donem impuls a l'emprenedor!

"Alfatic millora les competències digitals i multiplica les possibilitats de trobar feina"

Formació per a aturats
12/09/2022 09:30 SEMIPRESENCIAL

 

TALLER D'ALFABETITZACIÓ DIGITAL

FORMACIÓ SEMIPRESENCIAL

Aula Virtual plataforma Moodle

Al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell no aturem la nostra activitat i continuem amb la programació formativa transversal 2021 adreçada a persones en situació d'atur, amb aquest curs que hem reconvertit per oferir-lo en modalitat semipresencial, al Molí Fariner i a través de l'Aula Virtual plataforma Moodle.

DATA:

Dies: 12, 14, 16 i 19 de setembre (sessions presencials), i 21 de setembre (virtual)
Horari: de 9.30 - 14.30

DURACIÓ:

5 sessions de 5 hores (25 hores)

A QUI VA DIRIGIT:

Persones demandants d’ocupació, sense coneixements o amb coneixements molts bàsics sobre TIC, amb interès per aprendre o millorar les seves competències digitals. Les persones participants podran seguir la sessió a distància amb un ordinador o dispositiu mòbil (telèfon o tauleta).

OBJECTIUS:

Introduir als participants en l’ús de les eines bàsiques de transmissió i recepció d’informació digital en relació als seus processos de cerca de feina i desenvolupament professional, per fomentar la seva autonomia amb les eines digitals per a la gestió de la informació (cerca de feina), de l’aprenentatge (ús de plataformes virtuals de formació) i la comunicació (correu electrònic i videotrucada de feina).

 

METODOLOGIA:

El desplegament metodològic es farà combinant diferents mètodes didàctics, buscant l’equilibri entre teoria, pràctica, dinàmica i participació, si bé, es fomentarà la proactivitat de les persones participants. Les sessions presencials es desenvoluparan seguint l’estructura: Exposició docent dels objectius, continguts i procediments (reforçada amb presentacions, documents, vídeos; demostració de processos; aplicació pràctica simultània;...). Aplicació pràctica: resolució d'activitats i casos pràctics. Correcció en comú i resolució de dubtes i consultes / Síntesi final.

La 4a sessió serà virtual: la comunicació per videotrucada i l'espai el campus virtual Moodle (https://gammaformacio.com/campus/).

 

CONTINGUTS:

Continguts - Format Mixt - Sessió Presencial 1

 • Navegació per Internet. Conceptes: Què és un lloc web / Què és un navegador /
 • Navegadors més importants (0,5 h)
 • Navegació per Internet. Com navegar / Establir la pàgina d’inici (0,5 h)
 • Cerques efectives a Internet. Buscadors, pàgines per buscar: Google, Bing... /
 • Cerques senzilles (1h)
 • Pràctiques de cerca efectiva: Cerca de llocs on buscar feina, cerca de llocs on formar-se, cerca de llocs interessants (2,5 h)
 • Normes de conducta a la xarxa. La Netiqueta (0,5 h)

Continguts - Format Mixt - Sessió Presencial 2

 • Organitzar les pàgines d’interès. Favoritos o bookmarks: l’agenda de llocs web / Symbaloo: l'agenda online (1,5 h)
 • Pràctiques d'organització de llocs d'interès: llocs web per buscar feina a la xarxa (segons el perfil del públic destinatari) (2h)
 • Comunicar-se per correu-electrònic. Crear un compte de correu-e / Què és el
 • correu-e / Gestors de correu més importants (1,5 h)

Curs a càrrec de Gemma Benet Ferrús, a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 1.375 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.
 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Mínim 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: OBERTES Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

Amb el suport:  

 

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats