donem impuls a l'emprenedor!

"Utilització simple i eficient del certificat digital, identificació digital (IdCat Mòbil) i signatura electrònica" (EMPRESES) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
07/10/2021 11:00 Webinar - Centre de Promoció Econòmica Martorell

WEBINARS “ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA PER EMPRESES I AUTÒNOMS”

TELEFORMACIÓ

DATA:

Dia: 7 d'octubre de 2021
Horari: de 11.00  a 13.00 h

DURACIÓ:

1 sessió de 2 h en format Webinar

ÀMBIT:

Econòmica, financera i fiscal

A QUI VA DIRIGIT:

Sessió adreçada a professionals, emprenedors, autònoms, empresaris i persones jurídiques

OBJECTIUS:

 • Facilitar la utilització del canal digital entre els ciutadans i participants i l’AAPP.
 • Compartir conceptes bàsics sobre la utilització del certificat digital, la identificació digital, i la signatura electrònica de manera pràctica.
 • Introduir les eines i mecanismes per facilitar la implantació i ús dels 3 temes, aportant aplicacions gratuïtes i explicant-ne el funcionament.
 • Aconseguir que els participants vegin les avantatges d’emprar certificat / identificació digital, i signatura electrònica, que entenguin què son i com funcionen i que puguin decidir com implantar-los a les seves organitzacions.

CONTINGUTS:

 • Certificat digital i IdCat Mòbil :

  * Què és el certificat digital, tipus de certificats acceptats per AAPP. com sol·licitar-lo, com descarregar-lo, com instal.lar-lo a diferents navegadors, com fer còpia de seguretat
  * Com sol.licitar i que permet l’IdCat
   
 • Signatura electrònica:

* Què és la signatura electrònica, aplicacions d’e-signatura
* Utilització del DNI electrònic, aplicacions útils
* Aplicacions del certificat digital
* Identificació Digital: IdCat Mòbil, què és, que permet, com sol·licitar-lo
* Diferències entre IdCat Mòbil i IdCat

 

Webinar a càrrec de Núria Gil i Martell (consultora Akuaba SL), i gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).
 
El cost d’aquesta formació és de 240 €, a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.


MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 10-30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplir aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l'enllaç)
 

Amb el suport:

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats