donem impuls a l'emprenedor!

"Alfabetització i informàtica" (FOAP 2020)

Formació per a aturats
06/10/2021 09:00 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

Módul de formació transversal

 

HORARI I DURADA:

Dates:  6, 8, 13, 15 i 19 d'octubre de 2021

Durada: 25 hores totals 

Horari:  de 9.00 h a 14.00 h

 

FAMÍLIA PROFESSIONAL:

Internet
 

 

OBJECTIUS:

Obtenir i processar informació en un ordinador, utilitzant les funcions bàsiques de les aplicacions informàtiques d’oficina i dels serveis i protocols propis d’una xarxa Intranet/Internet: world wide web, correu electrònic, videoconferències, fòrums de discussió i xerrades.

Perfil d’entrada de l’alumnat:

  • Nivell de Formació mínim: Formació Bàsica
  • Disponibilitat horària. Assistència obligatòria
  • Motivació envers les ocupacions a realitzar
  • Majors de 16 anys
  • Situació laboral: Estar inscrit/a com a DONO a l’Oficina de Treball del SOC (OTG) abans de l’inici del curs. Cal tenir actualitza la inscripció..

El curs s’adreça prioritàriament a persones aturades, tot i que també hi poden accedir persones que estiguin en actiu. En els dos casos, cal està inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.


MODULS QUE COMPOSEN EL PROGRAMA:

Mòdul nº 1
Iniciació a la informàtica
Objectiu: Utilitzar les funcions bàsiques d’un dispositiu digital, diferenciant els elements del mateix per emprendre tasques senzilles de processament i obtenció de la informació i discernir els tipus d’aplicació a utilitzar en funció de la tasca  a desenvolupar
Durada: 15 hores

Mòdul nº 2 
Internet: protocols, serveis i aplicacions
Objectiu: Diferenciar tots i cadascú dels protocols, serveis i aplicacions d’Internet, fent servir les funcions principals de cadascú dels serveis. 
Durada: 10 hores
 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Màxim 15 participants)

PREINSCRIPCIONS: Omplir aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l'enllaç)

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats