donem impuls a l'emprenedor!

“PREPARA'T PER AL CERTIFICAT ACTIC (Nivell 3)” (ATURATS)

Formació per a aturats
10/11/2022 09:30 [TELEFORMACIÓ]

 

Tallers d'Alfabetitizació digital

TELEFORMACIÓ

 

DATA:

Dies: 10, 11, 14, 15, 16 i 17 de novembre de 2022

Horari: de 09.30 a 14:30 h

DURACIÓ:

6 sessions de 5 hores (30 hores)

A QUI VA DIRIGIT:

Persones en situació d’atur o de millora d’ocupació, sense coneixements o coneixements bàsics en eines telemàtiques, inscrites als Serveis Locals d’Ocupació dels ens locals adherits a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) i/o a la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals (OTL). Grups reduïts (entre 7 i 15 persones).

OBJECTIUS:

Dominar de manera àmplia l’ús de les TIC. Aconseguir que l’usuari tingui capacitat per aprofitar al màxim les prestacions de les TIC. Aconseguir que l’usuari sigui capaç de construir usos alternatius i de donar suport a altres persones. Aquesta formació esdevé una eina que pot facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge i l’obtenció d’una certificació.La formació és de preparació al nivell ACTIC AVANÇAT, per tal que un cop finalitzat, l’alumne es pugui presentar a l’examen oficial.

CONTINGUTS:

Continguts - Sessió Virtual 1

- Tractament de la informació escrita I ( 3 h)

Continguts - Sessió Virtual 2

- Tractament de la informació escrita II ( 3 h)

Continguts - Sessió Virtual 3

- Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment I (3 h)

Continguts - Sessió Virtual 4

- Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment II (3 h)

Continguts - Sessió Virtual 5

- Tractament de la informació numèrica I (3 h)

Continguts - Sessió Virtual 6

- Tractament de la informació numèrica II (3 h)

Continguts - Sessió Virtual 7

- Tractament de les dades I (3 h)

Continguts - Sessió Virtual 8

- Tractament de les dades II (2 h)

Continguts - Sessió Virtual 9

- Presentació de continguts ( 2 h)

METODOLOGÍA:

La metodologia teòrica-pràctica, donant un pes important a la posada en pràctica dels conceptes teòrics que desenvolupa l’ACTIC. S’acompanyarà la practica amb exposicions clares sobre els conceptes claus que comprèn l’ACTIC. Per tal de facilitar l’aprenentatge, es donarà accés als alumnes al curs ACTIC II en el nostre espai e-learning. Es donarà 1 sessió d’una hora d’atenció personalitzada i individual per a realitzar la inscripció i reserva de la data de la prova. La metodologia teòrica-pràctica, donant un pes important a la posada en pràctica dels
conceptes teòrics. S’acompanyarà la practica amb exposicions clares sobre els conceptes claus i el docent guiarà en tot moment l'alumne amb exercicis reals penjats en format virtual a la plataforma Clasroom.

Curs a càrrec Victor Pèrez /Josep R. Alonso / Manuel Plaza / Jaume Farré/ Damaris Palo (P.H.R.O. TRAINING CONSULTANTS & PARTNERS,S.L.), a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 2.160 € a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: Omplint el formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats