donem impuls a l'emprenedor!

"Negocis locals: Com atraure clients de proximitat per Internet" (EMPRESES) Olesa de Montserrat [TELEFORMACIÓ]

Formació per a empreses i emprenedors
03/11/2020 14:30 Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat)

Sessions informatives

TELEFORMACIÓ Plataforma ZOOM
 

DATA:

Dies: 3 i 5 de novembre de 2020
Horari: de 14.30 a 16.30 h

DURACIÓ:

2 sessions de 2 h (4h en total)

ÀMBIT:

Màrqueting i comercialització

A QUI VA DIRIGIT:

Qualsevol negoci que orienti els seus productes o serveis a un entorn de proximitat, ja sigui dins de la mateixa població o d’àmbit comarcal. Petites empreses, botigues, comerços, assessories, tallers, etc…

OBJECTIUS:

Moltes de les cerques que els usuaris fan a Internet tenen un objectiu de proximitat i aquest nombre encara és més gran quan les cerques es fan des d’un dispositiu mòbil. Per ser trobats no n’hi ha prou amb tenir una web, cal portar a terme una sèrie d’accions dins i fora del web per aparèixer de forma eficaç.
L’objectiu d’aquesta sessió és dotar a les empreses, botigues i negocis locals d’eines per atraure als seus potencials clients mitjançant Internet amb una estratègia Social, Local i Mòbil:
-Conèixer els punts clau per a una bona estratègia local.
-Veure quins aspectes cal tenir en compte per a que el web tingui visibilitat en la zona geográfica on l’empresa desenvolupi la seva activitat i/o ofereixi els seus serveis.
- Saber com utilitzar les xarxes socials a nivell local.
- Identificar l’estratègia de paraules clau més adequada per a la promoció local.
- Saber com fer publicitat local efectiva a Internet.
- Aprendre a fer un anàlisi comparatiu de competidors locals a Internet.
- Aprendre a mesurar els resultats de l’evolució del posicionament.

CONTINGUTS:

- Principis generals d’una estrategia SoLoMo (Social, Local, Mòbil).
- Com saber què està fent el meu competidor a Internet.
- El web. Què cal tenir en compte. Aspectes tècnics i qualitat dels continguts.
- Eines per identificar quines paraules s’utilitzen per cercar a Internet l’activitat o els serveis que ofereix l’empresa.
- Optimització de GoogleMaps.
- Publicitat local a Internet.
- Les xarxessocials en entorns locals.
- Mesura dels resultats amb Google Analytics.
- Cas d’èxit

Curs a càrrec de Jordi Argelich Pino (consultora Compa Tic, SL), a les instal•lacions del Departament de Promoció Econòmica d’Olesa de Montserrat (Carrer Ample 25 – Edifici Cal Rapissa, Olesa de Montserrat).

El cost d’aquesta formació és de 480 €, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat. Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ: promocio@olesademontserrat.cat o al telèfon 937780050 ext.3600

PLACES LIMITADES (Entre 15 i 30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats