donem impuls a l'emprenedor!

"Autònom/a: Aprèn a fer el Compte de Resultats per gestionar el teu negoci" (EMPRESES) Sant Andreu de la Barca

Formació per a empreses i emprenedors
26/04/2021 14:30 [TELEFORMACIÓ] Centre Escoles Velles (Carretera de Barcelona núm 1 • 08740 Sant Andreu de la Barca)

Tallers de consolidació i creixement d'empreses

TELEFORMACIÓ

Us oferim aquesta formació  en streaming, és a dir, formació retransmesa en directe i que es podrà realitzar des d'on es vulgui. Aquesta sessió de formació ("Webinars") es realitzarà en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol curs, i el dia abans de la formació l’alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma d'streaming "ZOOM" necessari per a la realització del Webinar.

 

DATA:

Dies: 26 i 28 d’abril i 3 i 5 de maig de 2021

Horari: de 14.30 h a 16.30 h

DURACIÓ:

4 sessions de 2 h (8 hores totals)

ÀMBIT:

Econòmica, financera i fiscal

A QUI VA DIRIGIT:

El curs s'adreça a persones empresàries individuals de qualsevol sector que vulguin millorar els coneixements i capacitats per a lagestió empresarial.

OBJECTIUS:

El taller té com a objectiu general ajudar a la persona empresària individual a realitzar el Compte de Resultats mensual de la seva empresa amb una eina fàcil i pràctica per analitzar els ingressos i despeses i valorar la viabilitat econòmica del seu negoci.
- Els objectius específics són:

* Analitzar les línies de negoci.
* Valorar els costos directes per producte o servei i els costos d’estructura.
* Crear el compte de resultats mensual.
* Analitzar les ràtios de gestió.
* Projectar el compte de resultats a un any vista per prendre decisions sobre la gestió.

CONTINGUTS:

Sessió 1

• Objectius:
- Poder crear el compte de resultats propi encara que les empreses participants no realitzin comptabilitat. Això permetrà a les persones empresàries individuals valorar la viabilitat econòmica de l’empresa mitjançant l’anàlisi de les vendes, dels costos directes, del marge brut comercial i dels costos d’estructura.

• Continguts:
- Anàlisi de vendes per línia de negoci.
- Anàlisi de marge brut comercial i marge ponderat.
- Anàlisi de costos d’estructura.
- Realització del compte de resultats mensual.

Sessió 2

• Objectius:
- Aprendre a analitzar el compte de resultats propi per treure conclusions sobre la gestió de la nostra empresa. Adicionalment la persona empresària aprendrà a projectar el compte de resultats a un any vista per poder veure l'impacte de les seves decisions sobre el resultat de l'empresa.

• Continguts:
- Analitzar les ràtios de gestió econòmica.
- Projectar el compte de resultats a un any vista per prendre decisions sobre la gestió.

 

Curs a càrrec de Lourdes Pérez Retamero (Educaemotions), a les instal.lacions de les Escoles Velles (Carretera de Barcelona, 1 | 08740 Sant Andreu de la Barca).

El cost d’aquesta formació és de 880 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ: nredondo@sabarca.cat o al telèfon 93 635 64 07

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

Amb el suport:

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats