donem impuls a l'emprenedor!

"La tercera edat: Un nou mercat en expansió" (EMPRESES) Martorell [TELEFORMACIÓ]

Formació per a empreses i emprenedors
17/09/2020 10:00 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Sessions d'acompanyament per a persones emprenedores

TELEFORMACIÓ

DATA:

Dies: 17 i 18 de setembre de 2020

Horari: de 10 a 12h

DURACIÓ:

2 sessions de 2 h (4 hores totals)

ÀMBIT:

Idees de negoci

A QUI VA DIRIGIT:

Sessió adreçada a persones emprenedores que volen treballar en el sector serveis a les persones.

OBJECTIUS:

Introduir els nous models assistencials centrats en la persona. Potenciar idees de negoci que giren al voltant de donar servei a persones grans.

 

CONTINGUTS:

• Analitzar el sector de la tercera edat i la seva realitat actual (incloent la COVID19)
• Analitzarem possibles models negoci segons aquestes necessitats: Exemples de l’aplicació de la tecnología en el sector, el funcionament ACP, etc.
• Explicació de com desenvolupar un pla de negoci tenint en compte tots els factors treballats en la formació. Es farà servir el model Canvas.

 

Curs a càrrec de Xavier Tovar  Morales (Society and Neurobusiness Experience, SL), a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 480 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.
 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplir aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l'enllaç)
 

Amb el suport:

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats