donem impuls a l'emprenedor!

"Big Data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes" (EMPRESES) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
19/10/2021 09:30 [TELEFORMACIÓ] Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Sessions d’acompanyament per a persones emprenedores

TELEFORMACIÓ

 

DATA:

Dies: 19 i 21 d’octubre de 2021

Horari: de 9.30 a 13.30 h

DURACIÓ:

2 sessions de 4h (8 hores totals)

ÀMBIT: 

Idees de negoci

A QUI VA DIRIGIT:

El curs s’adreça a persones emprenedores que vulguin aprofitar les oportunitats que apareixen en l’entorn competitiu, així com a reaccionar de manera anticipada als competidors, als canvis que es produeixen, en base a l’explotació del Big Data I les Dades Obertes.

OBJECTIUS:

- Permetre als participants identificar, per mitjà del Big Data i es Dades Obertes, les oportunitats de negoci que es poden generar dins el gran volum de dades accessibles per Internet.
- Dotar de les pautes metodològiques i d’un conglomerat d'eines i de programari opensource (gratuït o de baix cost) eminentment pràctic que li permetin fer-ho de manera senzilla, automàtica, i sense cost o a un cost molt baix..

CONTINGUTS:

Sessió 1

• Objectius:

- Identificar què és i quines son les oportunitats del Big Data i les Dades Obertes per les persones emprenedores, identificar quines son les fonts d’informació clau disponibles per l’entorn concret del negoci, seleccionar les més adients i a gestionar l’accés als recursos d’informació disponibles.

Continguts:

- Big Data I Dades Obertes, què són i com se li pot treure profit.
- Recursos d’informació de l’entorn competitiu (empresarial, financer, sectorial i de mercats, científic i tecnològic, patents i marques, subvencions, concursos públics, etc.).
- Eines i estratègia per vigilar oportunitats i amenaces de l’entorn competitiu (paraules clau, cercadors temàtics, base de dades, alertes, etc.).

Sessió 2

• Objectius:

- Identificar, entendre i practicar les diferents eines i metodologies per monitorar i capturar de manera automàtica les informacions rellevants de l’entorn amb recursos opensource gratuïts o de baix cost, i a utilitzar-les per identificar qualsevol oportunitat o amenaça que aparegui en el seu entorn competitiu.

• Continguts:

- Captura totes les informacions que t’interessen. Eines opensource de captura de dades automàtiques (RSS, alertes, watchers, etc.).
- Processa i analitza oportunitats i amenaces. Eines opensource de processat i anàlisi de dades automàtiques (quadres de comandament, processat automàtic d’informacions, potions, etc.).
- Sintetitza, difon i extreu valor de la vigilància. Eines opensource de síntesi i distribució d’informacions.

 

Curs a càrrec de Xavier Gallardo Rodríguez (Novatec Advisors, S.L), gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 960€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.
 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

Amb el suport:

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats