donem impuls a l'emprenedor!

“PREPARA'T PER AL CERTIFICAT ACTIC (Nivell 2)” (ATURATS)

Formació per a aturats
10/11/2022 09:30 [TELEFORMACIÓ] Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

 

Tallers d'Alfabetitizació digital

TELEFORMACIÓ

 

DATA:

Dies: 3, 4, 7, 8, 10 i 11 de novembre, de 9.30 - 14.30

Horari: de 09.30 a 14:30 h

DURACIÓ:

6 sessions de 5 hores (30 hores)

A QUI VA DIRIGIT:

Persones que requereixen rebre el suport i recolzament d’un expert/a amb experiència en la preparació de la prova ACTIC.

OBJECTIUS:

Preparar la prova per a l’obtenció del certificat ACTIC de nivell 2.

CONTINGUTS:

Els àmbits i àrees a preparar per a la prova ACTIC 2

• Tractament de la informació gràfica.
• Tractament de la informació sonora i de la imatge en moviment.
• Tractament de la imatge en moviment.
• Tractament de les dades.

La simulació de prova ACTIC 2

METODOLOGÍA:

En la impartició es fa ús d’estratègies didàctiques actives, que pretenen fomentar l’aprenentatge per descobriment. Les sessions es plantegen al voltant de la realització d’exercicis acompanyats per una exposició dels conceptes claus.
 
Per a facilitar diferents ritmes d’aprenentatge a l’aula, és facilitarà un tutorial així com material didàctic per seguiment de les sessions. Complementàriament, es dotarà al curs de l’espai virtual d’aprenentatge (elearning platform PHRO) on es podrà accedir als propis continguts del curs, així com obtenir altres recursos, que facilitin interessos individuals sobre l’aprenentatge en aquests programes.

Abans de començar, es realitzarà una prova de nivell en quant als continguts a preparar, a fi de determinar el temps i treball necessari a invertir per a afrontar amb garanties d’èxit la prova. 

Segons el perfil d’entrada de cada participant serà necessari actuar amb un pla de treball addicional, segons cada participant, donat que l’objectiu és donar expectatives reals sobre el temps i la dedicació que s'haurà d'emprar.

Es facilitarà als assistents un dossier guia amb la presentació de continguts tractats, amb l'objectiu de dur a terme la transferència de coneixement. Es facilitarà un qüestionari amb la finalitat d'obtenir un report de la pròpia sessió, i que alhora servirà com a valoració del desenvolupament i propostes de millora.

Finalment, es dotarà a la formació d’una sèrie de simulacions dirigides a entrenar la prova ACTIC.

Curs a càrrec Victor Pèrez /Josep R. Alonso / Manuel Plaza / Jaume Farré/ Damaris Palo (P.H.R.O. TRAINING CONSULTANTS & PARTNERS,S.L.), a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 1.500 € a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats