'estoc mínim. Assessorament en la definició del millor sistema informàtic de gestió administrativa.
  • Necessitat d'adequació al Règim General de Protecció de Dades (RGPD), consultoria sobre protecció de marques i propietat intel·lectual.
  • Protecció de marques i propietat intel·lectual.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Contactant amb el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament corresponent.  

 

 

  

 

   

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats